מוסטצו'דוס

shmulik522

New member
מוסטצו'דוס

קרידס אמיגס קון מונצו' פלאזר קירו סאבר קומו סה הסה מוסטצו'דוס יו מה הקודרו קה מימדרה לו הזיאה אי יו טנגו דסקרינו בתודה מראש

אסטרלו

New member
בואן ב'ינידו שמוליק../images/Emo140.gif

סי טה אנטראס אה לוס "קישורים" ב'אס אה טופר לוס מוסטאצ'ודוס. מה פארסה קה פשריקה לוס אסקריביו.

shmulik522

New member
מוסטצ'ודוס

מונצ'ס גרסיאס סיניור אסטרלו נכנסתי לקישורים, יש שם את המתכון מוסטצודוס אבל לא הצלחתי לפתוח את הקובץ אודה לך מאד אם תשלח לי את הקובץ המתכון אל תיבת הדאר שלי. [email protected] גרסיאס

Sarika

New member
מוסטאצ'וס של צפורגנעדן=פשריקה

החומרים: 1/2 ק"ג אגוזים טחונים, כוס ביסקויטים, כף קינמון, 3 כפות סוכר, 2 סוכר וניל, 2 חלבונים. לערבב את כל החומרים, ליצור צורות בצורת סהרון, לשים בתוך מנג´ט ולפזר א. סוכר. בתאבון.

tsiporganeden

New member
חברה הנה המתכון לקורבייס, קודם כל

אלמד אותך משהו: תיכנסי לקישורים, שם לאוסף מתכונים ושם יש לך את כל המתכונים שהיו כאן במשך כל הזמנים. מאוד קל, תנסי. הקורבייס זה בעצם אותו מתכון כמו המעמול, רק שהמעמול ממולא בתמרים. אני אתן את המתכון לקילו קמח. החומרים: קילו קמח, 3 מרגרינות, חצי כוס אבקת סוכר, 2 אבקת אפיה, ואם רוצים מוסיפים כמה טיפות מי שושנים, מי הדרים, וניל, רום, מה שרוצים הכל לפי הטעם, אני מוסיפה ת. וניל, לשים את כל החומרים, יוצרים או עיגולים, או סהרונים, ואם את רוצה ממולאים תמרים, יוצרים עיגול משטחים שמים תמרים מרוסקים (מקופסא הכי טוב לפעמים אני מערבבת 100 גרם אגוזי מלך טחונים) ומגלגלים לעיגול, אופים בחום בינוני כ- 20 דקות (יש לשים בתבנית נייר אפיה ולפזר מעט קמח) אחרי האפיה להוציא מהתבנית בעדינות הם מתפוררים בקלות, לפזר אבקת סוכר. בתאבון.

למעלה