מומלצ"ש

מומלצ"ש ../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אחרי החגים שמח ומאושר לכולם

חחח שכחתי למחוק את "אחרי החגים..." בסוף

- שיר השבוע (של אביתר): את שקט כ"כ - שיר השבוע (כללי): Paranoid Android לגמרי, רדיוהד תפסו אותי השבוע. - אלבום השבוע: אני לא יודע אם זה באמת מאחד ה-MTV אנפלאגד, כי זאת לא הופעת אנפלאגד, אבל אלבום הופעה כלשהו של רדיוהד שכולל את המובחרים שבאוקיי קומפיוטר ובדה בנדס, תכלס? האלבום המושלם מבחינתי של רדיוהד, הוא מאגד את שני האלבומים האהובים עליי ונתן לי את השירים הכי טובים של שניהם
חפירה!!! - ספר השבוע: ---- - מאכל השבוע: עוגתפוחים - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ----- - אמוטיקון השבוע: הסמיילי מאוהב הזה, אין לי כוח להוסיף אותו
- משהו שעשה לכם את השבוע: הידיעה שרדיוהד משחררים אלבום חדש ובחינם
- משהו שהרס את השבוע: הבוחן המעפן שהיה לי ביום שלישי - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממממ אני רק רוצה לעבור את זה- שני בחנים שאין לי כוח ללמוד אליהם... - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): לא צילמתי עדיין עוד תמונות
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רדיוהד כמובן - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תתחילו לקרוא ספרים

Evi Virus

New member
רדיוהד החליטו למכור את האלבום באינטרנט,

אמנם בעוד כמה חודשים הוא גם ייצא כדיסק רגיל בחנויות וכו' - אבל כרגע ניתן להוריד אותו באינטרנט, ובעצם המוריד מחליט כמה הוא רוצה לשלם על זה, אם בכלל.
יש גם הזמנה מוקדמת כרגע, אבל לרוב המעריצים אין עצבים לחכות
אז יש כאלה שמורידים בחינם, ויש כאלה שמוכנים לשלם על זה כמה דולרים [הייתה על זה כתבה באחד העיתונים לפני כמה ימים, ונתנו דוגמאות למחירים שאנשים שילמו] מתוך אהבה ללהקה. אוע, רדיוהד

../images/Emo13.gif

- שיר השבוע (של אביתר): לא שמעתי.. - שיר השבוע (כללי): פריז בחורף/ בעז בנאי - אלבום השבוע: פנים ושמות/ דני רובס - ספר השבוע: לא קראתי
- מאכל השבוע: מנה מוזרה של אספרסו וגלידת וניל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אחד בתוך שניים לא יכול להיות שלם" (פריז בחורף/ בעז בנאי) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הפורום החדש שלי
- משהו שהרס את השבוע: הודעה על מועד מיוחד לבחינה שבאה לי לא טוב
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את הבחינה הזו ואולי הופעה.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): יעלי צילמנה אותי שותה בירה בבית קפה.. (כן, זו בירה ולא מיקרופון
) - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): בעז בנאי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הפורום החדש שלי

יש כאלו שהצליחו ../images/Emo3.gif

אם רק היית שומע את כמות הפעמים שקיבלתי- "היית במועדון קריוקי ולא הזמנת אותי?"

../images/Emo26.gif

- שיר השבוע (של אביתר):
"כשזה עמוק"
, עם קורין. - שיר השבוע (כללי):
End of all hope של נייטוויש. - אלבום השבוע:
לא קניתי \ שמעתי משו חדש. - ספר השבוע:
"מקימי"
, בפעם השלישית. - מאכל השבוע:
אני חושב שהשניצל שאני אוכל עכשיו יכול בהחלט להיות מוכתר כ"מאכל השבוע". פריך כזה שהרגע יצא מהמחבת...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"מאוד קשה פה כל הלבד הזה..."
נמאס לי כבר להיות מוקף באנשים ולהמשיך להרגיש כ"כ לבד. אוף. מה עושים
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:
פגישה מקרית עם כמה אנשים שהתגעגעתי אליהם מאוד. - משהו שהרס את השבוע:
המתמטיקה הזאת ממררת את חיי. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
להיות שמח. אינשאללה. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):
אין כוח - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):
קורין אלאל :) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):
הספר "מקימי" של נועה ירון. יש לי חתימה חדשה

cspse

New member
"...Wild thing, you make my heart sing"

