מונופול

LAZALOR

New member
מונופול

שלום לכולם מחפשת אנשים למשחק מונופול או-ליין. למי שיש את המשחק ולמי שמוכן להוריד ולהצטרף למשחק. צרו קשר אם בא לכם לשחק...

montgomery

New member
שיחקתי מונופול שנים ו....

בחיים לא ראיתי משחק שמישהו מנצח בו... פשוט זה ממשיך וממשיך... איך מנצחים?

sonde

New member
לנצח במונופול

במונופול הקלאסי הדרך לנצח היא לגרום, או יותר נכון לחכות, שהשחקנים האחרים יפשטו רגל..... דבר שיכול לקחת שנים. במונופול פלאי עולם הוכנס רעיון חדשני הגורם למשחק להסתיים, ואז מי שיש לו הכי הרבה נכסים הוא המנצח (במידה ואני זוכר נכון). השיטה אומרת שכל אחד מהשחקנים מסמן כל משבצת שהוא עובר בה וברגע שאחד השחקנים עבר בכל האתרים המשחק מסתיים.

LAZALOR

New member
קלאסי אכן

ולמשחק קלאסי מלא הנאה וסבלנות אני מחכה. עדיין מוזמנים.

ננסק

New member
לא עדיף אולי משהו אחר?...

אני רק מציע לשקול את העניין, אם עוד לא שקלת או במידה ואת לא מודעת לאלטרנטיבות - יש משחקים יותר מהנים (חלקם *הרבה* יותר) ויותר מרתקים מאשר מונופול, שמסתכם בסופו של דבר ב-"זרוק קוביה, קנה את מה שנחתת עליו". יש דברים יותר מעניינים מזה, ואני מציע שתנסי לשחק אותם - במידה ועוד לא ניסית, כלומר.

טלד

New member
לנצח במונופול

בתקופה מסויימת הייתי משחק מונופול עם קבוצה די קבועה. כל משחק הגיע לסיום אחרי 3-4 שעות. מונופול הוא משחק שדורש תכנון אסטרטגי, ויכולת ניהול משא ומתן. בשלב הראשון אכן קונים כל מה שנוחתים עליו, ואין ממש עסקאות. לאחר שנקנו כל הנכסים מתחיל המשחק האמיתי. בניגוד למשחקים אחרים (כמו קאטאן) שבהם ניתן להצליח בעזרת אסטרטגיה בלבד, וכמעט בלי ניהול של מו"מ, במונופול אין אפשרות כזו. חייבים לבצע עסקאות, וכמה יותר מוקדם, ומצד שני אף אחד לא רוצה לעסות עסקה שבה הצד השני לעסקא מרויח יותר ממנו. הנאה ממשחקים מבחינתי היא לא עניין חד ממדי - היא תלויה בקבוצה, בשעה, במצב הרוח, ובזמן במוקצב. בהחלט יש מצבים שמבחינתי מונופול היא בחירה טובה.

למעלה