מומלצ"ש.

מומלצ"ש. ../images/Emo9.gif

- שיר השבוע (של שילה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

עכשיו אני כמו טמבל, הלב שלי כבה.

- שיר השבוע (של שילה): "רק לנו" - שיר השבוע (כללי): רן דנקר ועילי בוטנר-שווים - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"זאת את שלא בסדר, את שלא בסדר. תצטערי." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "בגין בגוניה"
. - דבר שהשגתם השבוע: "קרובים קרובים"
. - מאכל השבוע: אני מתה לKFC
- משהו שעשה לכם את השבוע: מנוחה - משהו שהרס את השבוע: לא הרס, אבל עיצבן טיפה.. טקס המצטיינים בבי"ס. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הבגרויות חייבות להיגמר.
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתעבור הבגרות בהסטוריה, מסיבת סיום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב בבגרות -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "את לא נורמלית", איריס פרחי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אחותי סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): שיואו.

../images/Emo26.gif

- שיר השבוע (של שילה): האמת שלא שמעתי שילה השבוע.. - שיר השבוע (כללי): Leonard Cohen - Famous Blue Raincoat - אלבום השבוע: החדש של נורה ג'ונס. - האדם שעשה לכם את השבוע: אין כזה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "One day i'll fly away.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
- דבר שהשגתם השבוע: משכורת? אבל זה לא נחשב.. נראה לי. - מאכל השבוע: שניצל. - משהו שעשה לכם את השבוע: הספירה לאחור עד היומולדת. (עוד 4 ימים) - משהו שהרס את השבוע: שאני אתחיל? - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עזבו אתכם סמים ואלכוהול, קחו גז צחוק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אקבל כסף? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: משהו מכוכב נולד שהיה בסופשבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אותה. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): אני בעבודה, ככה שאין כאן יותר מדי.. למרות שזאת חנות צילום.
סלאמת.

אוינק אוינק.../images/Emo41.gif

- שיר השבוע (של שילה): תאספי אותי מהריצפה. - שיר השבוע (כללי): המכשפות - קוצים של פחד. - אלבום השבוע: לא עולה לי משהו לראש.
- האדם שעשה לכם את השבוע: חברה טובה :] - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בקרוב את תדברי אלי שוב, וגופי ירגיש את חומך ואת נשימותייך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "איזה מסכנה נינט, יש לה כל כך הרבה כסף והיא עדיין יחפה!" - דבר שהשגתם השבוע: כסף!!!!
- מאכל השבוע: קאפ-קייקס שהכנתי. - משהו שעשה לכם את השבוע: השיחות איתה?
- משהו שהרס את השבוע: הלמידה להסטוריה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: היסטוריה ב' זה מעניין אבל מייאש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לעבוד את היסטוריה, ות"א ביום שלישי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שבאמת לא נקבל תעודות כמו שהשמועות אומרות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כולם הרי יודעים - אריק ברמן -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הקאפקייס שכנתי

למה גם כאן את לא שמחה?

- שיר השבוע (של שילה): כורש 11 - שיר השבוע (כללי): כורש 11
. - אלבום השבוע: שילה פרבר - מתוק שחור/תתנהגי יפה - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, טלצ', מור. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ונמאס לי לשחק אותה שבע שאני כל כך רעב, אמא אין לי גאווה אני טובע". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : ראו מומלצ"ש של ענבר
. - דבר שהשגתם השבוע: שבירת מחסומים. - מאכל השבוע: כל מה שטל תרמה לנו
. - משהו שעשה לכם את השבוע: כנרת. - משהו שהרס את השבוע: לילה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הדברים הקטנים הם הדברים הכי יפים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום-יומיים של סידורים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לדעת כבר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כורש 11 -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: משפחת ראש העין. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ליאןןן

New member
../images/Emo41.gif

- שיר השבוע (של שילה): הרגע - שיר השבוע (כללי): Regina Spektor - Samson - אלבום השבוע: מתוק שחור, עומד על נייר - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "גם אותי אפשר להוריד בקלות, לעשות אותי כזאת קטנה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כבר לא זוכרת.. - דבר שהשגתם השבוע: תבוסה - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: סיבובי שטות באוטו של איילת - משהו שהרס את השבוע: בעיקר חזרות י"ב בסטודיו. והתאריך גיוס של ג'סיקה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת סיום. הופעה של דניאל ובוגי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): בחזרות..

shonami

New member
.

- שיר השבוע (של שילה): יום שישי - שיר השבוע (כללי): mirah - cold cold water - אלבום השבוע: Xiu Xiu - the Air Force - האדם שעשה לכם את השבוע: ברגע אחד, כשכבר חשבתי שאף אחד לא מבין אותי ואת חוש ההומור שלי - שירה הוטרינרית צחקה נורא ולא הצליחה לאפס את עצמה ממה שאחרים בכלל לא קלטו. קצת נחת. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) עד שלא גמרו לך בפה - אתה עדיין חושב שקוקה קולה זה טעם החיים. - דבר שהשגתם השבוע: אפטר בן בן בן זונה - מאכל השבוע: לזניה תרד - משהו שעשה לכם את השבוע: אימון מעולה בקורס - משהו שהרס את השבוע: האנשים בקורס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: סוף דבר להתפוצץ השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מבדק אמצע קורס! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: מבחן מוצלח וקל -שיר שפתחתם איתו את השבוע: נוער שוליים - ציירי לך שפם! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עדידווווווווווו

למעלה