מומלצ"ש

TEENAGER1

New member
מומלצ"ש../images/Emo76.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שבוע מבורך

bזוהר

New member
השבוע הזה עבר לי כמו שנתיים

בלי להגזים,אנלא חושבת שאי פעם שבוע עבר לי כלכך לאט!!!אני מסתכלת על יום ראשון וזה נראה לי בשיא הרצינות לפחות לפני 3 חודשים!!זה בחיים שלי לא קרה לי.אוקיי ואחרי ההקדמה חח: - שיר השבוע (של אביתר): האמת שלא שמעתי כל כך אותו השבוע.. - שיר השבוע (כללי): אש - אלבום השבוע: אין... - ספר השבוע: אהאהאהאהאההההההה משאלה אחת ימינה משאלה אחת ימינה משאלה אחת ימינה!!! - מאכל השבוע: שניצלים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):אין לי ברירה אלא לרצות את האפשר - אמוטיקון השבוע:
מתוחכם אה.. - משהו שעשה לכם את השבוע:שלאשכול נבו יצא ספר חדש. והשיעורי תיאטרון בביצפר - משהו שהרס את השבוע:נגמר החופש - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אני כ"כ שמחה שהשבוע יוצא שלומדים עד יום שלישי ואז רביעי-חמישי לא לומדים כי רביעי-חמישי זה הימים שאני הכי שונאת הם כ"כ ארוכים ובלתי נסבלים שזה לא יאמן!!!לעומת זאת שני-שלישי כמעט כלל היום יש לי תיאטרון וזה כלכך מושלם..רק מחר לא משו..אבל בסדר.אה,השאלה,אני מחכה שיגיע ראש השנה...ויש איזה שתי הופעות השבוע שאני מקווה שיצא לי ללכת אליהן,לפחות לאחת - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):אין לי רעיון - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):אשכול נבו!!!!אוף בטח ענת אישתו היא הדבר הכי מושלם שיש אבל באמת שאני הייתי זאת שצריכה להתחתן איתו... בכל מקרה,יצא לו ספר חדש "משאלה אחת ימינה",אז זאת ההמלצה שלי. אני פשוט המומה מהבנאדם הזה, אני כ"כ מעריצה אותו - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):קחו את החג כדי לשים לעצמכם מטרות

מחר מבחן אחרון ../images/Emo12.gif

אני מקווה לפחות
- שיר השבוע (של אביתר): לא שמעתי.. - שיר השבוע (כללי): חרב דמוקלס/ נעם רותם (תרגום מלו ריד למי שכמוני התחרפן ממידת המוכרות
) - אלבום השבוע: עזרה בדרך/ נעם רותם
(הבחור גאון
) - ספר השבוע: פסיכולוגיה קוגניטיבית
- מאכל השבוע: לא משהו ששווה סיפור.. אבל קניתי את "בישולה מהאגדות", רק שעכשיו צריך זמן כדי גם לפתוח אותו
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ולא תמיד טוב לנצח, או שכן, או שלא..."
- אמוטיקון השבוע:
/
- משהו שעשה לכם את השבוע: חברה ללימודים שיצאה מלכת עולם השבוע
, יעלי שלוקחת את הסיכון של לסבול אותי 3 ימים ברצף ועוד כמה בין לבין
(את חולת נפש!), האלבומים שקניתי (קניתי 4 השבוע
) ושאני רואה את סוף התואר באופק
- משהו שהרס את השבוע: אבא שלי, ערד והשילוב ביניהם
(אבל זה לא הרס כלום, זה בעיקר שיעשע..) - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אני נוסעת כנראה לעין הוד ביום שלישי
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נעם רותם!!!!!!!!! אני מכורה לאלבום שלו, אמנם יש בינינו יחסי אהבה- שנאה כי ממש קשה לי איתו אבל אני מכורה, אולי בגלל שקשה לי.. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תלמדו להקשיב לעצמכם בתוך כל הרעשים שמסביב
(סליחה, אבל בתוך פסיכולוגיה קוגנטיבית היה לי פרק שלם על קשב, זה כנראה משפיע
)

Shir FGS

New member
ממש מעט לפני שהסופ"ש נגמר....

- שיר השבוע (של אביתר): כה ציפיתי ליום והגיע. - שיר השבוע (כללי): שלומי שבן - האזרח ה1. - אלבום השבוע: אביתר - עומד על נייר. - ספר השבוע: הארי פוטר 2? - מאכל השבוע: עוף. סתם. האמ..... כלום. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): איןליכוח לחשוב - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע: ביתספר. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אני כשהייתי קטנה. :) - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): שלומי שבן. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לא לצאת לדייטים, ובטח לא לבליינדס.

