מומלצ"ש

Walk Two Moons

New member
מומלצ"ש

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Walk Two Moons

New member
כל סוסי העץ רצים במעגל...

- שיר השבוע (של אביתר): סוס עץ, עוד תראי את הדרך, עיר עצובה, אבא \ התבודדות. - שיר השבוע (כללי): יזהר אשדות - ריקוד קטן, יהודה פוליקר - מזוודות, אהוד בנאי - דוד ושאול, זמנך עבר, אל תפחד, ג'מלי פורוש, שלום חנוך - אדם בתוך עצמו, למה לי לקחת ללב, מיכה שטרית וברי סחרוף - מסמרים ונוצות. - אלבום השבוע: אהוד בנאי - קרוב, השלישי - ספר השבוע: בקושי קראתי
- ציטוט השבוע:
- "אני הולך היום להופעה של אהוד." - "איזה אהוד? אהוד בנאי??" - "לא, אהוד ברק. איזה אהוד זה כבר יכול להיות??"
- ""מכנסי צבא הדוקים היא מורידה"? הוא לא אמור להיות דוס?" -"מה הבעיה? היא מורידה אותם מהחבל!"
"שמש בגבעתיים דום וירח בנתיבי איילון, לקחתי נשימה עמוקה ואמרתי לה: שושנה, אני לומד נהיגה"
(אהוד בנאי
) - סרט \ סדרת השבוע: סיפורי דגים. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "ושירים מזכירים לי פנים שאולי רציתי לשכוח..." (עברי לידר) "ואת, ואת, כמה טוב שבאת, בלעדייך ריק הבית, והלילה קר..." (שלום חנוך) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה מטורפת של אהוד בנאי ביום שלישי, המלצה בבמה חדשה, אביתר קרא משהו שהבאתי לו ואף חיווה דעה משמחת (תודה מיכל!). וסוף סוף כמה דברים התחילו לעבוד כמתוכנן, ורואים תוצאות. - משהו שהרס את השבוע: התלבטויות שלא נגמרות. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שום דבר מעניין. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אהוד בנאי. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לקחת דברים ללב. יישמתי את זה קצת השבוע, וזה לגמרי עשה לי טוב.

Evi Virus

New member
אני אסגוד לך לנצח עבור 'סוס עץ'.

(אפילו שכבר הבטחתי את זה, יש לך עכשיו ביטוח לפעמיים)

Evi Virus

New member
כל מי שפעם עוד ניסה...

- שיר השבוע (של אביתר): קו האופק
- שיר השבוע (כללי): כל מיני של גבע אלון - אלבום השבוע: Days Of Hunger ו-The Wall Of Sound - ספר השבוע: בדיוק התחלתי את 'פרא' של גבי ניצן, אין לי דעה עדיין... - ציטוט השבוע: "אדם שממצה את עצמו, מה הוא שווה?" - סרט \ סדרת השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אני טובע פה לפעמים" - אמוטיקון השבוע: - - משהו שעשה לכם את השבוע: לא הרבה - משהו שהרס את השבוע: קיומו, בעיקר - משהו שאתם מחכים לו השבוע: היום - שבוע הספר
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): גבע אלון. כל כך. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הערכת דברים

TEENAGER1

New member
../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של אביתר): עד מחר - שיר השבוע (כללי): כל עוד - אלבום השבוע: בכל פעם שאני מנגן, עוד סיפור - ספר השבוע: התחלתי את "אישה בורחת מבשורה" - ציטוט השבוע: "איזה כיף לך שזה אח שלך"
- סרט \ סדרת השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "לעשות שלום ביני לבין עצמי, צריך הרבה חוצפה.." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של אביתר, הופעה של יוני רכטר, ושהיה לי אוטו זמין בשביל לנסוע לשתיהן - משהו שהרס את השבוע: לימודים וכאלה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת לשבוע הספר מתישהו, ומעבר לזה - שהוא יעבור, בעיקר - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יוני רכטר!! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הופעות של יוני רכטר

Saffron

New member
../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): לא היה השבוע - שיר השבוע (כללי): ימים לבנים / צליל מכוון - אלבום השבוע: הרבה תקליטים
- ספר השבוע: משאלה אחת ימינה / אשכול נבו (ככה-ככה) - ציטוט השבוע: - - סרט \ סדרת השבוע: חברים - משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "הימים לא חיכו... כה חופזים בימינו" (מתוך "היה או לא היה", אלכסנדר פן) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבוע הספר
- משהו שהרס את השבוע: הצורך להתכונן לפיזיקה, המרחק מאנשים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבגרות?
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אפרים שמיר - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שבוע הספר!

יום ירושלים שמייח!

שיר השבוע (של אביתר): טיפה של אור שיר השבוע (כללי): savin' me- nickelback אלבום השבוע: התכוונות/ יוני רכטר ספר השבוע: האיש שצפה ברכבות/ ג'ורג' סימנון ציטוט השבוע: סרט השבוע: היירספריי משפט השבוע: where i go i just don't know, i've got to got to gotta take it slow.. וכל השיר הגאוני הזה!
אמוטיקון השבוע:
אבל למה יש לסמיילי מבט כאילו הוא אכל צפרדע? מה זה? משהו שעשה ת'שבוע: לגמור עם ספרות סופסוף משהו שהרס ת'שבוע: לחשוב עליו. משהו שאתם מחכים לו השבוע: לנסוע לקנות ספרים מחר המלצה על אמן: Miles Davis, Ron Carter, Wes Montogamory המלצה על משהו: לא להתחפר במחשבות. אף פעם. זה רק עושה רע. חוצמזה אני ממליצה ממש על הספר "האיש שצפה ברכבות". בינתיים הוא משגע

sivanm82

New member
../images/Emo205.gif

- שיר השבוע (של אביתר):עד מחר
- שיר השבוע (כללי):שוב היא כאן-יוני רכטר ,Beginning-Geva alon
- אלבום השבוע:Days of Hunger\Geva alon - ספר השבוע:ספר היסטוריה \: חח - ציטוט השבוע:- - סרט \ סדרת השבוע:- - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם):"צאי לטיולללל לאור זריחה.."\עד מחר (שיצא כבר האלבום
) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:שום דבר מעניין. \: - משהו שהרס את השבוע:ללמוד למתכונות שונות.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:היום, ערב שירה והופעה של שלומי שבן
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):תמונה ממש יפה של גבע שמצאתי השבוע.<מקווה שהצלחתי להעלות נכון> - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):אני אהיה נדושה ואמליץ על גבע. חח אבל אם לא גבע אז אהמ נועם פינחסוב :) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):טיול בשקיעה עם MP3

למעלה