מוסר כליות

moko21

New member
מוסר כליות ../images/Emo105.gif

שלום אנשים, אני יודע שכבר נכתב פה על חגורת כליות (עשיתי חיפוש) אבל זה לא סיפק אותי... העניין די מטריד אותי,אני שליח ו"מבלה" הרבה על הכביש, מאחר ולא בא לי להשתין לקטטר בשום שלב בחיי, רציתי לדעת עד כמה הדבר קריטי, יכול להיות שחגורת כליות הייתה יותר חשובה בעבר כשלמנועים היו ויברציות יותר אלימות? או שזה לא קשור בכלל, האם יש מידע חד משמעי בנושא? ואני יודע שפשוט אפשר לשים חגורה אבל תזכרו שלהסתובב 6 שעות רצוף בחום הקיץ עם זה, זה ממש לא תענוג גדול גם ככה אני מסתובב עם מעיל מגן כל היום (אחרי ששוכנעתי פה) ומת מחום...

tygger

New member
מת מחום?

הממ, טוב אז בצורה פשוטה. גוף האדם אינו בנוי לטלטלות כמו של האופנוע על כבישי ארץ ישראל הדומים יותר למסלול המראה עיראקי מצוי בימינו. המנועים היום יותר חזקים מפעם וחלקם יותר חלקים וחלקם פחות, תלוי על מה אתה רוכב ואיך, אבל זה לא קשור לזה. האם אתה רוכב 6 שעות רצוף כל יום? אני אשמח לדעת איזה אופנוע זה שמסוגל לסחוב ככה ואיך אתה מתחזק אותו. בתור אחד שעבר תקופה די ארוכה על חיפה תל אביב, עם ובלי חגורת גב אני יכול לומר לך שהכאבים בגב פחתו משמעותית לאחר הרכיבה עם החגורה. החגורה בעצם מחזיק את פלג הגוף התחתון ומונעת תנועה של הכליות יותר מדי היות והן תלויות תחת כלוב הצלעות. אם אי פעם חטפת שם מכה רצינית מאחור אז אתה מבין למה הכוונה. אם לא, אז קח עיצה ידידותית ופשוט תאמין למה שאומרים לך לגבי זה. חגורת כליות עוזרת. ובקשר לחום עם המעיל, תפנימו, יש מעילים לחורף, ויש מעילים לקיץ. אפשר להפסיק להתענות.

moko21

New member
לא נוסע 6 שעות רצוף אבל...

משהו כמו חגורת כליות זה לא דבר שמורידים ושמים כל פעם בין מישלוחים, זה לא ריאלי...

tygger

New member
מה משלוחים בראש שלך?

זה הכליות והגוף שלך. למה מעיל ממוגן שמים ומורידים בין משלוחים? לך עם החגורה מעל החולצה ותחליף חולצה אחרי המשמרת.

Mr BIG Biker

New member
אחי אני שליח עם...

קסדה מלאה חגורת גב וכליות מעיל קיץ כפפות שטח חוץ מהחגורה אני מוריד הכל בין המשלוחים ואני אפילו לא מרגיש את החגורה היא רק תורמת (מכניסה את הבטן)...

moko21

New member
../images/Emo46.gif עלתה לי על כל העצבים העבודה הזו

נראה לי שאני אתחיל לחפש עבודה חדשה... מצד שני לפעמים יש לי יום טוב ואז "רק עוד שבוע..."

למעלה