מומנט

Ricca

New member
מומנט

כבר יותר מסמסטר אני שוברת את הראש עם המומנט הזה. אני יודעת לחשב אותו באמצעות מטריצות, אני יודעת שזה ווקטור המאונך למישור שבו יש עוד ווקטורים ושהוא מהווה את המכפלה שלהם, אבל עדיין, לא הצלחתי להבין מה זה. מה המהות שלו. איך הוא יכול להשפיע על החיים שלי, ולעשות אותם טובים יותר. לחבר שלי יש ג'אקוזי. המים ביעבעו והצנרת חירחרה. "מה זה מומנט?" "מומנט זה חומר של כיתה יוד" הוא ענה לי. כיתה יוד.. (גלים קטנים מכסים את המסך, ואנחנו חוזרים לניינטיז) אנחנו יושבים על גבעה במדבר ומחכים לזריחה. "איפה החומר?" "קח, תגלגל" "תגלגל (גל גל גל)" חזרה לג'אקוזי..(נו, גלים מסך וכאלה) "אז מה? זה כמו ציר?" "כן, בדיוק ציר, בואי, אני אראה לך" התחילה סדרת הדגמות על מפרקי הגוף שלי בנושא מומנט וערך מוחלט. בלילה לא הצלחתי להירדם. איך זה עושה את החיים שלי טובים יותר?

נץ666

New member
לא היה איזה משהו משעמם של צלקה

שנקרא מומנט מוזיקלי?

sargon1

New member
מומנט כמו הרבה דברים בחיים

לא ניתן להגדיר את קיומם רק ניתן לחוש כשמאבדים אותם לכן בדרך כלל תשמעי עליו בהקשר של "איבדתי את המומנט שלי" ובזה הוא מצטרף לשרשרת ארוכה שכוללת אהבה כבוד ותיקווה

קפת

New member
אני מבקשת להודיע רשמית:

1. שאחימעץ היבוסי זה לא ניק שלי, אבל שאני שוקלת לשכב איתו בשבת 2. שאתם יכולים להפנות אליו את כל הטענות שיש לכם בנוגע לבורות בכביש, שילוט מחורבן, פריצת כבישים למקומות היישוב הנידחים שלכם וכיוצא באלה. הוא לא יענה לכם, אבל זה לא עקרוני בכלל. גם הכותל המערבי לא עונה ובכל זאת, כידוע... 3. שאם לריסה תחפש את המילה מומנט בבילון, היא בטח תקבל תשובה שתאיר את אפלת חייה באור נגוהות 4. שאני יכולה להזביר, בזין הידיעה, ללריסה איך מומנט משפיע על החיים שלה, בכמה מישורים ורמות, אבל לא בא לי 5. שהתמכרתי למשחקי שש בש ברשת. מי גבר בא נגדי?

קפת

New member
אני לא יהודיה. רשמית.

ויש לי אנקדוטה משעשעת לספר לכם על זה. אבל לא בא לי.

Ricca

New member
ניסיתי, באמת

אבל תקופת בטרייל של הבבילון שלי הסתיימה, ואין לי כוח לחפש קראק. אני פשוט לא מבינה למה זה צריך להיות כל כך מסובך לגנוב תוכנות.

בבילון!?!?

אני יכול לומר לך מה יהיה כתוב שם תחת "מומנט": moment. זה בטוח לא ינאר (יענו, מלשון נאור) לך ת'חיים. לצערי גם אני הייתי צריך לצלוח פעם את המומנט כי החליטו שמי שלומד מדעי החיים צריך רקע מוצק במכניקה וחשמל. גו פיגר. אני מניח שלך לפחות מומנט יוכל להועיל בהמשך. קורס סטטיקה כבר היה? אם חבר שלך לא הצליח בג'אקוזי, אני מרים ידיים ושאר איברים מראש. C'est le moment de verite

sargon1

New member
גבר לשש בש?

יש דברים הרבה יתר טובים שאפשר לעשות עם גבר

קחי מומנט כי צריך מומנט בחיים.

מומנט זה את כשאת עומדת על מגרש כדור סל שנשבר בו הסל והלך לך הכדור לאיבוד ואת פיקחת

למעלה