מונולוג...

מונולוג...

אני לא שואלת מה איתך, לא שואלת כי אני יודעת. התקשרת אלי הערב וזעקת כמו חי'ה פצועה: "הבטחת שלא תלכי ממני,הבטחת שלא תשאירי אותי לבד" ואני,רק הבטתי אל הרצפה, אוחזת בטלפון חזק כמו רוצה לחבק אותך דרכו ו...שתקתי.... הקשבתי לדמעות שלך היורדות בקצב אחיד עם דמעותיי, שמעתי את שתיקתך המחכה לתשובה, האזנתי לליבך המתחנן... הייתי שם...הקשבתי לך לא יכולתי לענות... רציתי לחבק אותך שוב,לנגב את דמעותיך... להרגיש את אצבעותיך הלוטפות את פניי,המוחות דמעה דמעה ברכות. אל תבכה,איש שלי...אל תבכה... אני יודעת שאתה כועס אל מול גבי המופנה אליך, אל מול עיניי העצומות מול עיניך שמטביעות אותי בתוכן. אל מולך,אל מול ליבך ששובר אותי מחדש... אני רוצה להחזיק אותך עכשיו,רוצה לבכות,לצחוק,להיות איתך. אבל אני יודעת בשם האהבה,שלי-שלך-שלנו שאנחנו נתמוסס פה על הרצפה, שדודים כמו רומיאו ויולי'ה. אבל הזעקה שלי נותרת חנוקה בבטן בלב ואני...אני רק מביטה עליך מהחלון,רואה אותך הולך... צלצול,מס' מוכר,מוכר עד כאב... "רק תזכרי שהבטחת..." צליל מונוטוני המשיך את דבריך... כמו מוניטור המבשר על דום לב. משהו בי רצה לחרוט על לוח ליבך שאני כאן,תמיד איתך. אולי לא מולך אולי לא לידך אבל תמיד תמיד לצידך... משהו בי רצה לזעוק אליך דווקא בגלל שאני אוהבת אני הולכת...

מאושרת איזה ביטוי יפה של תחושות......

מדהים . מקווה מאד בשביל הבחור שהוא קורא את מה שכותבת כאן. אחרת שברון הלב שלו .............. (בהנחה שמדובר במציאות ולא סתם הגיג )

כמו עלה

New member
מאושרת שכמוך!

את אישה חכמה, רגישה ומדהימה! איתך בכאבך. קבלי חיבוק ענק. ותמשיכי לדבוק באמת שלך....

מאושרת

גרמת לבטן שלי להתהפך וללב לפרפר , באמת נוגע ללב . אני מקווה בשבילך שתתאהבי ותישארי. לתמיד!!! וכל דמעת כאב תהפוך לאלף דמעות של שמחה

למעלה