מועדון הסרט היוצא 2

babylon_a1

New member
מועדון הסרט היוצא 2

איזה סרטים יש על יוצאים בשאלה או שקשורים לנושא במידה ומדובר בסרטי סטודנטים יש למישהו שמץ מאיפה להשיג אותם ?

האיש שהיה שם

מספר על גנן שנבחר לשמש נשיא ארצות הברית לא קשור ליוצב"שים. אבל קשור לניק שלי. וסרט שבהחלט אהבתי. אופו מועדון הסרט היוצא 1?

האיש שהיה שם

מספר על אנלפבת שהועסק (מתחת לשולחן) כגנן (תמורת מזון, מגורים ושלט טלוויזיה), שיוצא בפעם הראשונה מן האחוזה בה עבד לאחר מות מעסיקו, ואנשים חושבים שהוא מישו אחר (והוא טיפש מדי בכדי להבין זאת או להעמידם על טעותם). אומרים (וזה לא מפתיע) שהספר טוב יותר, אבל שניהם מעבירים באותה מידה את המסר: גם אוויל מחריש חכם יחשב (וזה מאוד סימבולי לניק שלך). מה שמיוחד בסרט (הישן הזה) הוא השחקן הראשי - שזהו תפקידו הראשון בפרוייקט שאינו הומור (אנלו סגורה על זה, אבל נדמה לי שגם האחרון, אלא אם עשה סרט ביוגרפי) וזה נותן לסרט נופך נוסף (משו כמו האפקט של ג'ים קרי בסרט שמש בהירה בראש צלול - שמומלץ בכל פה! או בסרט המופע של טרומן - שכדאי לראות) >ספל חמאה ממליצה על מגנוליה (גם הסרט וגם המסעדה)<

אכן (+ מסר למישי האחת)

אבל קבלי תיקון קטן, חושבים שהוא חכם לא בגלל שהוא לא מדבר אלא בגלל שהוא מדבר במשלים :) ומודה שזה רלוונטי לכל מיני מישויים, כמו גם לספלים ולשאר מיני בעלי חיים, או חסרי חיים שכמותי. *** הבנתי שזאת אופנה לרדת עליי. סבבה תרגישו בנח. אני האחרון שיכול לבוא בטענות על כך. העיקר שתהנו ואל תקחו את עצמכם ברצינות יתר. זה מכביד (כן מחיקוני). דרך אגב, אני לא משחק במין משחק של משועמים, אלא פשוט פורק ציוד ואין חובה להפקיד ת.ז. טרום הפריקה. מה גם שמסיבות שונות ואמיתיות, אינני יכול לחשוף את שמי. צ'טערת. וכן, מצפה שתכבדו את זה. אני יודע שקשה. אבל זה אפשרי. תתאמצו. *** ליקירתי בעלת העיניים הכחולות/ירוקות, קיבלתי במסר שאת מתגעגעת... תאמיני לי שאני יותר. מצטער, אבל לא אוכל לעשות דבר בנדון. אני משתטה ופורק ציוד על חשבוני ובשטחים ציבוריים בלבד לא חוזר על הטעות של פריקה בשטחים פרטיים המחייבת מתן פרטים (ועלולה לגרום לתחושת אי נעימות כשזו לא ניתנת, בניגוד לציפיות שהתלוו לכך כנראה מלכתחילה) ולכן אינני מגיב יותר בפרטי, לא לך וגם לא לאחרים. שלך, ק.

הוא *לא* מדבר במשלים

הוא עונה על השאלות ששואלים כמיטב יכולתו (שהילומשו) אנשים אחרים טועים ולוקחים את התשובות שלו *כאילו* הוא דיבר במשל. *** אני לא נמצאת כאן מספיק זמן בכדי לדעת מה באופנה או מי (וזה ממש *מתוקי* שאתה חושב שאתה באופנה), אבל אם הצטרפתי לאופנה באין יודעים - אשרי, מה טוב להיות במיינסטים. אני יורדת עליך על פי מה שכתבת בהודעה שהגבתי עליה. מבלי לטרוח לבדוק מי או מה אתה, כי ממילא לא זוכרת ולא מתכננת לזכור. *** יקירתך מתגעגעת ואתה לא יכול להגיב? אוי מיסכן. זה מזכיר לי את הסיפור על האידיוט שלא ידע איך להתנהג עם אש, ומכיוון שנכווה החליט לכבות את כל המדורות סביבו (במקום ללמוד איך להשתמש באש בחוכמה). זה משל, ובנמשל אתה האדיוט. ושוב - לפני שאתה מתחיל לקפוץ, אני בכלל לא מכירה אותך ומגיבה (אחד לאחד, פחותויותר) למילים שלך. בכל מקרה - בהצלחה... >ספל חמאה לא מתרגשת מחסרי חיים<

חמוד

בקשר לאדיוט, הוא זה שהצית את האש, ולכן הוא צריך לכבות לפני שתתפשט. ו*זה* לא היה משל. ונרלו היקירה מתגעגעת כי היא מחליפה אותו במישו אחר. אבל געגועים הם געגועים. anyway היה נחמד לקרוא אותך <האיש שכבר היה שם לא מתרגש לא מכוכביות ולא מחיצים בסוגריים גם כשהם עטופים בחמאה>

uri80

New member
"שמש נצחית בראש צלול"

אח, איזה סרט קטן ויפה. אפילו ראיתי אותו פעמיים, וזה בפני עצמו כבר מאורע נדיר.

המלצה חמה

לאחד מהטובים של היהודי הגאון הזה ! אה, ואזהרה קטנה; מי שפילוסופיה (בכמה גרושים אומנם, אבל בכ"ז) עושה לו תופעות לוואי לא נעימות, רצוי שיוותר על החוויה. (ובשביל להבין את הקשר לנושא 'יציאה בשאלה' וכו', תצטרכו לקרקע את עצמכם למסך ולצפות בסרט - תהנו !)

pinkli

New member
מנדי

הנה עוד אחד שאין לי מושג איך ואיפה אפשר להשיג אותו אבל חברה שלי ראתה אותו בסינמטק בתל אביב במסגרת פסטיבל קולנוע יהודי לפני כשנה וחצי. קוראים לו מנדי והוא מספר על ניויורקר חסיד שמגלה מחדש את נפלאות התפוח הגדול... זה האתר הרשמי של הסרט: בכלל, שווה לחפש בכיוון הזה של פסטיבלים (יש אחד בלונדון בימים אלה ממש...) יש המון סרטי בלוקבאסטר רגילים שמספרים על קונפליקטים של יהודי התפוצות (האמת, בעיקר נישואי תערובת סטייל "החתונה היוונית שלי...:) אבל עדיין, ה"אוי ווי" עושה משהו... בהצלחה

Le Fay

New member
עלמתי, טוב (מאד) לראותותך כאן../images/Emo70.gif

תשתדלי פקשה לא לקפוא שם

כאלה יש המון, סוזי גולד למשל

ועד אחד, פחות מוצלח על יחסים שנרקמים בין אורתודוקסית יפיהפיה לראפר מתחיל בברוקלין משהו כמו בין שני עולמות

למעלה