מוסיקת רייקי

lili742

New member
מוסיקת רייקי

אני רוצה מגוון שירים מחודש של רייקי( עם התראה כל 3 דקות)... למישהו יש שמות של שירים ספציפיים שאני יכולה להוריד? או אולי לשלוח לי?

שלום לילי

אולי תחפשי מוסיקה רגועה וזהו ותתרכזי בתחושות שאת מקבלת ממטופליך דרך הידיים במקום להתרכז בציפיה להתראה של 3 דקות..... מוסיקת הרייקי עם התראה של 3 דקות היא המצאה מערבית מסידרת 'רייקי אינסטנט' המתחברת לטכניקה ולא לתחושה. עצתי היא לעבור לטיפולים בשקט מוחלט ללא פעולות הסחה מהעיקר. העיקר הוא המטופל, העיקר הוא הטיפול, העיקר הוא תחושת האנרגיה, כל השאר הוא בלוף אחד גדול..... אפילו חז"ל במסכת אבות פרק א משנה יז כתבו: שמעון בנו אומר: כל ימי גדלתי בין החכמים, ולא מצאתי לגוף טוב אלא שתיקה. ולא המדרש הוא העיקר, אלא המעשה. וכל המרבה דברים, מביא חטא. כל טיפול שמשלב מסביבו קטורת/נרות/מוסיקה/ריקודים פגאנים/ [מיחקי או הוסיפי את המיותר מלכתחילה] מסביב לגופת המטופל אינו אלא בכלל 'מרבה דברים'.....

נועיק

New member
ואני אומרת

שמוזיקה עם צלצול פעמון כל 3 דקות מעולה כשמתחילים ללמוד רייקי ולומדים את הטיפול האישי. אחר כך אפשר להמשיך בלי, אבל להתחלה זה מצויין. לילי - לא מכירה שמות של דיסקים / שירים, אבל הכי פשוט זה ללכת לחנות ולהקשיב, לא? מה שנעים לי לא בהכרח יהיה נעים לך... או להוריד כל מה שמכונה מוסיקת רייקי. בדרך כלל זה עם פעמון כל 3 דקות, ולשמור את הטובים.

smile2life

New member
ואני שואל

מה רע בתחושה? הרי רייקי היא אנרגיה חכמה - ומי שמטפל יודע מתי הטיפול מיצה עצמו..... נועה צודקת - בתחילה כדאי להשתמש בטכניקות כאלה כדי ללמוד להכנס למסגרת אך בהמשך הנסיון יתווה את הזמן

נועיק

New member
גם בהמשך זה לא מזיק...

לפעמים מסגרת שומרת על מה שהולך לאיבוד בלי שנשים לב. טוב לחזור להתחלה מדי פעם, וגם כדי לחוש ענווה קלה.....

למעלה