מומלצש $#@!

מומלצש $#@!

פותחת את השרשור במקום נירן הזבלאנוש שנוסע לאילת (
) אזזזזזזז
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של הכנסיה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

:)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה):ואת מתפשטת - שיר השבוע (כללי):אם את בעניין/מלכה באיה - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אמא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):לא עולה לי בראש כרגע\: - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)- - דבר שהשגתם השבוע:כסף? - מאכל השבוע:אבטיח - משהו שעשה לכם את השבוע:התחלתי ללמוד נהיגה - משהו שהרס את השבוע:חח עזבו - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:- השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיעור נהיגה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני לא אתקע בעץ -שיר שפתחתם איתו את השבוע:עדין לא פתחתי עם שיר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חברה סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):היא לא מגניבה, סתם חמודה

נמנמ ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של הכנסיה):
פרפרים
- שיר השבוע (כללי):
הכי יפה בעולם- מאור כהן.
- אלבום השבוע:
מכונת השירים הגדולה- חמי רודנר.
- האדם שעשה לכם את השבוע:
אני
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"אם אנחנו שניים, זה טוב לנו בינתיים"
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
תמיד יש ואני אף פעם לא זוכרת
- דבר שהשגתם השבוע:
הדיסק החדש(יחסית) של חמי רודנר ועוד כמה דברים זניחים.
- מאכל השבוע:
גלידה וניל עם עוגיות?
- משהו שעשה לכם את השבוע:
הגשתי את ממן 18 קולולולולולולווווו|מזלטל|
- משהו שהרס את השבוע:
מסיבת סיום של י"ב
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
נמנמ
השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע:
:-X
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
ג'ירפות- גג רמיקס
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
שבוע טוב וחופש נעים ואימרו אאאאאאאמן :)

pashut Adi

New member
and now for something completely different

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): קח שירים - שיר השבוע (כללי): hair/I got life - אלבום השבוע: לא נראה לי שיש כזה השבוע... - האדם שעשה לכם את השבוע: פבל... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מחשבה היא אור ידיעה היא ערך - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) כולם רוצים להיות חופשיים אבל ממה אלוהים, ממה? - דבר שהשגתם השבוע: כאב ראש - מאכל השבוע: לוביה... =] - משהו שעשה לכם את השבוע: שנה... שנה... - משהו שהרס את השבוע: שתי בגרויות.... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תעשנו, במיוחד לא בקופת חולים... השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לאורטל שחוזרת מהיער!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אפגוש את פבל... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שירים של גלגלצ... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אנשים נחמדים בעיקר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

../images/Emo110.gifאין לי כחP:

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): ידיים למעלה - שיר השבוע (כללי): אמברלה.. רק כי הוא כזה מציק - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: מי עם לא החבר שלי?P: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לא למה, לא לאן, מההה אתה מסתכל" (אמיר בתובנה על השאלות המשמעותיות של ערסים מצויין). - דבר שהשגתם השבוע: משרד צבוע:) - מאכל השבוע: שניצל גועלי של החד"א?? אין! - משהו שעשה לכם את השבוע: 3 ימי הגימלים שלי - משהו שהרס את השבוע: לחזור לבסיס אחרי 3 גימלים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תפיקו את הטוב ביותר מכל רע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום חמישי- יומולדת לחברה, שתיית סמל שלה וסופ"ש.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אני אראה המון את החבר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נחשו.. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה