מוסך גיל

עדידי254

New member
מוסך גיל

מהי דעתכם על מוסך גיל בשילת ?אני שואלת לגבי מחירים ,עלויות.תודה:)

רחלילי

New member
עד לפני כמה שנים הייתי לקוחה שלהם

לא יודעת לענות לך נקודתית, איך שהוא היתה לי תחושה שקצת יקר מידי.
עברתי למוסך ליד. אבל באמת שלא עשיתי השוואה מסודרת של מחירים, במוסך ליד אני מרוצה (במעט פעמים שצריכה בכלל מוסך). אצל גיל לא פעם היתה לי תחושה שצריך לרדוף אחרי שמישהו בכלל ידבר אתך. אבל אולי זה אני.

עדידי254

New member
כן,גם לי יש הרגשה שהמחירים אצלו יקרים.

מה שם המוסך שאת מטפלת בו עכשיו?

ככלל, אני לא מתקרב למוסכים האלו

קרה לי פעם איתם מקרה שהעיד יותר מכל על איכות העבודה אצלם ועל הסיבה שאני לא מתקרב אליהם.

לפני שנים, כשהילדים בגרו והוציאו רישיון נהיגה לא יכולתי לתת להם לנהוג ברכב שלי שהיה צמוד מהעבודה, קניתי עבורם רכב משומש, פורד פיאסטה, ונסעה בסדר גמור.
למי שמכיר, ידית פתיחת מכסה המנוע בפיאסטה נמצאת על מוט ההגה, בחלק הפונה לרצפה. ידית זו השתחררה, ניסיתי להרכיבה לבד ללא הצלחה, שאלתי על מוסכים באזור ורבים המליצו על מוסך גיל, פניתי למוסך וביקשתי שיחזיר את הידית למקום, הוא אכן החזיר את הידית ולא גבה כסף. היחידת החזיקה במקום יום וחצי או יומיים, פניתי אליו שוב והפעם "בחן" את הידית ואמר לי שיש תקלה בידית ויש צורך להחליפה, לא מצאתי הרבה ברירות והסכמת, הוא אמר שצריך להוציא הזמנה וזה יעלה לי כ-150 ש"ח לפני עבודה, הסכמתי, הוא רשם את פרטי והזמין עבורי ידיעת משיכה, הוא כמובן גבה תשלום מראש. אמר שהידית תגיע אליו כעבור שבוע.

אחרי שבוע פניתי אליו והידיעת עוד לא הגיעה, חלף עוד שבוע ושוב התייצבתי ושוב הידית לא הגיעה ובפעם השלישית שהגעתי והידית לא הגיעה ביקשתי לבטל את העסקה ולקבל ת כספי בחזרה, אז הוא התעורר לבדוק מדוע הידית לא הגיעה אחרי כל כך הרבה זמן, התחילו בירורים במוסך והסתבר שהידית כן הגיעה רק שאחד העובדים הניח אותה במקום אחר ולכן היא לא נמצאה (ואני לתומי חשבתי שיש תרשומת לגבי חלפים מוזמנים וחלפים המתקבלים).

כאמור, הסתבר שהידית הגיעה, אותו מכונאי שטיפל בי התקין את הידית במקומה ואמר שאני יכל לנסוע. עוד באותו יום, בלי לפתוח את מכסה המנוע, הידית שהותקנה קודם צנחה ממקומה ונפלה לרצפת המכונית, למחרת בבוקר נסעתי אליו ושאלתי אם אני חייב לעבור את הסיוט הזה כל הזמן ? המכונאי לקח את ידית פתיחה והתקין אותה במכונית, בדיעבד הסתבר שהוא התקין במכונית את הידית הישנה שקודם טען שהיא הבעייתית, הבחנתי בכך מייד אך לא הערתי לו, רציתי לראות מה יקרה. הוא השקיע מעט יותר זמן וסבלנות מאשר בפעמים הקודמות והתקין את הידית במקומה.
ראה זה הפלא, הידית (הישנה, לכאורה פגומה) לא יצאה מהמקום ועד שמכרנו את הרכב נשארנו עם אותה ידית. כלומר, הידית היתה תקינה וללא כל סיבה הוא מכר למו ידית חדשה שאפילו לא השתמש בה.

מיותר לציין שלא התקרבתי יותר למוסך זה, כמו גם למוסכים הפרטיים הקטנים האחרים בשילת. מאז היו עוד כמה מקרים עם מוסכים אחרים ולכן אני מעדיף לטפל במוסכי החברה.

למעלה