מוס שוקולד

מוס שוקולד

למעט הביסקוויטים זה נשמע אחלה, למישהו יש רעיון לתחליף בסיס? אפשר תמיד לשים את זה בצלוחיות במנות אישיות אבל לפעמים נחמד שזו עוגה. להמיר את השמנת המתוקה בשמנת פרווה לא יהרוס, נכון?

malka3

New member
אלו לא ביסקוויטים אלא ביסקוטים

החטיף שנוהגים לתת לתינוקות וממש נמס בפה ולשאלתך השניה... אפשרי להחליף לשמנת מתוקה פרווה רק קחי בחשבון שהביסקוטים טבולים בחלב

אאל"ט

גם ביסקוטים מכילים גלוטן, ואם יש כאלו שלא מכילים גלוטן אני מאוד אשמח לשמוע איפה משיגים אותם. ומן הסתם אם אני מעוניינת להפוך את העוגה לפרווה אני לא אשתמש בחלב.

net the jet

New member
קניתי כבר כמה פעמים ביסקוטים של

"שר" ללא גלוטן. ככה סתם אישית לא הייתי אוכלת אותם, אבל אני מכילה לעצמי טרמיסו שחבל על הזמן!

נצר1

New member
מה שבתמונה נטול גלוטן?!?

כי אם כן, אני אשמח לדעת, איפה קונים את זה?

מה שנראה לי

זה שהיא לא קלטה באיזה פורום היא נמצאת... הבאתי קישור לבלוג שלה ואני מניחה שהיא הגיעה לכאן דרך הסטיטסטיקות, ולכן היא לא מבינה שביסקוויטים-ביסקוטים בשבילנו זה היינו הך...

malka3

New member
קלטתי, ואפילו קיימים בארץ ביסקוטים

נטולי גלוטן, עשויים מפתית אורז, לאחרונה נראו ברשת ג'מבו 24 יחידות = 12 ש"ח, שם החברה המייצרת אותם היא mum-mum mum-mum

daniela21

New member
אוף......!

קניתי היום את החטיף אורז לתינוק (והוא כ כך טעים ומתוק, היחיד שאני אוהבת של החברה HOT KID). ואז בעודי אוכלת בהנאה ביסקוויט חמוד עם ריבת תות אני רואה שכתוב על הקופסה שזה מכיל "אבקת חלב רזה". מקווה מאד שלא יקרה כלום. למה כל דבר שהוא כבר בעל טעם נורמלי חייב להיות חלבי??

איזה בעסה

תעדכני אותי מה קורה, שמחתי לראות את ההודעות שמדווחות על הביסקוטים והתבאסתי מההודעה שלך...

עינית

New member
הגויים מוסיפים אבקת חלב

כמעט לכל מאפה וגם לשוקולד מריר. כדאי לקרוא את המרכיבים, אם אפשר באנגלית ולא להתיחס רק לתרגום, שלעיתים חסר. הגדרת הכשרות גם עוזרת למיין.

מה הקטע?

אין גויים שאלרגים לחלב? הרי הגויים עד כה עשו רושם של כאלו שדואגים לאלרגים מבינהם (לפחות חלק מהגויים).

למעלה