מומלצ"ש!

מומלצ"ש!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למי כן חביב במקום האחרון?../images/Emo12.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): אל המחט - שיר השבוע (כללי): ללא ספק JESSE של עברי לידר - אלבום השבוע: אין כזה - האדם שעשה לכם את השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הפרחים שבך בין כל הקוצים שבי - מנסים לגדול ביחד, מחפשים מקום שקט" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא עולה לי משהו לראש - דבר שהשגתם השבוע: ספרים! - מאכל השבוע: עוגות שוקולד שהכנתי ליומולדת שלי
- משהו שעשה לכם את השבוע: קראתי הרבה - משהו שהרס את השבוע: אין משהו כזה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין כמו אהבה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי
והופעה של רונה קינן ביום שישי!!!!!!!!!
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אספיק לראות בחמישי בבוקר את החברים שחוזרים מגרמניה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ירח - שלמה ארצי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): (-: בובי!!

You Raise Me Up.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): "סתיו" - שיר השבוע (כללי): "משהו אמיתי" ו"לבד" של עברי לידר. - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: רועי והגרי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מה שכתוב לי בכותרת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מוזמני הפקה", "תפיצו, יש ג'סי!".. וכל ההופעה אתמול. - דבר שהשגתם השבוע: אושר - מאכל השבוע: סופלה שוקולד מושלם.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של עברי אתמול - משהו שהרס את השבוע: 2 קילו פחות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: - השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שימשיך הכיף? - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להיות במסיבת הסיום של הגר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "לבד", של עברי ונינט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הגר?
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): רועי ואני.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה