מוס שוקולד פרווה

מוס שוקולד פרווה

מחפשת מתכון לעוגת מוד שוקולד פרווה. אשמח לרעיונות. ואיך עדיף להגיש? בעוגה אחת גדולה או בכוסות אישיות?

שירהק1

New member
אני הכי אוהבת

את זה שמתבסס על הרעיון של המוס נוטלה. 2 שמנת ריצ' או השף הלבן פרווה + 3/4 קופסת שוקולד השחר (הקטנה כמובן) עם המכסה הכתום-פרווה. להקציף יחד.... לשים בקערה או בכוסיות ולמקרר. זה קופא גם טוב. אבל זה מוס מוס לא עוגה וזה מעולה אני עושה הרבה לעל האש

שאלה בקשר למוס

אם המוס יהיה כחצי שעה מחוץ למקרר זה נורא? אני שואלת כי יש לי נסיעה של חצי שעה עם המוס... ואיך את מגישה בתבנית או בכוסות אישיות?

שירהק1

New member
תראי קר..... אז אוי זה לא יהיה משמעותי

אבל כשאת מגיעה ליעד תכניסי לקירור. בגלל שזה בלי ביצים זה לא יציב אולי כמו מוס רגיל אבל זה מעולה וה-יתרון שלו מבחינתי זה שאין ביצים חיות. אני הגשתי ב-2 הצורות...לחברים של בעלי אני שמה בקערה. לאירוח בבית אני מעבירה לכוסות אישיות וגם פעם אחת קניתי כוסיות גבוהות חד פעמיות (כמו לש שמפניה) ועשיתי 2 מוסים. אחד עם מעט שוקולד ואחד עם כמות גדולה יותר וייצרתי 2 צבעים. ד"א... אם בא לך... אז השוקוצ'יפ הלבן הוא פרווה (תסתכלי על האריזה) אז בכלל את יכולה להמיס שוקוצ'יפ לבן (נגיד לכל שמנת 200 גרם) ולהקציף יחד. או שרק תפזרי אותם למעלה לקישוט

חנהפ

Active member
מוס שוקולד

שכדאי להגיש בכוסיות אישיות 8 ביצים להפריד להקציף חלבונים עם 1/2 כוס סוכר 300 גר' שוקולד מריר להמיס יחד עם 1/3 כוס סוכר,1 כף קפה,2-3 כפות ברנדי 8 חלמונים לערבב לתוך השוקולד המומס לקפל את הקצף לחלמונים עם השוקולד ולחלק לכוסיות. את המוס הזה אפשר גם להגיש כעוגת מוס, אם יוצקים 1/3 מהבלילה לתבנית 26 אופים ואת 2/3 הנותרים יוצקים על הבסיס האפוי ומקפיאים

מה אפשר לשים במקום ברנדי וקפה?

פשוט אני רוצה להכין את זה ליום הולדת של אבא שלי ויהיו שם כל המשפחה וזה כולל גם ילדים בני שנה וחצי עד שלוש, ובאופן אישי לא הייתי רוצה שהבת שלי תאכל משהו עם קפה וברנדי...

אמאלה 5

New member
עוגת מוס מנצחת

בפוסט הזה יש כמה מתכוני עוגות וביניהם מתכון לעוגת מוס שקוצרת מחמאות בכל פעם שהיא נכנסת לחדר
http://www.tapuz.co.il/blog/net/use...e=%u05E2%u05D5%u05D2%u05EA %u05DE%u05D5%u05E1 בתיאבון!

למעלה