מועדון בצרה

2שר

New member
מועדון בצרה

יש בבצרה מועדון נפלא לנכי צה"ל עם מנהלת מ ד ה י מ ה זה המועדון הכי טוב בארץ!!! תבקשו מעובדי השיקום שלכם הפנייה כדאי לכם

ערב טוב גילי...מה שלומך?

מושב בצרה זה דווקא לא רחוק ממך...זה נמצא על הכביש הישן באיזור חדרה...לא רחוק מצומת בית ליד... תהנה...

2שר

New member
מועדון בצרה

המועדון נממצא על יד רעננה. שעות הפעילות בין 08:30 ועד 13:00 ארבע פעמים בשבוע. הפעילות: פיסול, ציור, אומנות, ספורט, מחשבים, נגרות, ציור על עץ כמו כן יש פעילות חברתית כמו טיולים, מסיבות וכו' כדי להתקבל צריך לפנות לעובד השיקום כדי שיכניס אותך לרשימה. צריך למהר כי מספר המקומות מוגבל ויש רשימת המתנה.

rozgil

New member
כן....שמעתי

התור לקבלה למועדון הוא ארוך מאוד.......-שאלתי את עובדת השיקום שלי ........והמקום בבצרה....הוא לא סופי(יש שמועות שמעבירים את המועדון..........צפונה.....לכיוון אבן יהודה!!!)

rozgil

New member
שלום 2שר,מקסיקני טעים והשאר....

אפשר לקבל יותר פרטים על המועדון בבצרה (כולל מיקום יותר מדויק!!!) מה עושים שם???,איזה סוג של פעילויות??,חוגים??,מאיזה שעה עד איזה שעה זה פועל בכול יום???-ימי פעילות???(א'-ה'???) וכדומה......-אשמח לשמוע כול פרט על המועדון!!!!!!!!(זה גם מועדון לפגועי-נפש???) ותודה לכולם מראש על האינפורמציה???

אין לי שום מושג על המועדון גילי

דבר עם שר ותשאל אותו אותה את כל הפרטים או שתשאל בלישכה שלך... את עובדת השיקום שלך ואני בטוח שתקבל ממנה פרטים... שיהיה לך המשך יום ניפלא... להשתמע... מקסיקני טעים...

למעלה