מוניקה פשוט גאון!!!
אז ככה קודם כל החלפנו לה את הנסורת הגועלית שמשום מה חשבנו שהיא חייבת בשמיכת פליז מפנקת והנחנו אותה ככה שמוניקה תוכל להתחפר בתוכה, מאז זה נראה כאילו יש לנו כלוב עם שמיכה בסלון
השארנו לה ארגז צרכים עם חול חתולים וכמו שהציעו לי פה שמתי את הקקי שלה תוך הארגז ומאז (טפו טפו טפו) לא היה אפילו פספוס אחד, כל הקקי והפיפי בתוך הארגז! התחלנו כבר לבדוק לגבי כלובי חמוסים כי כרגע היא נמצאת ב"ראבט" שהוא נמוך מידי אבל גיליתי שזה נורא יקר אז אני מנסה אולי למצוא משהו יד שניה למרות שיש כבר כלוב חמוד בחנות שבעלי עובד בה ששמנו עליו הוא בגודל של משהו כמו 80/80/80 עם שני מדפים מעץ, ערסל ומגלשה. החלטנו אבל שנחכה איזה שבוע שבועיים לפני שמתחילים להשקיע רק למקרה שהבעלים בכל זאת יצרו איתנו קשר. בנוסף נתנו לה צימוק אחד שהיא לא ממש הגיבה אליו ו"טריט" של חתולים שהיא דווקא מאוד אהבה ואתמול שיחררנו אותה לרוץ קצת בבית וגם אחותי הקטנה וההורים שלי באו לראות את ה"פלא" מה שמאוד הפתיע אותי כי המשפחה שלי היא דווקא מהמשפחות שמשקיעות בללכת לגני חיות ופינות חי ולהכיר את החיות השונות ופתאום התברר לי שאף אחד מהם לא ראה מעולם חמוס ובטח שלא נגע באחד ומוניקה הייתה מקסימה ושיחקה עם כולם בעיקר עם אחותי שהחליטה שהיא רוצה חמוס
הספקנו גם לצלם בוק די מרשים שלה למרות שהיא לא מפסיקה לזוז ואני מבטיחה שבימים הקרובים אני אעלה את התמונות מהמצלמה למחשב ואעלה גם לפה! שבוע טוב לכולם!!!
אז ככה קודם כל החלפנו לה את הנסורת הגועלית שמשום מה חשבנו שהיא חייבת בשמיכת פליז מפנקת והנחנו אותה ככה שמוניקה תוכל להתחפר בתוכה, מאז זה נראה כאילו יש לנו כלוב עם שמיכה בסלון