מוניטורים

GADI2203

New member
מוניטורים

איך המוניטורים BEHRINGER TRUTH של ה-8 אינצ' ?

HeavenlyB

New member
8 אינץ'? בהרינגר? המממ

אני לא מכיר את בהרינגר בתחום המוניטורים, אבל יש הרבה שהייתי מנסה לפני שהייתי פונה לבהרינגר. במיוחד אם אתה מחפש מוניטורים MID FIELD שלא אמורים להיות זולים. במוניטורים, אם תלך על זול, 90% שאתה גם תצטער על כך. מוניטורים אמורים להיות מדוייקים ככל האפשר, ובשביל זה צריך לשלם. אם תלך על מוניטורים זולים, אתה תצטרך לחזור על מיקסים שלך מספר פעמים כי הם לא ייתנו לך את מה שאתה צריך. מבחינת הגודל, אני לא יודע מה גודל החדר ומה יהיה מיקום הרמקולים, אבל 8 אינץ' אלה רמקולים שאמורים להיות במרחק די גדול ממך, כך שלחדר ממוצע הם בד"כ לא יתאימו.

krypto

New member
Behringer זאת חברה מסוכנת

שמעתי אותם כמה פעמים ובווליום מאד חלש כך שאין לי התרשמות חד משמעית כי לא ממש עבדתי איתם. יכול להיות שהם אפילו לא רעים אבל אורך החיים של המוצרים שלהם הוכיח את עצמו כמה וכמה פעמים כמאד לא אמין. ובמקרה של מוניטורים לא צריך שהם יתקלקלו, מספיק שמשהו ישתנה בסאונד או שאיזה תדר יעלם אחרי חודש של שימוש וכבר הם לא יעילים כמוניטורים. לא מומלץ.

GADI2203

New member
שי......

איזה קטע . זוכר שנתתי לך לדבר פעם עם מישהו שרצה לקנות את המוניטורים שלך , עכשיו חזרתי ממנו הוא קנה את ה 8 אינצ' והם נשמעים טוב , אבל נראים ממש גדולים. למה לא לקנות 8 אינצ'?

GADI2203

New member
אז מה לקנות?

יש לי תקציב שעומד על גג שלוש וחצי ואני עובד על מוזיקת טרנס מה אני צריך איזה מוניטורים ? behringer truth m-audio event הם חברות שיש להם מוצרים בסדר גודל שעומד על התקציב שלי.

krypto

New member
שמעתי את ה event באולפן שעושים בו

בעיקר טראנס הם מצלצלים סביר מאד אבל אין לי מושג מה אורך החיים שלהם, זאת הרבה פעמים הבעיה עם ציוד בינוני, לדעתי הם עדיפים על ברינגר, גם לפי מה ששמעתי מאנשים בתחום. לגבי ה m-audio לא יודע, לא שמעתי אותם וגם לא שמעתי דעה ממישהו שיש לו. עוד אופציה היא לקנות משהו יותר איכותי משומש, אין מה לפחד מזה לפעמים יש מציאות חבל"ז. גש ללינק הזה של אקט מוסיקלי http://www.act.co.il/classifieds/classified.php?catid=4&subcatid=9 דיברת על event ? כבר ראיתי שם זוג ב 2200 שקל. יש שם מלא דברים, כנס תעיף מבט.

D END

New member
ממליץ ללכת לשמוע את המוניטורים

של יורם לב.. ה-L.S 6.5 ממש בתצקציב ונורא אמינים. לך תשמע מוניטורים אל תשאל מה טוב יותר... אני עברתי 3 מוניטורים עד שבחרתי במוניטורים שלי (L.S 6.5)

kundara

New member
3 וחצי זה בידיוק

ל tannoy reveal פאסיביים עם מגבר. זה מה שאני בחרתי, וזה מוניטורים שנותנים מעבר לסכום הזה.

GallaxY

New member
בקשר לבהרינג'ר

תסתכל יש חברות, למשל , שמשקיעון את עצמן ואת כל כולן למשל במוניטורים. ולכן המוניטורים של החברות האלה עולות מלא מלא כסף, ושאר המוצרים לא הכי טובים. בהרינג'ר זה חברה בינונית; כזאת שלא משקיעה במשהו אחד מיוחד אלא עושה את כל המוצרים שלה ברמה בינונית. אז אם אתה מחפש לעבוד מקצועי עדיף שלא תקנה... ואם אתה מתחיל והכל, תיקנה, מקסימום בעזרת השם המוניטורים שקנית ישמשו לך כזוג שני

גדי ראיתי באקט למכירה

מוניטורים כמו שלי אותה חברה לא אותו סוג 6 אינצ ב 1500 והם הרבה יותר טובות מהברינגר בכמה רמות הם היו עולות 6וחצי חדשות אני מכיר אותם זה נקרא איבנט 5 או 6

beta212

New member
אנשים מה קרה לכם!?!?!?!?

אחי המוניטורים האלה אלופיםםם סדרת ה Truth היא אחת הסדרות הנחשקות לאולפן הביתי והמוניטורים בעלי צליל מעולה. אפילו תקרא במגזין SOS ותראה כמה הם משבחים אותם... אחלה מוניטורים. כמו כן גם ה M-AUDIO שנכנסו חזק לשוק...

למעלה