מונולוג מה

מונולוג מה ../images/Emo23.gif

אני יושבת ועיני דומעות.. תודה לכם על המילים החמות . אנסה להסביר לכם ידידי את השתלשלות הדברים מאתמול בלילה, כשראיתי שנפתח פורום שלפי תפיסתי פוגע בהתנהלות הפורום הנ"ל. אולי עוד לפני כן, כדי להסביר למי שלא חי פה 24 שעות כמכורים , שהפורום הפך לבית לכל מי שרצה והתעניין ברפואה המשלימה הן לגולשים השואלים והן למטפלים שהחליפו חוויות טיפול , דילמות וכיוצא בזה - פתיחת פורום חדש שמטרתו לבנות בית למטפלים ו"לתמוך" בהם, היה ועדיין נראה לי כהריסת הפורום כפי שהוא מתנהל היום.. למרות תחושותיי האישיות כבר אתמול בערב - החלטתי לא להגיב ובטח שלא ללבה אתכם כשכבר התחלתם לכתוב הודעות פה ובפורום תמיכה בנושא , רציתי קודם לשוחח עם ההנהלה להבין את פשר ההחלטה ולקבל תשובות לשאלותיי .. היום בצהרים חזרו אלי ואכן ניסו להסביר לי את גישתם - מיותר לציין כי לא הסכמנו והויכוח התלהט , פתאום שמעתי מהצד השני משפטים כמו " הגולשים אינם מעניינים אותך" ושיקולים אינטרסנטים מעמידים אותך על רגליך האחוריות" וכדומה . ובכן.. נעלבתי , אם יש משהו שמעניין אותי בשנה וקצת האחרונים זה הגולשים .. שיקולים אינטרסנטים אף פעם לא באו בחשבון ואני מקווה שלפחות אתם יודעים זאת.. אבל אם זה תחושתם של הממונים עלי ואם זו הערכתם , צר לי חברים אבל אינני מעונינת לתרום יותר לתפוז - הם לא שווים אותי ואת המאמץ שהשקעתי בשבילם. ולכם ידידי , תודה - שהייתם והרמתם יחד איתי פורום לתפארת - פורום שהרים את גאות הרפואה המשלימה . אשמח אם אחד מכם ייקח את מושכות הניהול, ובכל מקרה, שימרו עליו ועל רמתו.. ואני , ( עדיין דומעת..) למדתי שיעור חשוב מסטירת הלחי שקיבלתי – שיעור שיצמיח אותי הלאה. אוהבת אתכם, יעל

odeia

New member
יעל, אולי בכל זאת תשקלי להשאר?

לא בשביל תפוז, אלא בשביל אלו שאיתך בפורום. את תורמת לנו כל כך הרבה. את תורמת המון למטפלים וגם למטופלים. לא נכנסת כרגע לעניין לגבי הפורום הנוסף. רק אולי תיקחי בחשבון, שמי שכאן יישאר ויביא עוד חברים, כי אנחנו כבר מכירים את הבית הנהדר שהקמת בשבילנו. יעל, אני מאמינה שכולם איתי בבקשה זו - בבקשה שיקלי שוב ותחזרי לנהל פורום זה. שיהיה לך בהצלחה בכל החלטה ומקווה לשמוע ממך ולראות אותך כאן ובעוד מקומות. אורנה

אבל הם לא הממונים עליך!

