מוסה עקיף

מוסה עקיף

פחחחחחחח. זה מה שיש לי לומר לכם. לוהט פה כמו שלוהט בחוג הדומינו של מועדון הפנסיונרים של מבשרת. אפילו לא בא לי לשים תמונה, אבל בשביל זה קפת משלמת לי. אפילו לא בא לי להגיד לכם מי זה, מה זה, ומה קרה לאמא שלו שהוא היה חייב לצייר את הציור הזה.

קפת

New member
קפת משלמת לך

כדי שתוריד את כל הקרשים באסלות הציבוריות ותנקה את הטיפטופים. אבל אתה מעדיף להתעסק באמנות. ומאמנות לא קונים במכולת (אלא אם אתה חובב כבשים ויש לך נהג מונית שעושה לך שליחויות). אז תעשה את מה שנשכרת למענו ותפסיק לבלבל את המוח. התמונה נורא יפה. זה ההוא עם הבלי אוזן צייר אותה, או זה שצייר את הילד הבוכה? תמיד מתבלבלת בניהם.

נראה לך?

חרא עלייך. נראה לך שאני אנקה שירותים? תיכף תרצי שגם אעשה פינות. חוצמזה, כבר חדשיים אני מבקש אקונומיקה. חדשיים! ועם אומנות ועוד איך קונים במכולת, במיוחד אם היא לא שלך, וקיבלת במקרה את קוד האזעקה של הלובר. חוץ מזה אני חובב נהגי מוניות ויש לי כבשה שעושה לי שליחויות. איך ידעת? האורי-גלריות שלך הורגת אותי...

פעם ראיתי סרט שבו נוסע

התוודה בפני נהג מונית שהוא מקיים יחסים עם כבשה וגם עם דלעת. שכחתי שת שם הסרט, שם השחקן ושם הבמאי, אבל הם כולם מוכרים מאוד. לגמרי, אפילו.

זה היה רוברטו בניני

והוא היה נהג מונית והתודה על היחסים עם הכבשה באוזני כומר שעלה למונית שלו, אבל את שם הסרט שכחתי.

מה זותומרת מה אני עושה בהולווין?

פרצוף של דלעת מן הסתם. תכלס, משעמם פה אז הפסקתי להשתתף, אבל אם כל הטמבלים יפסיקו לכתוב אולי אחזור. (זה שקר גס, אבל אעשה הכל כדי להפיח בכם תקוה)

צפיחית בדבש.

קראו לסרט NIGHT ON EARTH . וזו הייתה הופעת בכורה של קפת. והסצנה שאתה מתאר היא בכלל שהכבשה (קפת) מתוודה באזני נהגת המונית (בוגו) על יחסיה עם הכומר (משה איבגי).

קפת

New member
שטויות

הופעת הבכורה שלי בתור כבשה היתה אצל וודי אלן (עכשיו ניראה מי זוכר את שם הסרט הזה!)

מוכר לי הסרט הזה,

זה לא הסרט בו את הורסת (שוב) את הגיר של האוטו ונתקעת באמצע שומקום כי אפאחד לא רוצה לחלץ אותך?

אתה טועה ומטעה

אני יודע שזה מבלבל. אבל לסרט שאתה חושב עליו קוראים "בודקת מוטות ההילוכים" אולסו נאון אז "פתח לי את מכסה המנוע בבקשה". הסרט הזה בישר את סיום הקריירה המוצלחת של קפת בתור שחקנית דרמה איכותית והביא אותה למעמד של כוכבת פורנו עולמית. המהפך חל בעקבות התמכרותה של קפת להרואין ופריכיות אורז. גם איבגי השתתף. בתור הבואש שקפת דרסה בטעות.

לדעתי אתה צריך טיפול דחוף

תפנה לבוגו. היא כבר תדביק לך את ההילה, תתקן לך את הצאקרות הראשיות ותזרים לך קינואה או בורגול בעירוי. תלוי איזה סוג דם יש לך.

הייתי עושה את זה בכיף

אבל נורא קשה להשיג עכשיו חלקי חילוף לצ'אקרות, הם כולם בגואה מסטולים מהתחת (גם בתחת יש צ'אקרה)

ושוב

ושוב לא נותר לי לומר אלא פחחחחחחח. היית מתה שג'ין וילדר השולתתתת היה מפנטז עלייך. חוץ מזה, חרא סרט. בלי איבגי.

קפת

New member
אז זהו, שלא

רבים אינם יודעים אבל איבגי אכן משתתף ב"כל מה שרצית לדעת על מין..." בתור מעסה התלתלים של ג'ין ושלי. כמו רבים אחרים, גם אבא של דאנה התחיל את דרכו מאחורי הקלעים, וטיפס למעלה בזכות פוליטיקת מסדרונות נבונה, כישורים מיניים מפתיעים וקצת כשרון. ולאודיסאוס הכלבה (היא כלבה, יבחוש, לא כלב) אני רק יכולה לומר: את כלבה. תחשבי עלי כשאת שותת את הנסקפה שלך בבוקר, במיטבחך החמים, כשאני כבר מדרדסת בשביליה הקפואים והבוציים של אחת מערי ישראל בחברת צביקה מהמוסך. שהוא סוג של גאון טכנולוגי בהתהוות ושאם יש מי שיוכל להציל את האוטו שלי, בבת עיני הירקרקת, זה הוא. כלומר, אם לא פירקו לי את הבבה לחתיכות בחשכת הלילה ועתה היא עושה את דרכה בתפזורת לכמה מערי של פלסטין.

קפת

New member
הנה ההוכחה שיש אלוהים

והוא מחבב אותי לאללה. נשבעת לכם, כל מלה אמת: התקלה המסתורית במכוניתי, שהשביתה אותה, אותי ואתה השמחה אתמול בלילה בקור העז, וגרמה לי סיוטי וביעותי על האלמנט שהולכים להכניס לי, בהנחה שהאוטו שלי עוד יהיה חי עם בוקר, וכמה זה יעלה לי, ומאיפה אני אקח עכשיו ערבים להלוואה, וגם גרמה לי לקום עם ציוץ החמה ולצרוח על כל מיני פקידות ביטוח וגרר מנומנמות ישר על הבוקר, עם הקפה, היתה (פאוזה דרמטית לאללה) תשבו, תחזיקו חזק ותנשמו עמוק: נורת ברקס שרופה. אז במוסך, שאליו הגעתי אחרי שצוות חילוץ מסריח מזיעה וסיגריות התניע לי את האוטו, החליפו לי שתי נורות, שיהיה, וגבו 20 שקלים. מסתבר שהאוטו שלי כל כך פיוטי ורגיש, כל בטיחותי וענוג, שאם נשרפת לו נורת הברקס הוא מתריע אזהרה ומכבה את עצמו, לבל אהין לנהוג עליו ללא אורות ברקס וסמי טריילר עצבני ינשוך לי את הפגוש. האוטו הזה ראוי לי. אכן כן. ואודיסאוס כלבה.

פיוטי, רגיש, בטיחותי וענוג בתחת שלך

האוטו שלך מתעב אותך ולכן הוא ממציא לעצמו כל מיני סיבות שונות ומשונות כדי לכבות את עצמו. האוטו שלך מותק, מנסה להתאבד.

ערבים להלוואה?

אהה, פתאום כשצריך הלוואה, אז צריך את הערבים האלו. גזענית אחת. אה. בעצם גם בשביל חומוס הם טובים.

למעלה