מוסיקת פלמנקו

Gods Wave

New member
מוסיקת פלמנקו

מישהו מכיר איזשהם אתרים שניתן להוריד בהם מוסיקת פלמנקו קצת יותר צעירה ומעודכנת? או במלים אחרות, פחות מסורתית... תודה רבה!

Zidan de Toledo

New member
אולי השאלה צריכה להיות

איזה אמני פלמנקו מודרניים יש, ואז אפשר פשוט לקנות את הדיסק שלהם..מדובר בזמרים? גיטריסטים?

holla zidan

yo canto quantos cantos de camaron de la isla tu tienes razon dios era gitano el invento el flamenco yo mellamo eitay y soy el cantor de la orqusta siroco es mucho gusto de conoserte

Falcor

New member
Ojos De Brujo

הם להקה מצויינת.. נראה לי שהם עונים להגדרה שלך של צעיר ועדכני. אני מצרף לינק לאתר שלהם שם גם אפשר לשמוע דוגמאות של המוזיקה שלהם. http://www.ojosdebrujo.com/ עזוב אותך מהורדות .. אני ממליץ בחום לקנות את אחד הדיסקים שלהם. לי יש את BARI והוא מעולה ושמעתי שהאחרון אף עולה עליו. אפשר לקנות את הדיסקים שלהם ( במחיר נורמלי ! ) בתו השמיני בירושלים ונראה לי גם שבאוזן השלישית בת"א. FALCOR .

doreut

New member
פלמנקו מודרני

אם אתה בעניין של ג'אז-פלמנקו, שזה מודרני, אז יש את צ'יק קוריאה-רומבה פלמנקה, דיסק מומלץ מאוד. "augustin carbonell el bola"- גיטריסט מודרני שמערב ג'אז ובוסה-נובה במוזיקה שלו. מאד מעניין ומקורי ויפה. canizares- גיטריסט מודרני אדיר, שהיה גיטריסט שני בסקסטה של פאקו דה לוסיה. גם נוטה לג'אז. וכמובן יש את vicente amigo,tomatito,chicuelo,josemi carmona לדעתי, ojos de brujo זה לא ממש פלמנקו אם כבר אז ketama עושים לדעתי שילוב יותר מוצלח של פלמנקו ופופ.

למעלה