יעל, תסתכלי על הענין מנקודת מבטם - יש להם מאות פורומים. כל זמן שלא מגיעות אליהם תלונות, הם לא בודקים מה קורה בכל פורום ופורום. כמה תלונות הגיעו אליהם עלינו? אני מניח שכמו שקורה למורה עם הילדים השקטים בכיתה - הם פשוט שכחו שאנחנו קיימים... בעולם האינטרנט, זו מחמאה! אהיה מאוד מופתע לשמוע שלמישהו מהנהלת "תפוז" היה איזהשהו מושג שיש בעיה בהקמת פורום שני בתחום הרפואה המשלימה. אני די בטוח שלרחל אשכנזי לא היה מושג שהפורום שלנו בכלל קיים; עברו שבועיים מיום פתיחת הפורום שלה, ועד לפניה הראשונה שלה אלינו. היא פנתה אליהם עם רעיון לפורום חדש, וזה מה שהם עושים - פותחים פורומים חדשים. זה מוקד המשיכה של "תפוז" - כל אחד יכול לפתוח פורום על כל דבר. כל זה לא אומר כלום על הפורום הזה, עלייך, ועל התפקוד שלך כמנהלת. אם עוד לא הבנת את זה, את מנהלת מעולה! ולמרות שיש כאן עוד אנשים מוכשרים, אני לא רואה שום סיבה שמישהו מהם ייקח את המושכות במקומך. אני חושב שאת צריכה לחזור. מזמן היו, ותמיד יהיו, עוד פורומים בתחום הרפואה המשלימה. אז מה? הפורום שלנו טוב, הקמנו מסביבו קהילה, טוב לנו יחד במסגרת הזאת - ואת המרכז של המסגרת! אז די עם הדמעות, ואם צריך לחץ פיזי מתון על מישהו כדי שתחזרי, אז תזכרי ש"שיאצו" זה "לחץ ע"י האגודלים"!
ואני מתנדב ללחוץ על מי שצריך!

Einatm

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

בובי

New member
הם עושים את אותה טעות של IOL

בימיה האחרונים והוא אי התחשבות בגולשים. אני זוכר טוב מאוד כיצד עשרות אלפי גולשים הפכו את IOL ממלכת הפורומים למדבר שממה. אם חברי הפורום מוכנים אני יכול לבקש שיפתחו את הפורום במקום אחר ושיעל תנהל אותו. מדובר על מקום שמכבדים אנשים ואני מנהל שם פורום כבר מספר שנים ללא כל בעיות אשמח לקבל תגובות

odeia

New member
מה שיעל תחליט, לי אין בעיה איפה

יהיה, העיקר שישאר במתכונתו הנוכחית עם אותה המנהלת ואותם חברים.

avorly

New member
בובי - ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

אני חושבת שכולם פה יתמכו בך ובהצעתך! לפי דעתי אין סיבה להשאר במקום שלא רוצים אותך ולא מעריכים אותך בתור מי שאתה באמת, ואולי באמת צריך מקופ שיודעים להעריך בו בני-אדם. יעל מהכרותי האישית איתה היא אדם|סהדגש|
אם צריך לעזור במשהו שאוכל לעזור - אני פה, רק תפנה. בברכת בריאות, אורלי

tanka

New member
יעל אל תלכי!../images/Emo23.gif

יעל יקרה ואהובה! בבקשה אל תעזבי את ניהול הפורום! קשה לי להאמין שמישהו יעשה זאת טוב ממך. הדברים שכתבתי קודם לא היו חלילה ביקורת על פורום זה, אלא תמיכה בעידוד של פורומים נוספים כגון זה. בבקשה תשארי, אוהבת מאוד ואיתך בכל החלטה,מירית

yoelnd

New member
מה אגיד לכם, מעברי....

לפני שיעל נכנסה לתפקיד אני הייתי מנהל פורום זה בתפוז! (גם החזקתי כשנה מעמד...) לידיעתכם: אין כל התחשבנות עם מנהלי הפורום - ז"א הזמן והכסף שאתה משקיע הוא על חשבונך האישי - זמן וכסף לגלישה לספק ולבזק!!! לא היו תלונות מההנהלה כי מנהל הפורום תפקידו מחיקת פרסומים או הודעות לא יפות וכל עוד עשיית את העבודה לא היה בעיה! מעבר לתרומה האישית שיש למנהל הפורום לפורום הרחבת אופקים ושילוב אינטרנט ובריאות ישנם גם אלמנטים אחרים שלא ארצה להרחיב עליהם (מעשה 145) אני היום מנהל פורום מקביל עם שיפור תנאים בנענע , אולי הממשק לא משהו , אבל עובדים על זה כמו חמורים... ובקרוב יהיה דף קהילה , על אותו עיקרון כמו בתפוז, אולם, היחס בנענע ל"עובדים" הוא שונה במהותו. אני קורא לכל המעונינים לבוא להצטרף או במקביל לפורום זה: http://forums.nana.co.il/forum.asp?id=48 ואולי מי יודע יעל תסכים, אולי, לחבור אליי לשם אם לא תחזור ל"כתום". נכון, אולי תחרות ואולי מקום שאפשר להמשיך לצמוח ממנו, אולי "האש עדיין בוערת והברזל חם" ואמרו עוד: "סוף מעשה במחשבה תחילה" יואל שניאור - נטורופת

