מומלצי 14/11/04

uri80

New member
מומלצי 14/11/04

פורום יוצאים בשאלה חוגג שלוש שנים להיווסדו. מקווה שתהנו. אוריאל

R a c h e

New member
נשמח לראות את כולכם בביקור אצלינו

ועוד יותר בכתיבה בפורום

mike sp

New member
בואו למדו איך להכין צ'יבוריקי

מאכל גרוזיני עממי שיגרום לכם פשוט ללקק ת'אצבעות. המתכון

menl

New member
התוכנית "בולדוגי" - ניסויים בבע"ח

שלום, החל מאתמול משודרת התוכנית "בולדוגי", המדברת על ניסויים בבעלי חיים בקוסמטיקה. בתוכנית מדובר על הניסויים שחברות קוסמטיקה מסויימות מבצעות בבעלי חיים, ניסויים איומים וכואבים. את התוכנית הנחו שאנן, סולן "הדג נחש" ואור קרן, פעיל בן 13 לזכויות בעלי חיים. ענת רפואה, שעבדה על התוכנית רבות, כתבה בפורום זכויות בעלי חיים על צילומי התוכנית. בברכה, מנשה

יפי נפש, שפני ניסיונות../images/Emo35.gif המשך -

שיח קוצני כתב בפורום זכויות בעלי חיים על כך שהוא מעדיף לראות חולדה מסורטנת מאשר אדם מסורטן. הוא טוען שלא ניתן לבצע ניסויים אמינים ללא סבלם של בעלי החיים, אך בקוסמטיקה הוא אינו קונה מוצרים שפותחו בחתכים בגופם של בעלי החיים. חברי הפורום ענו לו. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=360&msgid=42370173

mike sp

New member
על חצ'פורי שמעתם?

גם מי שלא גרוזיני סביר להניח ששמע על המאכל הגרוזיני "חצ'פורי". בואו ללמוד איך מכינים ולראות איך זה נראה. כאן

עלבונו של הים

מי יתבע את עלבונו של הים? מקור כוח והשראה, מקום המנוחה של ציפורים נודדות, אשר נדחק לפינה ע"י אורות נאון מנצנצים של קניון, כביש מהיר ופקקי תנועה, ואנשים שבאים למלא את חללם בקניות חסרות טעם. על מקום התבודדות שנהפך לרפש, בפורום השנה שלי -תוכנית לשינוי.

