הם פשוט ביזיון! ממש לא משתלם לקחת מונית, היה לי מקרה שאיחרתי לאוניברסיטה (אני לומדת בהר הצופים) והייתי חייבת להגיע איכשהו בזמן אז ניגשתי לתחנה ושאלתי כמה זה יעלה לי הם אמרו 50 ש"ח (!!!) או מונה. לקחתי בסוף 31 עד המרכזית ומשם לקחתי מונית ב 20 (או שזה היה 25, אני לא זוכרת
) ושלא נדבר על המחיר בתוך גילה 12 ש"ח (!!!) מהתחנת מוניות ועד קופ"ח כללית בגילה א'. אני אגיד לך מה את צריכה לעשות, לפני שאת לוקחת מונית מגילה תמשכני את הבית ותבקשי הלוואה בבנק (
אני גם זוכרת שזה אמור לעלות משהו כמו 20-25 ש"ח. 30 ש"ח במקרה הכי גרוע. הנהג נסע מרחוב עזה שהוא עמוס יותר מבצלאל למשל, בשעה שזה היה. עדיין זה לא אמור להגיע למחיר כזה!! לקחתי מונית כי התעוררתי 10 דקות לפני השעה שכבר הייתי אמורה להיות בה בעבודה, ואחרי שהגעתי רק חשבתי על איך השעתיים הראשונות מוקדשות להחזר הכסף על הנסיעה....
איזה פרייאר אתה אחי דופקים אותך תתעורר נשמה גוזרים עליך קופון לא עושים'ך חשבון אחי - דופקים אותך! תמיד תמיד תמיד לבקש מנהג המונית להפעיל את המונה, לבדוק שהוא לא מגיע איתו כבר דלוק ושהוא לא עך תעריף 2 כשצריך להיות 1. אין אמונה בנהגי מוניות! [שלילנד מודה לאלוהיה בפעם המיליון על השלי-מוביל שחוסך ממנה את החוויות הנוראיות האלה]
אבל באמת לא שמתי לב אם הוא הפעיל אותו לפני או לא, ובכל מקרה לדעתי הוא לא היה צריך לסוע דרך עזה. נו, לא נורא, עבר, נגמר, סתם נחמד לקטר כאן לפעמים... (טושטוש חוסכת לקטנוע כדי שגם היא לא תצטרך לעשות את זה יותר..)