מוסיקת סול

מוסיקת סול

לא הרבה כאן בפורום מדברים על המוסיקה המדהימה הזאת שרוב היוצאים שלה הם דגולים וטובים,מאוד הייתי רוצה שכמו המוסיקה השחורה,כך מוסיקת הסול תתפתח אם למישהו יש המלצות לשירים לא ידועים,שהוא מאוד אוהב לשמוע אז אתם יכולים לכתוב בכייף...

Grandmaster KC

New member
את ממש צודקת

הורום הזה נהיה מאוד יבש בזמן האחרון. אז אם את רוצה המלצות את יודעת למי לפנות,שלומי ידאג לך

Rapid נאור

New member
שמתי לב שאף אחד לא מדבר ברצינות

פה אז החלטתי לעזור לך קצת אם את רוצה סול טוב D´Angelo - Voodoo אחד האלבומי סול היותר טובים ששמעתי בכמה שנים האחרונות כשאר דיאנג´לו אחראי לכל ההפקות, מנגן בכל הכלים וגם שר הוא מארח באחד השירים את רדמן ומ´טוד מן יש לי את האלבום בבית, נורא מומלץ!

Ambitionz

New member
מוזיקה שחורה זו לא מילה נרדפת להיפ

הופ או ראפ. אבל היא כוללת בתוכה גם את זה. Soul, R&B, Hip Hop Soul כולם נמצאים בעצם תחת השם הכללי "מוזיקה שחורה".

Primo

New member
יש המלצות!!

קלאסיים: dru hill - in my bed dru hill in my bed(so so def remix) keith sweath- nobody babyface-whip appeal tender lover silk-freak me swv-anything r kelly-sadie soul for real-candy rain playa-cheers to you case & joe-faded pictures יש עוד הרבה אם תרצו אני אוסיף

Mad-DawG

New member
בהמשך להמלצה האחרונה

אני רוצה להוסיף את כל האלבום Faded Pictures של Case & Joe שירים אקראיים מהאלבום star of a story (angel) let go ever after tell me should i anything

**yoav**

New member
קחי כמה.....

india arie - strength, courage & wisdom/ brown skin/ i see the god in you amel larriuex - get up/ INI/ serching for my soul jaguar wright - the what if´s/ ain´t nobody playing jill scott - long walk זה מהדברים שאני אהבתי עד היום

Prototype

New member
המלצות!

Stevie Wonder - Never Dream´d You´d Leave In Summer Marvin Gaye - I Heard It Through The Grapevine Joe - The Things Your Man Won´t Do Guy - Let´s Chill The Temptations - Just My Imagination Boyz II Men - Lonley Heart Stevie Wonder - All in Love is Fair Stevie Wonder - They Won´t Go When I Go Vanessa Williams & Brian McKnight - Love Is David Ruffin & Jimmy Ruffin - Didn´t I (blow your mind this time) Stevie Wonder - Love´s In Need Of Love Today Brian McKnight - Every beat of my heart Stevie Wonder - You And I Dave Hollister - One Woman Man Seal - Kiss From A Rose Usher - Nice and Slow Babyface- Reason For Breathing Boyz II Men - The Color Of Love Boyz II Men - Just Hold On K-Ci & Jojo - How Long Must I Cry טוב אני יכול להמשיך עד מחר אז נפסיק פה וכל שיר שרשמתי מומלץ מאוד

ושוב תודה רבה../images/Emo13.gif

חלק מהשירים יש לי אבל מה שאין לי אני אוריד.... ותודה לכם!!! איזה כייף לראות את המסך של קאזה מפוצץ בהורדות,במיוחד ששמעתי שעוד מעט זה יהיה נחשב כפשע,היה כתוב בידיעות אחרונות לא יודעת,חפיף

Sparkie Dee

New member
קרימנאלית קטנה !

סתם.. בעצם מותר לך לצרוב והוריד כל עוד זה לא דיסק של פרסים.. חחחחח

EmGee

New member
הנה עוד 2

monica - for you i will all-4-one - i turn to you (שכריסטינה הגורילה חידשה) מצאתי את שניהם כשעשיתי סדר בבוידעם והם היו בדיסק של ספייס ג´אם

למעלה