מונוגמיה VS פוליגמיה

הפליה מינית?

יכול להיות, אבל אני חושב אחרת, נכון לגבר יש יצר "להפיץ את זירעו" אבל זה לא הסיבה שאנחנו מקיימים יחסי מין. אנו מקיימים יחסיי מין מכוון שאנו רוצים (עם קונדום או בלי) וגם נשים לא מקיימות יחסים רק בשביל להביא ילדים ולהיתרבות, אולי זה היצר הבסיסי אבל לא היחיד. הגבר והאישה בימינו מקיימים יחסי מין כי הם רוצים, פשוט החברה שלנו תיכנתה אותנו (נשים וגברים) שאנו מונוגמים, ולגברים ונשים יש גם יסוריי מצפון על הבגידה מהצד. החברה תיכנתה במיוחד את הנשים להיות חלשות ופגועות ותחתונות מהגברים (אני אישית חושב שיש בהם הרבה יותר כח מאיתנו הגברים) המונוגמיה אומרת שיש לאחד בת זוג קבועה לחיים, זהו לא רוצים או צריכים עוד, עצם העובדה שאנו פוזלים (לא חייבים לבגוד) ומסתכלים על נשים/גברים אחרות קובעת שאנו הבני אדם לא מונגמים, לא קבועים לאישה או גבר אחד לכל החיים. אבל כן אנו שמים את הגבול הזה, למה? לדעתי זה בגלל החברה ש"חינכה" אותנו ו"אילפה" את האדם

Eragon3

New member
שטויות

מאיפה קבעת את השטות הזו שגבר יחפש כמה שיותר נשים ויתקשה לשמור על נאמנות לאישה . ובנוסף לכול זה את עוד אומרת שהנשים מחפשות בטחון , ושכאשר הם ימצאו גבר טוב הם לא יחליפו אותו מאיפה לך לדעת יש הרבה נשים שזורקות את הגבר שלהם גם אם הוא היה הכי טוב בשבילם ויש נשים שרק רוצות לבלות או לפרפר בין גברים, ויש גברים שימצאו אישה אחת וישארו איתה, ויהיו נאמנים לה. זה ממש הפליה מינית בוטה את מציגה כאן את הנשים כמין טוב ונאמן ואת הגברים כמין שרק רוצה למצוא הנאות חדשות. ממש לא בסדר

תיאוריה שאני מאמין בה:

הגבר יכול להפרות נשים כל הזמן, לעומת זאת אישה יכולה ליצור צאצא רק פעם ב9 חודשים. ומכיוון שאני מאמין שכל דבר שאנחנו עושים אנו עושים במטרה להתרבות ולהבטיח את המשכיותנו - אז בתיאוריה הגבר צריך להפרות כמה שיותר נשים
.

למעלה