מוסלמים תוקפים נוצרים בירדן איפה מתחבאים כל יפי הנפש/סמול?

מוסלמים תוקפים נוצרים בירדן איפה מתחבאים כל יפי הנפש/סמול?

שאלה:למה חברי הכנסת הערבים הצבועים שותקים,מה קרה בלעו את לשונם ?
תשובה: אי אפשר כאן להאשים את צה"ל וישראל,זה מה קרה !!!!

האב גבריאל נדאף
17 שעות ·
בסרטון הזה שהכין צוות עמוד "חברי הכומר גבריאל נדאף " העוקב אחרי המתרחש נגד נוצרים במזרח התיכון ומתעד את הרצח , הסבל והכאב של אחינו ואחיותנו הנרדפים במזרח התיכון וברשות הפלסטינית , אתם תצפו בתקיפה המונית של קבוצת אזרחים ירדנים קיצונים שזורקים אבנים על כנסייה קתולית אתמול בעיר זרקא בירדן ושורפים מכוניות של תושבים נוצרים שרק לפני כמה ימים השתתפו עם שכניהם המוסלמים באפטאר צום רמדאן.
לאחרונה שיגרתי מכתב לשגריר מצרים בישראל מר חזאם חיירת בנושא ההגנה על הנוצרים הקופטים במצרים וכך אעשה עם שגריר ירדן בישראל.
בכל פעם שאני מעלה פוסט ומגנה את רדיפת הנוצרים במזרח התיכון וברשות הפלסטינית מאשימים אותי גורמים אנטרסנטים וצבועים "בגזענות" אבל כל מה שנעשה לנוצרים איך זה נקרא ?
השתיקה על העוול הנעשה נגד הנוצרים הוא חטא הסטורי גדול וויתור על כבוד האדם וחירותו .
לכל האויבים והשונאים שלי , אתם תמשיכו לנסות להשתיק אותי ואני לא אכנע לאיומים או הכפשות שלכם . אני אמשיך לספר לכל העולם את האמת כל עוד אני חיי שישראל היא המקום הבטוח היחיד לנוצרים במזרח התיכון .
وجودنا في إسرائيل نعمه تخافون قول ذلك
https://www.facebook.com/gabriel.naddaf.5/videos/vb.100001288917145/1192330550819897/?type=2&theater

סירטון למי שאין פייס
http://rotter.net/forum/scoops1/323106.shtml?utm_source=rotter.net&utm_medium=mivzakside

ח״כ הערבי איימן עודה בתגובה..............

ח"כ עודה: תקצוב ההתנחלויות - הפנים של ממשלת הימין הקיצוני.
יו״ר הרשימה המשותפת, ח״כ איימן עודה, תקף את החלטת הממשלה שהורתה להעביר 70 מיליון שקלים לטובת פיתוח התנחלויות ואמר: "אלה הפנים של ממשלת הימין הקיצוני של נתניהו, בישיבה אחת הוחלט להעביר תקציב נוסף של 70 מיליון שקלים להעמקת הכיבוש".2016-06-19 11:37
מאקו ,חדשות 2

ח"כ עודה יא ליצן, ככה נראה כיבוש ערבי מוסלמי ,

כבר עדיף לפלסטינים "כבוש" ישראלי.

פלסטינים יצאו להפגין נגד חמאס - והוצאו להורג

עודכן 17:28...29/07/2014
אלון בן דוד
שלשום בערב החליטו כמה עשרות פלסטינים למחות נגד שלטון חמאס בעקבות הנזק הענק שנגרם לעזה - רק שאנשי חמאס פתחו לעברם באש וירו בהם למוות. בחמאס חוששים כי ישראל תצליח לנטרל את איום המנהרות, לצאת מהרצועה ולחזור להפצצות אוויריות.
http://news.nana10.co.il/Article/?ArticleID=1072361

פלרית

New member
עיראק: כ-62 אלף נעקרו מבתיהם עקב הלחימה בפלוג'ה

הקרבות בעיר פלוג'ה, שנמצאת ממערב לבגדאד בירת עיראק, הביאו לכך שלפחות 30 אלף בני אדם נעקרו מבתיהם תוך שלושה ימים – כך אמרה היום מועצת הפליטים הנורבגית. בנוסף לכך, נמסר מהמועצה, לאורך חודש הלחימה של ממשלת עיראק נגד ארגון "המדינה האסלאמית" (דאעש) נעקרו מבתיהם עוד 32 אלף בני אדם.

לפחות 8 פליטים נורו למוות כשניסו לעבור לטורקיה,כולל ילדים

סוריה: לפחות 8 פליטים נורו למוות כשניסו לעבור לטורקיה
13:39 אי-פי וואלה
לפחות שמונה פליטים סורים, בהם ארבעה ילדים, נורו למוות כשניסו לחצות את הגבול ולהיכנס לטורקיה– כך דיווח היום (ראשון) הארגון הסורי לזכויות אדם. לפי ההודעה, הפליטים נורו בידי משמר הגבול הטורקי כשניסו לעבור מצפון-מערב סוריה, למחוז התאיי שבדרום-מערב טורקיה. לפי דיווחים אחרים, מניין ההרוגים הוא 11.

משט
מרמרה

שואת הארמנים

האופוזיציה הסורית דורשת מטורקיה לחקור הרג פליטים סורים

האופוזיציה הסורית דורשת מטורקיה לחקור הרג פליטים סורים מאש כוחותיה.
חדר החדשות רשת ב'
פרסום ראשון:
15:32 ,19.06.16
| עדכון אחרון:
15:37 ,19.06.16
ארגוני האופוזיציה בסוריה קוראים לממשלת טורקיה לחקור את מותם של לפחות שמונה פליטים סורים מירי של כוחות הביטחון הטורקיים, בעת שניסו לחצות את הגבול לטורקיה אמש. בהרוגים ארבעה ילדים. גורם בכיר באנקרה אמר כי הוא אינו יכול לאמת את הטענות בדבר הירי, אולם הבטיח שהרשויות בודקות את האירוע.
הכי מצחיק שחנין זועבי מתכננת ממש בימים אלו משט מרמרה חדש לעזה.צבועה תכמנית.

חנין זועבי בתגובה לאחר שהטרור האיסלמי גרם למאות אלפי הרוגים

כולל ערבים מוסלמים הורגים ערבים מוסלמים ,כולל נשים ילדים נכים וזקנים,בסוריה ובכל רחבי המזרח התיכון,ולאחר שמליוני מוסלמים עברו בטרנספר לאירובה.

ח"כ חנין זועבי תשתתף במשט נוסף לעזה
פרסום ראשון: חברת הכנסת מהרשימה המשותפת, שהשתתפה במשט המרמרה שיצא מטורקיה בשנת 2010, צפויה להשתתף בחודש ספטמבר במשט נוסף, משט של נשים
דפנה ליאל, כתבת כנסת | חדשות 2 | פורסם 16/06/16 20:36
http://www.mako.co.il/news-military/politics-q2_2016/Article-d32aa8ae94a5551004.htm

ai21

New member
מגנים את הכיבוש הצלבני!

מה יש למתנחלים הללו לחפש שם?

למעלה