מונולוגים

stamp

New member
מונולוגים

היי אני מחפשת מונולוג לבגרו, משהו יחסית מודרני עדיף, מונולוג מזעזע בסגנון של דרמה קטנה מאת רוני ניניו אם מישהו מכיר... תודה

tv007

New member
יש לי כתובת המייל של רוני מ"קשת"

אם תעבירי לי יותר פרטים, אני אשלח לו בקשה בשמך, אגב, לפחות עד כמה שידוע לי, רוני פותח בקריירה עצמאית, ואומר שלום ל"קשת" בקרוב, אני כמובן מאחל שיהיה לו בהצלחה!

stamp

New member
תגובה

יש לי את תדרמה קטנה קראתי אותו מספר פעמים והוא מונולוג מדהים. אני לא מכירה את רוני ניניו או את מה שהוא עושה פשוט במקרה הגעתי למחזה הזה, דרך המורה שלי לתיאטרון. אני רוצה חלק מהמונולוג בבגרות שלי (יא') השנה, ממש ננעלתי עליו אבל המורה שלי אמרה לי דבר די הגיוני שלא כדאי לי להינעל על משהו ולבדק עוד אופציות, כעיקרון הקטעים על האמא מדרמה קטנה זה מה שאני רוצה לעשות. אם אני אוכל לקבל מרוני ניניו הדרכה קטנה זה יהיה מושלם... תודה שלח לי בבקשה במסר אישי אילו פרטים אתה צריך תודה

tv007

New member
עדיף שתפני אליו ישירות

דרך משלוח פקס ל"קשת" עבור רוני ניניו - מנהל מחלקת הדרמה, אבל זה ממש רק בזמן הקרוב, לפני סוף אוקטובר, כי רוני חוזר לעשות כסף גדול מבימוי, ועוזב את תפקיד המנהל ב"קשת", לרוני יש המון ידע בכל מה שקשור לתיאטרון, הוא במאי של "השמים הם הגבול", והוא גם אדם נחמד, אבל גם מאוד עסוק, כך שבשביל לקבל ממנו תשומת לב, את צריכה להיות מאוד משכנעת, אני אשלח לך עוד פרטים דרך המסרים

למעלה