בקשר לחלק הראשון...
אז בוא נגיד ככה- אני תומך בהקמת גדר שתגן עלינו מהמפגעים. רוב הכוחות צריכים להיות מרוכזים סביב לגדר ולהגן על האזרחים מצד שני, יחד עם מה שתתן הגדר (גדר תיל, גדר חשמלית, כלבים, מוקשים, מבוכים צרים, סיורי מסוקים ועוד הרבה). אבל היחידות המיוחדות שלנו צריכות להתרכז בפעילות בשטחים למניעת ייצור הקאסמים וכו´. למה אני תומך בפינוי ההתנחלויות? 1. בגידה בציונות (ואתה עדיין לא הגבת להודעות שלי בנושא, עד שלא תגיב אני לא מוכן להמשיך לדבר על זה. אם אתה זקוק לקישור- תקבל.) 2. הטלת קשיים על תפקוד הצבא בשטחים- אם לא היה לצבא את האחריות של להגן על כל מיני משוגעים בחורים נטושי אל בין אלפי פלשתינים צמאי דם, הוא היה יכול לתפקד הרבה יותר טוב. נכון להיום, הצבא מגונן את המתנחלים מטרור, במקום לחסל את הטרור. אנחנו צריכים להיות אלו שתוקפים את הטרוריסטים, והם אלה שמתגוננים ללא הצלחה. כרגע, זה הפוך. 3. שבירה של הריבונות היהודית בישראל- כמו היורדים מהארץ, הם, במקום ליישם את חלום הציונות, מדינה שבה מרוכזים כל היהודים, ניסו להרחיב את גבולות היהודים והשאירו אותנו, האלה שמעבר לקו הירוק, בלעדיהם. 200,000 יהודים, צריך שיחזרו ומהר. אנחנו צריכים את היהודים צפופים ביחד במדינה אחת, לא היהודים של פעם, חסרי הגבולות. 4. כתוצאה מכך שהתנחלויות מסוימות יושבות בתוך אוכלוסיה פלשתינאית הומה, צה"ל נאלץ לבצע מעשים נוראיים בעם השני, "פשעי מלחמה", רק בשביל להגן על אותם מתנחלים. גם נזק הסברתי עצום וגם יציאה מגבולות הומניים ברורים. 5. פגיעה בילדיהם- חבל כל כך על ילדים קטנים שנהרגים רק בגלל האידיאולוגיה של הוריהם. שיחזרו לארץ ישראל ויגדלו את ילדיהם במקומות יותר בטוחים. 6. הריגה עצמית- רוב ההרוגים האזרחיים באינתיפאדה נהרגו מפיגועי ירי בשטחים, לא כן? גם אם לא, מדובר במספר גדול. שיחזרו הביתה.