מוסך גיל - מחירים

קארין29

New member
מוסך גיל - מחירים

אני לרוחה די חדשה במוסך גיל. הגעתי אליו בעקבות המלצות על מקצועיותו. העניין הוא שבפעמיים האחרונות שביקרתי אצלו יצאתי עם חשבון גדול מאוד, לדעתי הסובייקטיבית וביחס לעברי במוסכים אחרים. אשמח לשמוע ממי שמטפל אצל גיל ומכיר גם מחירים אחרים - האם גם אתם סבורים שהוא יקרן או שזה רק רושם מוטעה שלי?

amitzahavi

New member
צודק!!!

היה לי איזה בעיה עם הרכב, לא משנה מה... הוא אמר שהוא החליף חלק (בנוסף עשה עוד טיפול ענק, הוסיף כול מה שהיה יכול) ושם חלק חדש ומקורי... מצויין לא! לא היה חלק במשך 3 ימים ככה שהרכב היה מושבט במוסך כי מי שפירק אותו שבר אותו (אחד מ"אנשי גיל" שם) אז כמובן אין מה לעשות והאוטו חייב להיות במוסך... אחרי 3 ימים סוף סוף אותר החלק ובאתי לקחת את האוטו ויצאתי עם חשבון של 1000 שקל למרות שמדובר בצינור הוסף גם נוזלים שונים מכול הסוגים, הוחלפו שעונים ומודדים שונים... אני לא תכנאי... אמרתי נו טוב ונסעתי לשלום... ראיתי שמשהו בשעונים שם לא תקין עדיין, חזרתי אליו והוא יזמין חלק מקורי (למרות שמה ששילמתי אליו היה חדש ומקורי........), החליף את החלק אחרי שלקח עוד יומיים לקבל אותו...נסעתי לשלום... הבעיה עוד לא נפטרה.... נו טוב...חזרתי... נחליף לחדש ומקורי לפי מודל האוטו... שוב 3 ימים עד שנמצא חלק (ולא מדבור ברכב מלפני 20 שנה... בין 7 בדיוק ומודל מוכר)... הפעם הוא לקח עוד 170 שקל על החדש והמקורי בנוסף ל100 משבוע לפני לחדש ומקורי ההוא... נסעתי לשלום.... עדיין לא תקין.... נשבר לי מללכת אליו...הוא כבר לא יודע מה להגיד ואני כבר לא סומך אליו. אני חוזר למוסך המורשה בבני ברק שם יודעים מה הם עושים, יש מחירון נורמלי והכול מקורי באמת. בקיצור....אם צריך להחליף מנורה אין בעיה...אבל אם זה משהו יותר מסובך... שם זה לא המקום. לפחות מהנסיון שלי.

המוסכים בשילת על הפנים...

גם יקרנים וגם לא מקצועיים. מומלץ לסוע צפונה לכפר קאסם או לכיוון דרום מערב, לרמלה ולוד.

יקר ולא כ"כ ישר:

באחד מהימים נאלצנו לפקוד את מסך גיל, הוא סגר איתנו מחיר על שעת עבודה. מאחר והינו זקוקים למשהו לא מורכב של לא יותר מחצי שעת עבודה הוא הבטיח שאם באמת זה יהיה פחות משעה נשלם רק את החלק היחסי. בסופו של דבר זה באמת לא לקח יותר מחצי שעה אבל פתאום הוא "שכח" את ההסכם שלנו וחייב אותנו על שעה שלמה. לא עזר כמה שהתווכחנו, אז סבבה לו- הוא הרוויח 70 שקל עלינו אבל הפסיד כי יותר לשם אנחנו לא חוזרים!

golan95

New member
רמאי ולא מקצועי בלשון המעטה

רשימת המוסכים שאני לא ניכנסת אלהם יותר- מוסך גיל- חזרתי על אותה תקלה ש"טופלה"- קרוב לשלוש פעמים. מוסך 2000- סחבת- ומחירון גבוה- ולך תקח את האוטו שלך על החלפת נורה אחרי "יומים עבודה"- שקרנים פתלוגים. מוסך מור- מתפללת שמס הכנסה- יגיע לביקור אצלו- לקח על עבודה קרוב לשלוש אלף ש"ח- והעביר "טסט" ברמלה- ומענין המשיכה עדין הנזילה- אחרי "הטסט". מוסך שילת- הבנתי שהם שייכים לחבר'ה האלה גם. אצל האחים- לא ניראים לי... נישאר לנסוע לראשון או ללוד.

קארין29

New member
לא יאמן

נסעתי היום באוטו לראשונה מאז הטיפול שעלה 2000 ש"ח והנה עדיין נזילת שמן והופיע רעש באוטו שלא היה לפני הטיפול. מחר על הבוקר אני הולכת לצעוק עליהם. אני לפני מחזור זה בדיוק הזמן הנכון!!!

Angel972

New member
חחחח ... ../images/Emo6.gif

לשלוח צוות מד"א לחכות שם בשעה 7:30

קארין29

New member
זה לא מצחיק אנג'ל

אלה הימים הכי אסרטיבים שלי בחודש. בעלי שולח אותי להילחם מול כל מיני בעלי מקצוע ועניינים בירוקרטיים והוא עצמו רואה הרבה ספורט בערבים......

Angel972

New member
אולי נאמץ את זה כפתרון מדיני ../images/Emo35.gif

נמצא מה היום שבו יש הכי הרבה נשים במחזור במדינה ונשלח אותם בפלשתינאים ... נו באמת ... להשתמש בך כשאת בתקופה כזאת ... במקום לתמוך בך ולפנק אותך ? וכל זה בשביל ספורט

mic1511

New member
אני מטפלת אצלו באוטו שלי כבר כמה

שנים. אם לאמר את האמת הייתי מרוצה כל עוד גיל ניהל את המוסך, הוא לדעתי (ורק לדעתי) בחור אמין, יודע את העבודה (עד כמה שמפגרת כמוני מבינה בטיפולים ברכב) לפני שנה אולי קצת יותר הגיע איזה מישהוא חדש לנהל יחד איתו ופה התחילה הבעיה הבחור מאד מאד שיווקי בסגנון שלו ויש לי הרגשה שעושים הרבה פוילישטיקים מאז. בכלל לי יש בעיה עם מוסכים כי אני לא מבינה בזה כלום כלום כלום אפשר לעבוד עלי חופשי חופשי.

amitzahavi

New member
על רוב הציבור

צריכים לשלוח אליו איזה כתב סמוי כזה כמו חיים הכט... אולי נגלה צדיק?

למעלה