- שיר השבוע (של אביתר): תיאטרון רוסי ואקדח, כ"כ. - שיר השבוע (כללי): 'פרפרים' של הכנסיה, 'הלילות שלנו', 'מתאהב בך מחדש' ו'עם כלות הסופה' של יזהר אשדות. הרבה
- אלבום השבוע: הקשבתי המון ל'הלילות שלנו' של יזהר.. - ספר השבוע: "איי יוון" (מדריך תיירים...
) - מאכל השבוע: סוכריות טופי. זה ממכר זה. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): ... - אמוטיקון השבוע:
וגם קצת
כי סיימתי לעבוד במקום שעבדתי בו בשנה האחרונה, כמעט 9 חודשים מדהימים שהסתיימו. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של יזהר בקמלוט, אתמול. בטירוף. השכיח כל מה שאיים לעשות את השבוע הזה לבינוני, או פחות. - משהו שהרס את השבוע: זה לא "הרס", אבל זה לבטח עשה לי כמה שעות עצובות, לעזוב את העבודה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום שני, Greece היר איי קאם
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): ... - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יזהר אשדות. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): חו"ל . סופ"ש מצוין לכולנו

Shir FGS

New member
חח אהבתי.

- שיר השבוע (של אביתר): הגרסא לעטור מצחך
- שיר השבוע (כללי): האמ.... כלום? שמעתי רק אביתר :X - אלבום השבוע: אביתר בנאי - עומד על נייר. - ספר השבוע: השבועה - רם אורן. - מאכל השבוע: חחחחח כ"כ- סנדויץ' פסטו עם חמאה גבינה צהובה ועגבניה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מרוב פנטזיות אין מציאות" - אמוטיקון השבוע:
? חח - משהו שעשה לכם את השבוע: יום בעקבות לוחמים!!! - משהו שהרס את השבוע: כל השאר |: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. אבל עוד שבועיים פולין. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): מאתמול :) - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): השבוע אין לי אף אחד :) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): יום בעקבות לוחמים.

kobeba1

New member
כמה זמן לא הייתי פה....התגעגעתי!

- שיר השבוע (של אביתר):יש לי סיכוי - שיר השבוע (כללי): מה שאת לא יכולה -יהודית רביץ. שגם איכשהו קשור לאביתר - אלבום השבוע: - ספר השבוע: אבידות שכחתי את השם של הכותב\ת - מאכל השבוע: תפוח - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כמה שקשה אני תמיד מרגיש שזה עוד כלום שיש הרבה יותר נמוך" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הצלחה מסחררת במבחן במתמטיקה....יהוווו! - משהו שהרס את השבוע: שיחת טלפון אחת שגרמה להרבהההההה בלאגן - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פתיחת חודש ארגון - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): עידן רייכל - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): כשאתם בבאסה תלכו לישון אין לכם מושגגג כמה זה עוזר

kobeba1

New member
תודה רבה!

כבר שבת שלימה אני מנסה להיזכר איך קוראים לו.

Evi Virus

New member
It's the best thing that you've ever had...

- שיר השבוע (של אביתר): נממ... מיתר, למרבה האירוניה
- שיר השבוע (כללי): אביתר בנאי - מיתר עברי לידר - הזמן עכשיו Tori Amos - Crazy Tori Amos - Amber Waves - אלבום השבוע: Radiohead - The Bends
, חלק מ-Scarlet's Walk של טורי איימוס
- ספר השבוע: חמשת האנשים שתפגוש בגן העדן, ספר מקסים.
- מאכל השבוע: חעח נקטרינה XD - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I thought it would be hard but I'm OK", ודברים מוזרים שהם לא מילים מתוך שיר של איזושהי פרסומת
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: חח הצחוקים, הצחוקים והחיוכים. - משהו שהרס את השבוע: סתם יום לא נחמד
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שמישהי שאני נורא מתגעגעת אליה תחזור מפולין.
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): רדיוהד! - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לצחוק

darling2

New member
../images/Emo192.gif

- שיר השבוע (של אביתר): בבית!
- שיר השבוע (כללי): paper bag-Fiona Apple
- אלבום השבוע: Fiona Apple- when the pawn - ספר השבוע: התחלתי את " ארבע בתים וגעגוע". - מאכל השבוע: דלי פאקן
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני מרגיש שמשהו משתנה העייפות תחלוף האור יעלה.."
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אפטר בבית, וחברים! - משהו שהרס את השבוע: אנשים שנשארו שבת ואני לא רואה אותם חודש!! - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ימית 2000, פגישה של הצוות
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): פיונה. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): אנשים!

למעלה