eliavtu

New member
איזה שבוע מגעיל ../images/Emo122.gif

- שיר השבוע (של אביתר): הרמח"ל - שיר השבוע (כללי): מוש בן ארי - את, בטח שאבוא, בין הצלילים.. וכל מה שרוקפור עשו בהופעה - אלבום השבוע: מוש בן ארי - דרך, משא ומתן - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של רוקפור בפטריה ביום חמישי - משהו שהרס את השבוע: כל השאר. היה חרא שבוע. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אנ'ערף.. ראש השנה (?) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מוש בן ארי, רוקפור - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לסדר את הראש

TEENAGER1

New member
שבוע חדש

- שיר השבוע (של אביתר): לילה כיום יאיר (התאהבתי גם בו) - שיר השבוע (כללי): אדון הסליחות - אלבום השבוע: סך הכל (למרות שקניתי אותו רק ביום חמישי) - ספר השבוע: מישהו לרוץ אתו - מאכל השבוע: ביצת עין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה הלב שלי, ואני לא מוכר, שכחתי מה חשוב, עכשיו אני זוכר" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: המפגש עם אביתר! היה פשוט נפלא. וגם שמצאתי ביום חמישי בצומת ספרים דיסק שכשהייתי קטנה היה לי אותו בקלטת, והכי אהבתי אותו בעולם, כל ערב הייתי שומעת את זה עד שבאיזשהו שלב זה נעלם.. אז כמובן שקניתי, ושמעתי אותו אתמול וזה נוסטלגי בטירוף וכיף. - משהו שהרס את השבוע: תחילתו. אה ושנכשלתי בטסט
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיהיה טוב בראש השנה. זה כל כך ארוך, שחייב להיות טוב, כי אחרת.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יונתן רזאל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): ללכת לצומת ספרים! חוץ מהמבצע של פלאפון שנגמר כבר, יש להם עכשיו מבצע של ספר שני ב-20 ש"ח, ובלי קשר יש המון ספרים שהם מוכרים באיזה חצי מחיר.. קניתי כל כך הרבה ספרים בחודש האחרון.. לקנות ספרים זה כיף!

../images/Emo191.gif

- שיר השבוע (של אביתר): תתחנני אלי - שיר השבוע (כללי): מיטות חולות, אוטוביוגרפיה - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה (זה משהו מטורף, כמה שאני שומעת אותו) - ספר השבוע: Darkest Fear של הרלן קובן - מאכל השבוע: סיני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מחפש ת'דרך אליי - אמוטיקון השבוע:
? - משהו שעשה לכם את השבוע: רועי (למרות הפקשושים הקלים), וה-T-market בת"א. - משהו שהרס את השבוע: לא נראה לי שהיה משהו כזה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחג, אולי? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): -- - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נמשיך עם כנסיית השכל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): מים בטעם תפוח

וואי וואי

- שיר השבוע (של אביתר): אני רוצה יותר מאחד- טיפה של אור ואת שקט. - שיר השבוע (כללי): Butterflies & Hurricanes- Muse - אלבום השבוע: עומד על נייר- שבוע שני ברציפות, אני מאוהב באלבום הזה פתאום. - ספר השבוע: אוף, אני רוצה להמשיך לקרוא ספרים, אבל לא יוצא לי. - מאכל השבוע: הרביולי של אמא היום
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "פשוט משוגע" אני, עכשיו. - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: ערב שבת, מלא שמחה. - משהו שהרס את השבוע: רבתי קצת עם ידידה שלי, אבל זה בסדר. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ראש השנה!
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): Muse, מוזיקאים בזכות. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שום דבר, אבל שום דבר לא יהרוס שמחה של שבת. שום דבר.

ringo rulz

New member
אאוץ'

- שיר השבוע (של אביתר): לא שמעתי יותר מדי אביתר..
- שיר השבוע (כללי): ככה היא באמצע-כוורת - אלבום השבוע: צפוף באוזן -כוורת - ספר השבוע: לא היה לי יותר מדי זמן לקרא ספרים שהם לא אנטיגונה
- מאכל השבוע: סנדוויץ' עם חביתה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): take the highway to the end of the night - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: לא יותר מדי דברים
- משהו שהרס את השבוע:אימון כושר קרבי אני חושב, ושיעורי תנ"ך
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: קניית חיית מחמד - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ג'ים מוריסון (הדלתות נו) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): צבי ים שבדים

תמיד רציתי סנדוויץ' עם חביתה לבי"ס ../images/Emo10.gif

אף פעם לא קבלתי, פויה. ילדות קשה.

itoosh2

New member
"42"

- שיר השבוע (של אביתר): ברוש - שיר השבוע (כללי): ואת מתפשטת - כנסיית השכל - אלבום השבוע: כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה - ספר השבוע: בוב דילן - כרוניקות - מאכל השבוע: פשטידת עוף - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואת עצמי איך שאני שונא, איך שהשתנה, בשבילך..." - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: לדבר עם אנשים טובים... - משהו שהרס את השבוע: לא משנה... - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חיים? - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כנסיית השכל! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לחיות... שבוע מבורך

למעלה