מוניציפלי חיפה

Moledet972

New member
זה לא כל כך משנה. העיקר שיתלו

כבר את המהנדס העירוני(בעיקר זה שאחראי על עניין הכבישים) :) וברצינות - זה לא משנה איזה מועמד יהיה. שנהר ויהב התחילו בריבים טיפשיים; שנהר כינסה מסיבת עיתונאים ילדותית והודיעה שהיא מפטרת את היועץ שלה(או אדם בעל תפקיד רם אחר) בגלל "שחיתות" שהיא גילתה רק עכשיו - ורוצה שנאמין שהיא כביכול פיטרה אותה מסיבות לעניין, ולא כדי להצטייר ישרה. שמואל ארד נראה הכי רציני בקטע, ולכן יש לי דיי אהדה אליו. בכל מקרה, קשה להבין איך קשורה החלוקה המפלגתית לבין ניהול ראש עיר - הכיצד אדם שתומך או מתנגד לחלוקת הארץ ינהל טוב יותר את העיר?!

יוֹאב

New member
לפי מה שאני הבנתי

זה לא את היועץ שלה, אלא את ישראל סביון, מס' 2 שלה.

Alexco

New member
או יהב או שנהר

מה שבטוח, שהפתק למועצת העיר צריך להיות "חיפה שבלב".

ורק להזכיר חיפה שבלב=מרצ

אני בטוח שאתה תומך בחיפה שבלב לא בגלל שאתה תומך נוער מרצ(ציניות).

Alexco

New member
לא מדוייק

אני תומך במרצ כי אני מאמין באידיאולוגיה מסויימת של חינוך ותרבות, איכות סביבה, רווחה, דו קיום. אם מפלגה אחרת הייתה מיישמת אותה, הייתי תומך בה. בחיפה זה "חיפה שבלב", שהיא לא רק מרצ, אלא גם דור שלום, ומימד הדתיים. גם שוחחתי אישית עם מקומות 3 ו 4 ברשימה, ואין לי ספק שזאת הרשימה שצריכה לקבל כמה שיותר מקומות במועצת עיריית חיפה.

EverMan

New member
אלכס, יש הבדל מהותי בין המצע

הארצי של תנועה למצע מונציפלי. בחירות מונציפליות אלו בחירות אישיות , לא בחירות דרך. בכל מקרה , אתה לא דיברת עם עליזה שנהר , או עם יהב , או עם ארד. אתה לא יודע אם אתה תומך באנשים ברשימה של העבודה הליכוד וכו' ... כי לא דיברת איתם. אתה מבסס את כל הדעות שלך , על סמך זה שאתה במרצ. ואתה יכול לטעון לי מה שאתה רוצה - לעצמך אתה משקר פה. האינטרס התנועתי שלך פה - נכנס וחזק. ואני מבין את זה. גם אני רוצה ששנהר תנצח ...

Alexco

New member
ואני חושב שאולי כדאי שהיא תפרוש,

כדי שליהב יהיה סיכוי מול ארד, כי ההבדל בין שנהר ליהב קטן מההבדל בין שניהם לבין ארד, אבל - אני דיברתי עם פעילים של כמה רשימות בחיפה, ודיברתי עם המועמדים של מרצ למועצה, ומה לעשות - הם מוכנים ליישם את האידיאולוגיה שבה אני מאמין. צריך יותר מזה? אם אתה חושב שבבחירות מוניצפליות אין דרך וכו', אז אתה פשוט טועה. אני אתן כדוגמא את הרצליה שבבחירות המוניצפליות הקודמות רשימת מרצ ובלתי מפלגתיים זכתה בהם והכניסה גם ראש עיר (יעל גרמן), והיא מיישמת פה את העקרונות של מרצ, בין אם זה בשיעורי דמוקרטיה בבית-ספר היסודי, אם זה בצמצום הפערים בין השכונות, בין אם זה בעלייה בזכאות לתעודות בגרות, בין אם זה בפיתוח איכות הסביבה, ובין אם זה בסיום הלובי המושחת של הקבלנים בעירייה.

EverMan

New member
נכון, זו בחירה של אישיות שמבטיחה

משהו , אין קשר לשם הרשימה בה היא רצה. קח לדוגמא את אלי מויאל.

למעלה