מומלצי יום ראשון

Niran2

New member
מומלצי יום ראשון

סורי על האיחור, הייתי עייף מדי אתמול בשביל להיכנס למחשב, אז אני יפרסם היום בתקווה שתסלחו לי ולא תשמרו לי טינה. מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): צריך לתת קנס למי שלא ירשום במומלצש../images/Emo70.gif

שבוע טוב+חופשה מהנה לכל חברי הפורום :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): השיר מהגן - שיר השבוע (כללי): אסף ארליך - המדינה מתפרקת - אלבום השבוע: אסף ארליך - טוקשואו - האדם שעשה לכם את השבוע: אמא - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "המדינה מתפרקת לשני מליון חלקים" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: כלום - מאכל השבוע: אורז :S - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: כנ"ל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: די לאלימות!!!!! ../images/Emo13.gif השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לצאת מהבית, אבל לא להסתובב בקריה, אלא להיות בת"א :) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לצאת מהבית :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: פורטיסחרוף - חדשות מהירח -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

..

שיר השבוע (של הכנסיה):ואת מתפשטת - שיר השבוע (כללי):אין 1 - אלבום השבוע:כנ"ל - האדם שעשה לכם את השבוע:חבר שלי.......... - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"לאלא אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)o_O - דבר שהשגתם השבוע:עבודה חדשה, כנראה 2.. - מאכל השבוע:גומבוצ! אל תשאלו מזה חחחח:)סתם. - משהו שעשה לכם את השבוע:סבתא - משהו שהרס את השבוע:קייטרינג מפגר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:אהאהאהאהאה השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:תאוריה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אעבור תאוריה<טפו טפו טפו> -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לאזוכרת.... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:חבר שלי כמובן. (כל שבוע זה אותו דבר אצלי חחח..) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ארר הדיקיז המושלמים.

../images/Emo110.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): LET LOVE IN - שיר השבוע (כללי): מה תאמרי (יזהר אשדות) - אלבום השבוע: יזהר בהופעה, הארד רוק קפה - האדם שעשה לכם את השבוע: חבר שלי - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא אני, את זה אני יודע.." (הדג נחש) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:3 גימלים - מאכל השבוע: טורטיות של אמא - משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של כנסיית השכל!! וגם של פורטיס+הדורבנים+טיפקס ועוד.., בהפרש של יומיים:) - משהו שהרס את השבוע: עברתי תאונה לא משהו:= - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: עם כמה שתנהגו בסדר ובזהירות תמיד יכול לצוץ מישהו מהצד השני.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד 2 ימי גימלים.. אולי עוד?P: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא יודעת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברP: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): צריך לתת קנס למי שלא ירשום במומלצש

תמרוש5

New member
אין יותר לשון../images/Emo65.gif

שיר השבוע (של הכנסיה): רוץ ילד - שיר השבוע (כללי): hello-אוונסנס - אלבום השבוע: אוטוביוגרפיה ../images/Emo3.gif - האדם שעשה לכם את השבוע: יש כמה../images/Emo47.gif - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"חלומות נרקבים בגשם.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "בליינד וומן! בליינד בליינד וומן!!" ../images/Emo67.gif - דבר שהשגתם השבוע: ממ לא משהו מיוחד\חשוב נראה לי. - מאכל השבוע: פיצה../images/Emo12.gif - משהו שעשה לכם את השבוע: הצגה ביום רביעי+ אנשים שאני אוהבת:p - משהו שהרס את השבוע: לדעת שיש בגרות בלשון (או לפחות היתה../images/Emo65.gif) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לשון זה רע!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי (או שלישי אבל זה בסימן שאלה.) - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני לא אצטרך ללכת לשיננית *סמיילי שכואב לו* -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Aerosmith-crazy -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברה מהדרום שבאה אלי:p סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): ממ אני בתגובה מהירה ואני נורא עצלנית,וגם לרוב תפוז לא נותן לי להוסיף תמונה אז אתם יכולים לדמיין איזה שבא לכם!:)

pashut Adi

New member
מומלץ...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של הכנסיה): קח שירים - שיר השבוע (כללי): באב אל וואד / הבילויים - אלבום השבוע: האיש שראה הכל/רוקפור - האדם שעשה לכם את השבוע: אורטל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אולי זה רק הלב שמתרגש" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הדרך לה' היא לא תמיד סטרייט - דבר שהשגתם השבוע: ספה של מדבקות של "ביטחון" לתיקים של קורס מד"צים... - מאכל השבוע: שוב פיצה... אני חייבת להפסיק... - משהו שעשה לכם את השבוע: מצעד הגאווה - משהו שהרס את השבוע: התבטל הסמינר גרעין שהיה אמור להיות בסופ"ש... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תטילו ספק. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום ביקור במד"צים ולפגוש את פבל!!! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שביבי יעלם... בבקשה... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ההקלטה של ההופעה בירושלים.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: פבל... כבר שנה... סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

מומלציםםםם

../images/Emo20.gifהשבוע שעבר:../images/Emo20.gif - שיר השבוע (של הכנסיה): טיפת מזל. - שיר השבוע (כללי): מלאך-אביב גפן. - אלבום השבוע: ממנטו מורי-אביב גפן. - האדם שעשה לכם את השבוע: אני כרגיל:) גם טל ושי קצת../images/Emo3.gif - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם תרצי אותי אני כאן" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "לא צריך להחצין הכל.. זה הקסם" - דבר שהשגתם השבוע: משקפי שמש$#@! - מאכל השבוע: לחמיות (כזה של אנורקסיות) - משהו שעשה לכם את השבוע: ת"א :) - משהו שהרס את השבוע: יצאתי מאחת הבועיות. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: "זה לא חובה לחיות, זה זכות להיות חיים" ../images/Emo20.gifהשבוע שבפתח:../images/Emo20.gif - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהכל יהיה מאחורי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: בלי עין הרע.../images/Emo57.gif -שיר שפתחתם איתו את השבוע: השיר מהגן- כנסיית השכל ואסטרל פרוג'קשן. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כרגיל.. שבוע טוביק$#@../images/Emo140.gif

למעלה