מוניקה

sweeny

New member
מוניקה ../images/Emo124.gif

נו, ידעתי שתציצי גם את, אולי מספיק ? אי אפשר לקבל קצת פרטיות. מוניקה, מה שנקרא הבטחתי אז אני מקיים (נפש אחת בישראל - כאילו קיימתי עולם ומלואו
) צרור
+ קלינטון
זה היה היום הראשון ללימודים ותלמידה חדשה, בת של איש עסקים יפני, נכנסה לכיתה ד´ בבית ספר בארצות הברית. המורה בירכה את הכיתה ואמרה: "בואו נתחיל בחזרה על ההיסטוריה האמריקאית. מי אמר: תנו לי חירות, או תנו לי מוות"? אף אחד מהתלמידים לא ידע, ורק התלמידה היפנית, סאן תזו, הרימה את ידה. "פטריק הנרי, 1775", היא אמרה. "יפה מאוד" אמרה המורה, "עכשיו, מי אמר: שלטון העם, בידי העם ולמען העם"? שוב היחידה שידעה היתה סאן תזו היפנית. "אברהם לינקולן, 1863". המורה נזפה בתלמידים: "אתם צריכים להתבייש בעצמכם, שתלמידה חדשה בארצנו יודעת על ההיסטוריה שלנו יותר מכם!" ברגע שהיא הסתובבה אל הלוח כדי לכתוב משהו, היא שמעה מישהו אומר: "יפנים מזויינים..." "מי אמר את זה?", היא דרשה לדעת. "הארי טרומן, 1945" ענתה לה התלמידה היפנית. בשלב זה מילמל מישהו מהשורה האחורית: "אני הולך לדפוק פה מישהו..." המורה התעצבנה: "אוקי! מי אמר את זה?!" שוב הרימה סאן תזו את ידה ואמרה: "ג´ורג´ בוש האב, לראש ממשלת יפן, 1991". לפתע צעק אחד מהתלמידים: "כן! תמצצי את זה!" סאן תזו היפנית קפצה ממקומה וצעקה אל המורה: "ביל קלינטון, למוניקה לוינסקי, 1997!" מהי הלהקה האהובה על ביל קלינטון? מוניקה סקס... הילרי קלינטון הלכה לבדיקה השנתית שלה אצל הגניקולוג. לאחר הבדיקה אמר לה הרופא: "מזל טוב, את בהריון!" הילרי לא האמינה, והיא רצה במהירות אל הלימוזינה שלה. היא הרימה את הטלפון והתקשרה לחדר הסגלגל. "הכנסת אותי להריון! איך יכולת להיות כל כך חסר אחריות???" היא צעקה אל השפופרת. היה שקט מהצד השני של הקו. לבסוף היא שמעה את קולו של ביל: "רגע... מי מדברת?" ילד קטן אחד כל כך רצה 100$ והוא התפלל שבועיים לאלוהים, אולם כלום לא קרה. לבסוף הוא החליט לכתוב לאלוהים מכתב, ולבקש 100$. כשאנשי רשות הדואר קיבלו את המכתב הם ראו שהנמען הוא "אלוהים, ארצות הברית", הם החליטו לשלוח אותו לנשיא קלינטון. כשקלינטון קיבל את המכתב הוא צחק והתרגש מאוד, והוא הורה למזכירה שלו לשלוח לילד 5$ בחזרה. לדעתו זה היה הרבה כסף בשביל ילד קטן... הילד הקטן שמח כשקיבל את חמשת הדולרים, והוא ישב לכתוב לאלוהים מכתב תודה: "אלוהים יקר. תודה רבה לך על ששלחת לי את הכסף. בכל אופן, שמתי לב שמסיבה מסוימת שלחת את המכתב דרך וושינגטון הבירה, וכרגיל, הבני זונות האלו ניכו 95$ כמס..." כדי לפצות על התנהגותו הרעה, ביל קלינטון נכנס לקניון, לקנות להילרי מתנה. "אני רוצה לקנות כפפות לאישתי", הוא אמר כשהוא לוטש עינים אל הזבנית החתיכה, "אך אינני יודע את המידה שלה." "האם זה יעזור?" היא שאלה במתיקות והניחה את ידה בידו. "או, כן!", הוא ענה, "הידים שלה רק קצת יותר קטנות מהידים שלך." "האם יש משהו נוסף?" הזבנית שאלה כשהיא לבשה את הכפפות. "עכשיו כשאת מזכירה את זה", ביל השיב, "היא צריכה גם חזיה ותחתונים..."
נ.ב. אם כבר מדברים על סקס מני.... אז עוד שתיים מקומיות: איציק מרדכי ניצל בנס כאשר התחשמל כשמזמז את המזכירה האלקטרונית... בעסקת טיעון במשפטו, הסכים יצחק מרדכי להודות בכל ההאשמות בתנאי שיתנו לו לשחזר.

sweeny

New member
../images/Emo110.gif אני טאקילה ../images/Emo48.gif לך ../images/Emo98.gif

למעלה