מוסך סוזוקה

סינבד

New member
מוסך סוזוקה

הגיע הזמן לעשות טיפול ל KLE שלי, אז הרמתי טלפון למוסך סוזוקה. בוודאי יהיו אלו שישאלו: "למה לסוזוקה??" והתשובה היא: "בגלל בורג". פעם, כשעוד הייתי עם ה XT נכנסתי למוסך סוזוקה לשאול אם הם עושים איזון גלגלים, כי הרגשתי בזמן הרכיבה רעידות ממש לא נעימות מאחור. לא, הם לא עושים איזון גלגלים. - "חסר לך בורג שתופס את האגזוז", אמר לי עודד באותו מעמד, ועוד לפני שסיימתי לשאול אם יש לו אולי בורג מתאים הוא כבר היה עסוק בלסגור ולהדק את הבורג המתאים שהיה לו. הוא שלח אותי לדרכי ועל השאלה כמה צריך לשלם לו על התיקון הגיב בביטול. כשנסעתי משם הבנתי שלא איזון גלגלים הייתי צריך אלא לחזק את האגזוז שרעד מאחור. בגלל הבורג הזה התקשרתי דווקא לסוזוקה הבוקר. שאלתי מתי אפשר לבוא לטיפול ב KLE. התשובה היתה: "אתה יכול לבוא עכשיו אם זה נוח לך". כשהגעתי למוסך עודד עצמו לא היה. ניגשתי לפתוח כרטיס כמקובל ובזווית העין ראיתי את העובדים מגלגלים כבר את הנסיך הכחול שלי אל הליפט. כשניגשתי להציץ בו מיד אחרי שסיימתי את המינהלות הפקידותיות שאלתי את הבחור שעבד על האופנוע שלי כמה זמן ייקח הטיפול, -"שעה וחצי בערך", הוא אומר לי, "תכין לך קפה, תרגיש בבית", הוא הוסיף. -"אל תמהר להזמין אותי להרגיש בבית", אני עונה לו, "כי אם ארגיש בבית לא אפסיק להסתובב סביב האופנוע ולשאול אותך שאלות". -"בכיף", הוא עונה לי, "אתה מוזמן להסתכל, לשאול, מה שאתה רוצה, תרגיש חופשי". קצת אחרי זה הוא אמר לי שהטיפול ייקח יותר משעה וחצי כי במפרט כתוב שצריך גם לבדוק כיוון שסתומים וצריך לחכות שהאופונע יתקרר לגמרי לפני שאפשר לבדוק שסתומים. לא זזתי מלידו כל השעה וחצי או יותר, שעברה כהרף עין, בעוד אני מתבונן איך הבחור בסבלנות, ביעילות ובצורה הכי מקצועית ומדוייקת שאני מכיר ביצע את המשימות אחת לאחת כמפורט ברשימת הטיפול. תוך כדי כך קיבלתי ממנו את ההרגשה שאני בבית. הוא ענה לכל שאלה שלי בלי לתת לי לרגע את ההרגשה כאילו אני מפריע. כל הערה שהיתה לי זכתה להתייחסות ולטיפול המתאים. אני לא זוכר מתי אי פעם יצאתי בהרגשה כ"כ טובה ממוסך. וחוץ מכל אלו, האופנוע מרגיש לי הרבה יותר טוב. מרגישים עליו שהוא טופל ביד מקצועית ואוהבת.

NEO83

New member
אני אישית לא אוהב...

הוא באמת נותן הרגשה של בית... אבל עם הזמן הבנתי שהמחירים שלו קצת מוגזמים יותר מידי, טיפלתי אצלו בעבר אבל עברתי אחכ למוסך אחר.

xfwind

New member

gregovihs

New member
אכן מקצועי

ובאמת שהם נותנים הרגשה טובה ויחס מצוין כל פעם שאני מגיע עודד עושה לי סיבוב מסביב לאופנוע ומוצא כל מיני בעיות קטנות שצריך לסדר. לכל בעיה מוזרה שאני מעלה הוא מוצא פתרון והכל מצדו פשוט ואפשרי. מצד שני ישנם שמועות, שאני לא רוצה להעלות והוא מודה שהוא יקר. אם יש לך כסף, אז אולי כדאי. אני מגיע לשם רק לעיתים רחוקות ... פשוט נאמן למוסכניק שלי

לא יודע לגביי המוסך והמחירים

אבל יש לי שם חבר שעובד ואני יודע שהבן אדם משקיע בלקוחות כאילו הם משפחה מי שעובר שם שימסור ד"ש לויטלי מאנטון

אם פי 3

New member

בפעם וחצי שהייתי שם, עשו רושם מאד רציניים, נתנו יחס טוב. אין לי דרך לשפוט מקצועיות, אבל כן ראיתי שעודד עובר ושם לב גם לפרטים קטנים ומפנה את תשומת לב המכונאים (ששמו לב לכך כבר בעצמם, ובכל זאת זו עוד בקרה וזה חשוב). כהדיוטה, עשו עלי רושם מאד מקצועי - יותר מהמוסך הקודם שטיפלתי בו.