sh53

New member
שאלון למטורפים בלבד ../images/Emo122.gif

השאלון נכתב בלשון זכר, לשם הנוחות בלבד - כמובן שהוא מופנה לשני המינים 1. חבר שלך שכח את ספר לשון בכיתה וכבר הלך הביתה, מה אתה עושה? א. מחלק שווה בשווה את דפי הספר בין כל התלמידים החרוצים שנשארו בכיתה. ב. עושה מכירה פומבית לספר, על מנת לקבל את הסכום הגבוה ביותר עבורו. ג. הוא מעולה בלשון, הוא ממש לא צריך את הספר. ד. אני רוצה להתחיל עם איזו בחורה, אז למה שלא אתן לה מתנה ספר לשון בתור התחלה? 2. החבר הכי טוב שלך מספר לך שהוא הכיר מישהי שמצתרפתת כמו צרפתיה אמיתית, מה אתה עושה? א. לא מאמין לחבר והולך לבדוק בעצמי. ב. הולך ללמד את החברה את השלב הבא, כדי שלחבר תהיה הפתעה נעימה. ג. שמח בשמחת החבר ומפרסם את הנס ברבים. ד. 3. המורה נוזף בחבר היושב לידך על שלא הכין שיעורים, מה אתה עושה? א. עוזר למורה ומבקש שידייק, כי החבר גם לא הביא ספרים. ב. מבקש מהמורה לא לצעוק בכיתה כשאתה ישן. ג. אומר למורה - "כשאתה צועק - שומעים אותך וכשאתה מדבר - מבינים אותך". ד. שואל את המורה אם לא נמאס לו לשאול כל שיעור אותה שאלה ושיתחיל לשדרג את עצמו בענין השאלות. 4. החבר שלך סיפר לך סוד ומה לעשות שלא עמדת בפיתוי וסיפרת אותו לכולם, עכשיו הוא מאשים אותך שאי אפשר לסמוך עליך, מה אתה עושה? א. שואל את החבר שלך אם אתה נראה לו כמו אבקת כביסה סוד שהוא סיפר לך סוד וחשב שהוא ישאר במשפחה. ב. צועק על החבר ואומר לו עובדה שכולם נהנו, אז מה הבעיה שלו? ג. מאשים אותו שאם הוא לא היה מספר לך את הסוד, אז זה לא היה גורם לך לספר את הסוד ובגללו נפלת במלכודת שלו ולמה הוא עושה לך מבחנים אם אתה יודע לשמור על סודות? ד. אומר לו שיגיד לך תודה, עכשיו הוא יכול לשמוע יותר דיעות מאנשים ולראות עד כמה הוא טועה בקשר למה שהוא סיפר לך. 5. חבר שלך בבי"ח כבר הרבה זמן, שבר את הרגל, האם תלך לבקר אותו? א. לא - אחכה עד שישבור את 2 הרגליים ואבקר אותו בפעם אחת. ב. באנגלית זה דווקא מזל, אז אשאיר אותו עם המזל שלו לבד. ג. מתקשר אליו ואומר לו שאתה ממש מת לבקר אותו, אבל מרשים לבקר חולים בבי"ח רק מ- 2-4 בלילה בלבד ומקפידים בבי"ח לא לבקר בשעות אחרות. ד. מתקשר לחבר ואומר שאתה פוחד שזה מדבק והרגל שלך גם תשבר, ולכן ההורים לא מרשים לך לבקר אותו.

sh53

New member
הכל החל בטעות קטנה

אוףףף אתם לא יודעים מה קרההה.!!! אתמול אני, אישתי, אח של אישתי ועוד חברה שלי יצאנו החוצה. בקיצור חברה שלי קנתה קופסת סיגריות.. אחרי זה הלכנו לעוד חברה..והיא התעצבנה שזאת שהייתה איתנו קנתה קופסה. אז היא שלחה הודעה לפלא של אבא שלה <שהיה אתמול איתה> "אני עדיין לא מאמינה שקנית עוד קופסא.." בקיצור אבא של חברה שלי ראה את זה והתחיל לצעוק עליה והכל... אז היא אמרה לו שהיא קנתה ת`קופסה בשבילי. והוא התחיל לצעוק עליה שהוא לא רוצה שהיא תסתובב איתי כי אני נרקומנית..יעני בגלל שאני מעשנת..<ואני בכלל לא מעשנת!>.. ועכשיו הוא בכלל ישנא אותי והוא אמר לה שאני לא אבוא אליה יותר הביתה ושהיא לא תסתובב איתי. ומה זה התעצבנתי עכשיו. היא יכלה להגיד שזה אישתי קנתה ת`סיגריות או אח שלה או לאדעת מה. אבל כדי שהוא לא יהרוג אותה היא אמרה שזה אני. מפגרת. ומה בכלל הסתומה השניה שולחת לה הודעה לפלא של אבא שלה שהיא לא מאמינה שהיא קנתה קופסא. מפגרת. עכשיו אני גם לא יכולה להיות בקשר עם החברה הזאת כי אבא שלה עצבני עלי ועכשיו גם שונא אותי. אוףף. והיא החברה הכי טובה שלי חוץ מאישתי. וממש התעצבנתי. ואני לא מצליחה להירגע. אוףף. בא לי למות. אני לא יכולה בלעדיה. לא יכולה לאבד אותה ועוד בגלל אבא הדפוק שלה. נמאס לי. נמאס לי מהכל. עצבנית רצח. מבואסת. בוכה. ולא מצליחה להפסיק. עפתי לחדר. או אולי לקצוץ מהחלון. אבל כנראה שלא. בקיצור עפתי מפה. נמאס לי מהכל. " קישור

למעלה