מונה הפניות

games

New member
מונה הפניות

יש לי אתר בו אחרי כל הורדה מגיעים לדף מסוים. הייתי רוצה לבדוק כמה פעמים הורידו כל דבר, ומכיוון שהאתר בנוי בדרך בה לא ניתן להוסיף מונה ללינקים בלי לעבוד על זה שעות, חשבתי למנות את ההורדות על ידי ספירת הפעמים בהם הגיעו לדף מדף הורדה. במילים אחרות, אחרי לחיצה על הורדה המשתמש מגיע לדף חדש. הדף הזה ישתמש במשתנה ´HTTP_REFERER´. הוא יכנס לדטה בייס של MYSQL ויעלה את המספר ליד השם שמתאים ל´HTTP_REFERER´ שנקלט. כך, אני אוכל לבדוק מאיזה דף נכנסים הכי הרבה ולראות מה ההורדה הכי פופולרית. יש למישהו רעיון איך לבנות את זה? אשמח לשמוע הצעות... תודה

Megapuzik

New member
רגע,

אתה רוצה לספור את מספר ההורדות ? או לספור מספר אנשים שמגיעים מדף מסויים ? בעיקרון, את שניהים אתה עושה לפי שאילתה בMYSQL שמעדכנת+1 את העמודה של הקישור או העמוד... כדי לדעת איזה עמודה זאת, תשתמש בID יחודי לכל שורה במסד ואז תיגש download.php?id=111..

games

New member
אבל זאת הבעייה...

אני לא יכול. יש לי מעל 350 דפים בהם יש לינק ישיר. לחיצה על הלינק עושה שני דברים: פותחת חלון חדש עם ההורדה ומפנה את החלון הישן לדף מסוים וקבוע (אם אתה רוצה לראות דוגמא כנס ללינק המצורף ונסה להוריד משחק). לכן חשבתי במקום לשנות כל לינק לdownload.php?id=324 אני יכול לספור את ההורדות על ידי ספירת ההפניות לדף המסוים.

למעלה