גיקסר

New member
מוסך מקצועי ולעניין

לא מעט לקוחות נשלחו לשם לצורך התקנה אזעקה או טיפול בבעיה. כולם דיווחו על שרות מצויין והוגן ומקצועי.

gor70

New member
באתי בשביל האזעקה - נשארתי בשביל השירות

יחס חם, טיפול מקצועי בכלי, פתרונות בלתי שגרתיים לכל מיני "רעיונות יצירתיים" של בעל הכלי. למי שמתאם מראש את ההגעה לטיפול, הם גם מציעים ג'וימקס ככלי חליפי לאותו יום. אין על עודד וויטאלי

M O R M

New member
אכן פירגון לעניין - תן טלפון שלהם

אשמח אם תיתן טלפון שלהם וכתובת. אמנם אני גר במרכז ומטפל רק אצל ארנון ומוטי ברמת השרות ומרוצה מהם אבל אם אתה כבר מחמיא להם רצוי שתיתן טלפון וכתובת שיהיו רשומים בפורום. לפעמים צריך להתלונן על בעלי מקצוע ולפעמים צריך להחמיא - אז שהיה לצפוניים בכיף (אני מניח שמדובר במוסך באיזור מגוריך חיפה - לא ציינת זאת) . תודה בכל מקרה אשמור את הטלפון שתיתן לי בזכרון הסלולרי - לך תדע מתי אזדמן לצפון עם תקלה. בכלל מזכרון העבר שלי היו מעט מאוד מוסכים מומלצים באיזור חיפה בשירשור המוסכים הגדול של הפורום. ןלגבי המנהלים - בעבר כמדומני בשנת 2005 ריכזתי את כל ההמלצות של המוסכים בשירשור אחד - אולי הגיע הזמן לעדכן אותו?

סינבד

New member
כשתנסה בגוגל

תגלה שהאתר שלהם לא עולה ודפי זהב אומרים שהמוסך נמצא בשדרות ההסתדרות 75 והטלפון שלהם הוא: 04-8724501. בדקתי ומצאתי שדפי זהב צודקים.

itayvilner

New member
סוזוקה - אחלה מוסך ואחלה אנשים - וזו עובדה!!

גם אני שמעתי שמועות הזויות על המוסך ועל עודד. אז ככה: עודד וגם ויטלי, שני אנשים מקסימים, עוזרים לי כרגע בקבלת החלטה בסיסית על רכישת כלי משומש, עוזרים בתיווך ובכל דבר אותו ביקשתי. היחס - מדהים. השמועות - הזויות ולדעתי לא נכונות. לא צריך לקבל הזנה משמועות בלבד, אני ממליץ לכל אחד מחברי הפורום לקפוץ לשם רק לשבת, לשתות כוס קפה ולהרגיש את האווירה - האנשים פשוט 10. ואני חייב לתת משפט קטן שסבתא ואמא שלי נתנו לי - אף פעם לא יהיה לנו מספיק כסף לקנות בזול. תחשבו על זה - מי שדורש מחיר סביר, לא מעגל פינות.... אחלה יום!!

jinji0

New member
תרשו לי להצטרף כן|

כאחד "חשדניסט" שנכנס למוסך וקודם כל חושב שדופקים אותו, אני יצאתי מאוד מרוצה ממוסך סוזוקה" וכך גם רבים אחריי... לראשונה שמעתי על עודד כשאבא של חברה שלי נתקע באמצע הדרך עם צינורית דלק קרועה. עודד הגיע למקום, החליף לא צינורית ושיחרר אותו לדרכו באותו הינף יד שתיארת... שבוע לאחר מכן נפגשו שוב לצורך טיפול בתקלת מצבר, גם שם עודד השאיר רושם כזה שגרם לאבא שלה מיד לספר לי עליו... קצת על עצמי, אני מטפל לבד באופנוע ואני ממש לא אחד ש"משתלם" למוסכניק. הגעתי אל עודד עם תקלת חשמל (בדיעבד, מגעים באחד הממסרים), ולאחר פירוק כל האופנוע וחיפוש ממושך, כשאני, כאמור חשדניסט, עומד ממעל, נפתרה הבעיה. התשלום היה הוגן והבטחתי לחזור. מאז טיפלתי אצל עודד בתקלות נוספות שלא היה לי את הכלים לטפל בהן, עודד בא לקראתי בכל בקשה הזויה ככל שתהיה (וישנן כאלה), יאמר לזכותו שיש לו המווווון סבלנות כלפי הלקוחות שלו. ואגב, בינתיים היחס הזה משתלם לו - הרבה חברים הגיעו אליו בהמלצתי ונשארו בזכותו. ישר כוח עודד! נדב.

למעלה