Einatm

New member
יואל אני ממש חייבת... ../images/Emo46.gif

הניסיון הזה שלך פשוט מעצבן!!! מי שהיה כאן לפני שנה-שנה וחצי יודע כמה שומם היה הפורום הזה, ומי שנכנס לפורום בנענע רואה היום את אותו הדבר. יעל הרימה את הפורום מאפס. שיקמה אותו, בנתה אותו, יצרה קהילה אמיתי, יצרה אמון והפכה לעוגן הן למטופלים והם למטפלים. אצלך בפורום גולשים מטפלים? אצלך בפורום יש תעבורה כל כך גובהה של הודעות? לא לפי מה שאני ראיתי. המניפולציה שאתה עושה עכשיו פשוט מקוממת. נכון שכל מנהל משקיע מזמנו, גם אני מנהלת (ניהלתי ביואל, בתפוז ועכשיו בנענע), אני ועוד איך יודעת את זה ויודעת כמה קשה העבודה הזו, כמה לעיתים סוחטת רגשית, פיזית, כמה חד צדדית היא ברב המקרים, אבל יעל ברגישותה ובחוכמתה הצליחה!!! אין קשר להצלחתה ולהפיכת הפורום למה שהוא. השיקולים כתמיד אחרים לגמרי והסבר שהגולשים לא מרגישים בנוח או איך שלא תירצו את זה הוא הסבר נדוש כבר מטעםפ ההנהלה כאן כך שאין מה להמשיך ולהסביר. רוצה לתרום באמת? שחרר את המושכות, תן למי שכבר הוכיח את עצמו להוביל, ובחייאת, מספיק עם המניפולציות הרגשיות האלה, ש"על הדרך" מפנות לפורום שלך!

avorly

New member
יעלי - ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

אוהבת אותך. מעריכה אותך. מוכירה אותך.|סהדגש|
בכל דרך שתבחרי, אני איתך. בברכת רק בריאות, אורלי

רק נעלמתי לקצת והעולם השתגע?!

יעל, עצוב לי כל-כך! בכל החלטה שתבחרי אנחנו איתך! (מרשה לעצמי לדבר בשם החבר´ה הקבועים).

שמש א

New member
לא נכנסתי יממה שלמה ותהפוכות ../images/Emo10.gif

יעל, הפורום שיצרת מדהים באיכותו. מעולם לא השתתפתי בפורום בייתי כל-כך. החמימות שהשריית יצרה כאן הוויה נפלאה שיהיה מאוד עצוב אם תאבד. אל תכנעי לרוע ! שובי אלינו במהרה
. . . שמש

dudi adler

New member
יעל, אולי תנסי להשאר?../images/Emo24.gif

נראה לי שהאנשים הקבועים ישארו פה. ואדרבא, בגלל הסיפור הזה תהיה לכולם מוטיבציה להמשיך ולפתח יחד איתך.אנשים יביאו לכאן עוד חברים... כך שהפורום,אם תשארי,עוד יעלה ויוסיף... שיהיה פורום דומה,אז מה? השארי כאן, ומן הסתם הפורום שלנו ימשיך להיות נקי ומכובד יותר. ואם הפורום השני יהיה טוב, אז מה? אז יהיה עוד פורום טוב. מה רע? להם יהיה טוב ולנו יהיה טוב. לסיכום: אנא השארי,הדברים מן הסתם יסתדרו בצורה הטובה יותר שבת שלום,דודי

למעלה