מונטיין, חבוב...

shabaz

New member
מונטיין, חבוב...

מה דעתך להציג את עצמך בפני אלה שלא מכירים אותך <<למשל אני>> ...? <<או שתקשר אותי לשרשור שבו אתה מציג את עצמך>>

shabaz

New member
לא כתוב שם כלום חוץ מציטוט

וכינויו בפורום זה. הציטוט, כמה שהוא נותן מידע בכל זאת <<באמת>> הוא לא מספיק לסקרנות שלי-מאיפה הוא צץ? ויותר מכך, איך הוא נהפך למנהל הפורום <<ביחד איתך, ארז>> בלי שנבחר פורמלית <<כמוך, ארז>>?

מונטיין

New member
חבוב?

אין לי מושג למה אתה מתכוון כשאתה אומר נבחר פורמלית. למיטב ידיעתי רק להנהלת הפורומים בתפוז אנשים יש הרשאה למנות מנהלי פורומים, אז כנראה שככה גם אני התפלחתי פנימה, כעזר נוסף לארז. לגבי שרשור שמציג אותי, עדיין אין כזה מהסיבה הפשוטה שעדיין לא התעריתי מספיק, לטעמי לפחות. אני קצת טועם, בינתיים. אחר כך נביא אותה בכניסה רשמית, אם תתעקש.

shabaz

New member
ארז-שחליכ <<כמה זמן לא כתבתי את זה>

נבחר פורמלית ע"י רוב <<אם לא כל>> חברי הפורום <למיטב ידיעתי> אני אישית, באותו זמן בכל אופן, לא ראיתי אותך בכלל משתתף בפורום-אז בגלל זה עלתה בי השאלה התמוהה-איך יכול להיות שהוא התקבל בלי להבחר ע"י חברי הפורום? זהו. אוקיי...

מונטיין

New member
תיקון קל

ובזה נסיים את הנושא כי חבל על הדיו: מנהל פורום נבחר אך ורק ע"י הנהלת הפורומים שמחליטה שהוא ראוי לשמש בתפקיד, מסיבות שונות. חברי הפורום יכולים להמליץ ולהביע דיעה. אם אתה הבעת דיעה לגבי ארז כי הכרת אותו - הרי זה משובח. אני יחסית חדש בפורום הספציפי הזה אך לא בפורומים בכלל. עכשיו - מה דעתך להתחיל שרשור חדש בנושא כמו, נגיד, השפעתו של מישל אקם דה מונטיין על התהוות מה שכונה: הפילוסופיה החדשה?

shabaz

New member
יש להם את האפשרות

לבחור מישהו בלי יכולת לדעת את מעורבותו <<ועניינו>> בפורום? שיהיה... בקשר להצעה על הדיון שלך-לא. אני לא קורא כתבים של פילוסופים <<או כתבים על פילוסופים>> גם בגלל שזה לפעמים משעמם, וגם בגלל שאני חושב שיש יתרונות מספר באי קריאתם. אם תסביר לי מה היא הפילוסופיה החדשה <<בלי לדבר על השפעתו של אותו אדם עליה וכזה קראפ>> נוכל לדון על זה. <<איכשהו>>

מונטיין

New member
אם אתה לא קורא

אז לא נקלקל אותך. אני בסה"כ אביא פרשנויות שנכתבו פה ושם, אז מה ההבדל אם תקרא דרך הפילטר הנוסף שלי או ישירות? לגבי הנהלת הפורומים, תן להם קצת קרדיט על שהם לא יפקידו פורום בידי מישהו שאינם יודעים מה תהיה מעורבותו או עניינו בפורום. עיתונים אתה קורא?

shabaz

New member
קראתי כתבה לפני חודש... <<בעיתון>>

אני לרוב לא קורא עיתונים. לא אוהב פוליטיקה. למען האמת, אני אפילו אעדיף שתביא את הכתבים של הכתבים מבעד לפילטר שלך! אז, ברשותך, אם תואיל בטובך...

למעלה