מוסר כפול

0216

New member
סלחתי על ה-תרחטי!!! אבל מה הקשר?

מה קשר בין מחט לתחת? למה שיגורשו אזרחים ערבים מדינת ישראל אם הם לא עשו כלום נגד המדינה או משהו כזה? או לא בגדו?או לא עזרו לאירגוני הטרור (מה שכבר קרה אגב) מעניין, אתה יודע אני רואה עוד סיכסוכים בעולם ורק בארץ יש אנשים שמעיזים לדבר איך שהשמאלנים מדברים "גטו" ומכלאות" ועוד fucking shit בושה וחרפה!!! תגיד הצ'צ'נים רוצים מדינה נכון? הם עושים פיגועים נכון? הם מקבלים מדינה? למרות שהשטח של רוסיה ענקי ואני ל אהייתי מסרב לתת להם אבל למה להיות פראיירים למה לתת לטרור לנצח? כי ברגע שאתה נותן להם מדינה אחרי פיגועים אתה מוכיח להם שוואלה היה שווה!!! שווה לרצוח כנראה... למה מה קרה? תתחילו להרגיע ואולי נחשוב אם לדבר איתכם בכלל... עד אז .. זין בעין מישהו מדבר עם רוסיה? למישהו מאזרחי רוסיה איכפת מהצ'צ'נים? אף אחד לא פוצה פה רק בגלל שזה קל ללכת על החלש, על ישראל הקטנה. ואתה מתנהג כמו איזה אירופאי שלא איכפת לו בכלל אם תיהיה מדינת ישראל או לא. ולגבי הטרנספר, הוא בניגוד (ראה הודעה על הטרנספר) לטרנספר ולגירוש שהשמאל רוצה לעשות הוא טרנספר מרצון בלבד !!!! הגירוש של הישובים בעזה מתוכנן להיעשות בכפייה!!! הבנת את ההבדל? וחוץ מזה אם הייתי חושב שזו הבעיה פינוי לא פינוי אז הייתי כבר עכשיו במקום לדון איתך על שלום ובולשיט הייתי מדבר איתך על איזה מזג אוויר יהיה מחר ואיזה היה... כי כבר הצענו להם את הכול!!! ושום דבר לא עזר..

shay or eli

New member
הצ'צ'נים

הם דווקא דוגמא שיכולה לשמש את הצד השני, ולכן מוזר לי שהשתמשת בה. אחרי 200,000 הרוגים צ'צ'נים מביניהם 40,000 ילדים הם תוצאות ההפצצות במרכזי האוכלוסייה האזרחית והתעללות של הצבא הרוסי. דעת הקהל העולמית לא סוערת רק כי לרוסיה יש נסיון בלמנוע מהתקשורת להגיע למקומות שלא רצויים לה, והיא משתמשת בו. כל הדרישות הצ'צ'ניות כיום מסתכמות בהכנסת כח שלום בינלאומי לחבל הארץ שלהם. הפיגועים בתיאטרון ובבית-הספר הם אקטים מובהקים של ייאוש, שרוב הלוקחים בהם חלק הם יוצאי משפחות שנהרסו ע"י רוסיה (למשל אחת הטרוריסטיות בתיאטרון נאנסה ע"י החיילים הרוסיים לאחר שבנה בן ה- 3 הושלך לסיר מים רותחים על ידיהם). אם הייתי ימני דווקא לא הייתי משתמש בדוגמא הרוסית-צ'צ'נית, כי שם בפירוש פוטין הוא האחראי לשפיכות הדמים האיומה הזאת.

Fleddermaus

New member
המשך

כשהתחילה תופעת הסרבנות בשמאל התריעו שזה ייתן לגיטימציה לסרבנות מימן ביום פינוי התנחוליות. היום זה קורה ומתרחש לנגד עינינו. המצב הוא כזה שאני בתור שמאלני לא יכול לבקר ולמחות נגד הסרבנות מימין, כי התשובה תהיה "למה לשמאל מותר ולנו אסור?" לכן, גם היום, אני נגד סרבנות מכל סוג שהיא! וסרבנות איננה רק אמצעי. היא הופכת למטרה. סרבנות היא צעד ראשון לאנרכיה. אני בטוח שאנחנו לא רוצים להגיע למצב של אנרכיה. זה לא יסיים את הכיבוש.

eviv

New member
תגובה

מישיהי מפורום סרבנות בעד נגד כתבה פיסקה שמתקשרת לנושא: " 3. אז מי שלא חושב שסרבנות היא כלי לגיטימי, שיגיד את זה וזהו, אבל מה הקשר עכשיו בין סרבנות הימין לסרבנות השמאל? מה זה בכלל אומר? אם מישהו חושב שסרבנות בכל מקרה אינה לגיטימית, אז הוא לא צריך להאשים את סרבני השמאל בסרבנות הימין, אלא את סרבני השמאל בסרבנות השמאל ואת סרבני הימין בסרבנות הימין. לא מבינה בכלל למה להפיל אחד על השני. בכלל, אני לא מבינה מה החידוש כאן. למעשה כל מה שאמרת זה שאתה אישית מתנגד לסרבנות מימין ומשמאל. נו ו..? "

ד ר ו ר 1

New member
מוסר פשוט-

בעיני, הגיע הזמן שתופסק ההשוואה השגוייה בין סרבנות לשמאל לבין סרבנות מימין - אנחנו לא צריכים להגיד - "הנה- אנחנו תומכים בסרבנות משמאל אבל אנחנו לא מרגישים נוח עם זה כי יש גם סרבנות מימין, ואם נגנה אותה נהיה צבועים..."
הסרבנות שלנו היא הדרך שלנו, ואביב כבר כתב את זה קודם, להגשים את השאיפה שלנו - הריסת הגטאות בשטחים, הפסקת הגיבוש וחזרה לגבולות 1967, קיום יחסי שלום עם מדינת פלסטין העצמאית והמשוחררת, וכיפחיים
. לעומת הסרבנות של הימנים- שהיא-היא מנציחה את כל הפשעים שאנחנו מתנגדים להם.

למעלה