מונה כניסות בקידוד HTML

mtv hit

New member
מונה כניסות בקידוד HTML

נרשמתי באיזה אתר וקיבלתי מהם מונה כניסות לדף HTML אבל הם שלחו לי אותו בשפת קודים של HTML ואני בונה את האתר שלי על בסיס לינקים בלבד איך אני הופך את הקוד שהם נתנו לי ללינק כדי שאני יוכל להכניס לאתר כי כשאני הופך את הדף שלי לקודים אני מאוד מסתבך והמונה לא מופיע, תודה רבה רבה!

shlomixxxx1

New member
הבעיה שלך היא ההתאמה בין השפות

כמו שהבחנתי בכניסה לאתרך מדובר בשפת תכנות שונה מפלטפורמת HTML כך שקשה להאמין שרמת הדיוק בדפדפנים תפסח על נדבך זה מעבר לכך במידה ואתה כן משתמש בדפי HTML ובכתיבה נכונה בדפי HTML אני לא מבין מדוע אתה משלב רק קישורים בכל מקרה ההגדרת הנכונות של מונה כניסות חינמיים הוא סקריפט נפרד הכתוב ב JS לרוב ועליך להכניסו בהגדרות גוף הדף בין התגיות <BODY> script </BODY> בהצלחה

mtv hit

New member
הקישור

שמצורף לההודעה הראשית זה אתר השני שלי שהוא בשפת WML ומה שאני בונה עכשיו זה כן בשפת HTML ובגלל שאני לא הכי מבין את השפה של הקודים בדפי HTML אז אני עורך אותו דרך קישורים בלבד כי זה יושב על השרת של WEN.RU בכל מקרה יש מצב שאני הופך את זה לקישור ואני מדביק אותו ישירות לדף שלי ? או שאני חייב להפוך את הדף שלי לקודים ואז להוסיף את מה שהאתר ההוא הביא לי? בכל אופן תודה על העזרה!

shlomixxxx1

New member
תראה אני אסביר לך משהו

מה שאתה קורא לו אתר של קישורים זה רק מה שאתה עושה בתור אפשרות שקיבלת מהאתר שפתחת עליו את האתר שלך הסקריפט של המונה כניסות פועל בצורה כזו הם נותנים לך קוד שפותח לך מסגרת בלתי נראית המכונה בשפת HTML פריים ובתוכו יש קוד התחברות מרוחקת לשרתים שלהם (בעלי הסקריפט מונה כניסות) כעת כל מי שנכנס הוא גם נכנס לשרת של בעלי הסקריפט ואז נרשמים הכניסות וכן אין מצב לא להכניס את קטע הקוד שהביאו לך אם אתה רוצה שהמונה כניסות יעבוד אתה חייב לשלב אותו בין התגיוטת שהזכרתי לעיל

mtv hit

New member
בוודאי....

את זה הבנתי, הרי ככה בכל פעם שנכנסים לאתר הכניסה נירשמת אצלהם באתר ואצלי זה מופיע בתור img בוודאי שאני יצטרך את הקוד שלהם רק השאלה אם אפשר להפוך משפת קידוד לקישור כי הרי בקידוד כתוב איזה גודל התמונה איזה פונט איזה צבע ואיפה בדיוק הוא עומד בדף שלי במרכז או בצד... הרי כשאני מכניס קישור הם כותבים לי לבד את הקידוד כי זה עובד דרך הדף שהשרת בנה שבמקרה שלי זה wen.ru הבנת למה אני מתכוון ?

shlomixxxx1

New member
נראה לי שהבנתי על מה אתה מתכוון

זה לא אפשרי בשום אופן לשלב את זה בקישור משום שאלו שתי תגיות נפרדות מה שכן אני לא ממש מכיר את האתר WEN.RU מכיון שאני לא ממש מתעסק עם אתרים מוכנים ואני יותר בקטע של "בנייה עצמית" אבל אני מאמין שבאתר שקיבלת ישנם אפשרויות של הוספת סקריפטים דבר שיאפשר לך להכניס את הקוד שקיבלת... פשוט תבדוק!

mtv hit

New member
חחחחחחחחח....

אבל צריך לחפש צבע אחר... לא אהבתי את הצבע, אני יבדוק באתר שלהם

shlomixxxx1

New member
תרשום את הסקריפט שקיבלת

אני יגיד לך מה הארגומנט שצריך לשנות

mtv hit

New member
כל יום אני ....

נכנס לפורום וקורא הודעות ותגובות, אבל רוב פעמים אני לא מגיב! ברוך הנמצא!

למעלה