מוסר השילומים

rotemsp

New member
מוסר השילומים

בדיוק כרגע סיימתי לראות את הסרט "מוסר השילומים". והמצב הזה פשוט לא ייתכן שימשיך. אנשים שעברו את אוושויץ וכבר הגיע למדינה משלהם, ככה יחיו בכזאת השפלה מ-1000 שקל לחודש. אז בסוף הסרט הפרישו איזה סכום כסף ככה שכל ניצול יקבל כ-1500 ש"ח. זה כמובן לא יעזור יותר מדי ועל תשכחו שזה מענק חד פעמי. הכל כמובן מאוד דחוף הרי הם מתים מדי יום והם לא ישארו פה לתמיד ולכן צריך לעשות הכל מהר. לא הגיוני שבגרמניה שרצחו אותם 60 שנה קודם היום עדיף להם להיות שם. ההפגנה היחידה שהיתה בנושא היתה של 500 איש מול בית ראש הממשלמה כמובן שכלום לא קרה וגם הרי 500 אנ שים זה לא ממש משהו שיכול לזעזע. אני חושב שצריכים לערוף הפגנה גדולה לא של 500 איש של כל תנועות הנוער, בשיתוף כל הארגונים שקשורים בעניין אולי זה מה שיעזור. מן הסתם אני לא יכול לארגן את זה ולכן אני רושם פה אם יש פה ממישהו מההנהלה אם ככה קוראים לזה של התנועה אולי להריץ את הרעיון ומהר. מה דעתכם?

spraizler

New member
גם אני חשבתי על זה..

על לעשות משהו.. בכל מקרה הפגנות דברים כאלה לא יודע אם אפשר לארגן בכזאת התרעה.. חשבתי יותר בכיוון שלבוא ולנסות לעזור להם.. ראיתי את ההתחלה יותר לא יכלתי.. אבל ראיתי מישהי שלא יצאה מהבית 4 שנים.. אבל אולי כן אפשר להתחיל להריץ הפגנה עם כל השביתות וזה.. בואו נראה מי מפה מוכן לעשות משהו אני כן

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifגם אני

לא ראיתי מההתחלה ולא עד הסוף.. בקטעים שכן ראיתי, הייתי מזועזעת ודמעות חנקו אותי בטירוף.. פשוט עשה לי חשק לקום ולרוץ לעשות משהו.. אבל.. מה?:/

rotemsp

New member
...

אני כמובן מוכן ואולי להפנות את זה למי שאחראי על התנועה ולתנועות אחרות. זה לא חייב להיות מחר גם עוד חודש יהיה טוב. מאוחר מדי לפי הסדרה ניצולים ימותו עד אז אבל אולי זה האפשרות היחידה. ולכן שווה לנסות.

darling2

New member
אני אישית הייתי..

בהפגנה המצולמת שהייתה מול בית ראש הממשלה... אם יהיה ניסיון לעשות עוד הפגנה יותר גדולה מזו שהייתה, אני חושבת שאם יתאפשר לי להיות נוכחת, אני אהיה ברצון.
בהפגנה הקודמת היו ממש מעט מהתנועה... אנחנו (בני שמעון) ועוד איזה שניים שלושה אני חושבת שאם היו יודעים על זה קצת יותר בטוח היו מגיעים יותר. חבל.

יבח

New member
:/

ראיתי את זה...וזה כ"כ מכעיס... ולדעתי צריך לעשות משהו מהר...ולא לתת לכתבה הזאת להישכח עד יום השואה הבאה- כמו שהרבה דברים שמופיעים בכתבה גדולה עם פרומואים ביומן בערב שישי...ושבוע אחרי כולם שוכחים מזה..

A G C T

New member
אני גם בעד לעשות משהו! ומהר!

עוד מעט לא יהיה לנו בשביל מי לעשות... סרט שהמדינה צריכה להתבייש שהוא מוקרן ביום הזיכרון לשואה!

למעלה