מועדון החווה

רונשוש

New member
מועדון החווה

אני גרה ליד הפארק ומנסה לישון כבר כמה שעות, כמו שאתם יכולים לראות השעה כבר שלוש ורבע בבוקר והתיסכול שלי רק גובר! יש מוזיקה בקולי קולות ליד הבית שלי, התקשרתי למוקד באחת בלילה , הם העבירו אותי לביטחון שאמרו שיטפלו בזה. חזרתי לנסות לישון בתקווה שהנה עוד רגע זה מפסיק. ולא.... התקשרתי שוב לפני כחצי שעה. שוב העבירו אותי לביטחון שאמרו שמדובר במקום בשם מועדון החווה שזה מועדון ריקודים פרטי והטיפול בו נמצא בידי המשטרה ועד שהיא לא תתערב , מה שכנראה לא יקרה הלילה, אצטרך להמשיך לסבול. ביקשתי לדבר עם המשטרה, המשטרה ענו לי ואמרו שהם מודעים לזה אבל לא יכולים לטפל כיוון שזה מועדון שהעיריה הקימה לטובת בני הנוער שתהיה להם פעילות בלילות ! בעיריה אין מושג. אין שום דרך להשיג אף אחד. אף אחד לא לוקח אחריות ואני שבניתי על הלילה הזה כדי להשלים שעות שינה מהשבוע המטורף שהיה לי וכדי לאגור כוחות לקראת השבת העמוסה שתהיה , פשוט יושבת בחוסר אונים. ואם זה הולך להיות ככה כל החופש הגדול זאת תהיה קטסטרופה!

העברתי הלאה

מקווה להתייחסות בהקדם. במרכז העיר - יש לנו לעיתים בעיה דומה עם ויצ"ו. מוכררררר.

ארזS

New member
אתם מבינים את זה ?

מקימים מועדון לצעירים כדי שיעבירו את הלילה... שישנו בלילה ! ושיתנו לאחרים לישון. הדור הולך ונהיה רע יותר ויותר. השעמום אוכל אותם. צר לי שכותב זאת, אך סובל לא מה"חווה" הנ''ל אלא מבני נוער אחרים שמסתובבים בלילות ברחובות ומרעישים.

הפיתרון האמיתי -

למצוא באיזור התעשייה (בעיניי הכי טוב ברחוב היצירה) רחוב (או לבנות רחוב חדש) ולעשות ממנו אזור בילויים של מועדונים וכו'... לסגור את הרחוב לכלי רכב בלילות ועל ידי כך לעשות ממנו מדרכוב. בשתי קצוות הרחוב יעמדו ניידות משטרה שישמרו שרכבים לא ייכנסו וכמובן תטפל בקטטות וכו'. זה טוב כי רעננה תהפוך לעיר בילויים במקום שאנחנו הנערים נוציא כל הזמן כסף ועוד כסף ועוד כסף ועוד דלק ועוד דלק ועוד מונית בשיבל להגיע להרצליה פיתוח או למועדונים במושבים הקרובים. זה טוב כי באיזור התעשייה זה לא יעשה לאף אחד רעש. זה טוב בשביל שלא יקימו כל מיני מועדונים מוזרים ליד הפארק כפי שהגברת "רונשוש" טוענת. לא ידעתי על קיומו של המקום הזה... בכל מקרה, בימי שישי נערים ונערות לא ילכו לישון. תשכחי מזה..יום שישי כולם מבלים ואף אחד לא יעצור את זה. אבל בהחלט מגיע לך לישון בלילה... בהצלחה במאבק...

ארזS

New member
ידידי הצעיר

אני לא מדבר דווקא על יום שישי בלילה. אני מדבר על אמצע השבוע בימים שיש לימודים. ואינני מצפה להצליח ב"מאבק" כי בתוך עמי אני חי...

אה?

וואט איז דה קשר??? חופש גדול בקרוב וברור שזה יהיה באמצע השבוע. ודרך אגב י"בניקים סיימו ללמוד בפסח ומתכוננים עכשיו רק לבגרויות. אני י"בניק בדיוק כזה ותאמין לי שבאמצע השבוע עכשיו גם מבלים... ומה הקשר לעמך? אל תאבק בעמך, אבל תאבק למען שייתן לך לישון P: חחח

ארזS

New member
חה חה חה ../images/Emo6.gif

לא ציפיתי לתשובה אחרת מבחור צעיר
כן, בתוך עמי אני חי !!!

העירייה לא הקימה שום מועדון

העירייה עדיין לא הקימה שום מועדון לנוער אנו עושים פעילויות לנוער במהלך החופש הגדול בתוך הפארק ולא משהו שמרעיש בכל מקרה זה לא קשור לעירייה. אמיר שוצמן

למעלה