מוסך של בני ז****

CtrlZ

New member
מוסך של בני ז****

שלוםםם יש לי יונדאי לנטרה 1.6 98 היום הלכתי לאיזה מוסך לטיפול 60,000 והכל היה טוב ויפה אחרי שעתיים לקחתי את האוטו והכל טוב עברו כמה שעות ואז נסעתי לשחק כדורסל והאוטו עבד כמו שצריך עברו עוד כמה שעות ונסעתי לשחק באולינג ושוב האוטו עבד כמו שצריך שחזרתי מהבאולינג האוטו לא התניע לא השארתי אורות ולא כלום אבל כמו שזה נראה המצבר מת התנעתי בכבלים נסעתי לאכול ועוד פעם הוא לא התניע אז עוד פעם התנעתי בכבלים עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שהמצבר יגמר סתם ככה ואם כן אז איך הצלחתי להתניע אותו פעמיים והכי חשוב האם יכול להיות שהמוסך קימבן לי איזה בעיה כדי שזה יקרה ואני אצטרך לחזור והאם בבדיקות כאלה הם אמורים לבדוק את המצבר?? תודה רבה ליאור(9 ימים לגיוס)

עתיד18

New member
תשובות

א.צרוף מקרים ב.מגיע לך תראה איזה אוטו קנית (בצחוק) ג.אולי במוסך הרימו לך את המצבר ושמו מצבר קקה ד.אולי עשו את הנ"ל עם האלטרנטור ה.שניהם ו.אולי אחד מהם הלך בצורה ספונטנית (ראה סעיף א´) בקיצור, לך לחשמלאי

© DrorZi

New member
יש סיכוי להצתרפות מקרים...

כל מה שעתיד ענה נכון. כמה אתה מכיר את המוסך
האם הוא נראה לך רציני או חפפיפניקי
דרור זי.

CtrlZ

New member
פעם ראשונה שאני במוסך הזה

פעם ראשונה שאני במוסך בכלל. איך אני יכול לדעת אם החליפו לי את המצבר או האלטרנטור??

itzik93

New member
אם זה מצבר מקורי (98)....

אז הגיוני שזה המצבר. בכל מקרה, לי זה נשמע כמו צירוף מקרים - למרות שהכל יכול להיות. לפי דעתי, תשקול פעמיים אם לחזור לאותו אחד ולהתלונן על הבעיה שצצה לך מאז שהיית אצלו - זה רק יכול להוביל למצבים לא נעימים (נראה לך שהוא באמת יודה במשהו ? ומאיפה לך לדעת שהוא באמת "קימבן" אותך ? אולי זה באמת רק צירוף מקרים שהמצבר מת ??) בשביל הספורט, תנסה להרים מכסה מנוע ולראות אם יש משהו חשוד (חוט מנותק וכו´)... איציק

למעלה