מומלצי ה- 24.1.05

sh53

New member
חברות מהי?

מה זאת חברות אמיתית? מה היא נותנת לנו? מה טוב בה? למה היא נועדה? איך נדע מי החברים האמיתיים שלנו? איך מודדים אם חבר הוא כנה ואמיתי שלנו? קישור

sh53

New member
../images/Emo41.gifהיישר מפורום חברויות - 613 ../images/Emo41.gif

sh53

New member
היא פוחדת שאגנוב לה את החבר

כבר כמה שנים יש לי חברה הכי טובה. נגיד וקוראים לה אורנה. אני ואורנה הכרנו חברה שמה מיטל מהשכבה. מיטל נהיתה חברה יותר טובה שלי מאשר אורנה וגם אני שלה. למיטל יש חבר קוראים לו דולב. כבר הרבה זמן היא חושבת שאני אוהבת את דולב וכל הסימנים מראים על זה אבל זה בכלל לא נכון ואפילו דולב חושב שזה נכון ואומר לה. וכל דבר שאני אומרת "מחזק" את מה שהיא חושבת וזה דברים שלא קשורים בכלל וכל דבר שאני עושה היא חושבת שזה בגלל שאני אוהבת אותו ושזה חלק מתוכנית שאני עושה וזה בכלל לא נכון ואני לא יודעת מה לעשות כי היא בטוחה שאני אוהבת אותו ואין דבר שאני יכולה לעשות שיגרום לה לחשוב שלא כי היא פשוט "יודעת" את זה והיא ואורנה רק רוצות שאני אודה בזה והן אומרות לי דברים מגעילים בגלל זה ומתנהגות אלי בצורה הכי מגעילה שאפשר וגם אם אני אשלים עם מיטל (מה שלא נראה אפשרי כרגע) אז אורנה תמיד תשטוף לה את המוח נגדי ותנסה לסכסך בינינו ותגיד לה דברים ותחמם אותה עלי כי היא פשוט רוצה את מיטל לעצמה ושתהיה רק חברה שלה ואני לא יודעת מה לעשות ומיטל היא החיים שלי ואני לא יכולה בלעדיה ואני כל כך אוהבת אותה אני מוכנה אפילו למות בשבילה וזה הורג אותי שהיא חושבת שאני כל הזמן מנסה לגנוב לה אותו ושונאת אותי בגלל זה וכבר רבנו על זה פעם והשלמנו איכשהוא אבל עכשיו שוב זה קרה שהיא חשבה שעשיתי משהו בשביל לגנוב לה אותו וזה כל כך לא נכון אוף וחבל לריב סתם על משהו שבכלל לא קיים אבל אין לי שום דרך בעולם לשכנע אותה שזה לא נכון ואני לא יודעת מה לעשות באמת שאני חסרת אונים וזה הורג אותי שאני כל כך אוהבת אותה והיא מתנהגת אלי עכשיו כל כך לא יפה ואתמול התקשרתי אליה ודיברנו כאילו בסדר אבל זה היה בצביעות מצידה ואני ידעתי את זה אבל לפחות היא לא רצתה שאני ארגיש רע למרות מה שכוויכול עשיתי ואז אחרי זה אורנה באה אליה ואז התקשרתי למיטל ואז כמובן היא שוב דיברה אלי לא יפה כי אורנה היתה שם ומיטל אמרה לי להגיד תודה שהיא היתה נחמדה אלי בטלפון ושכדאי לי לדבר יפה ואני לא יודעת מה לעשות בבקשה בבקשה בבקשה תעזרו לי באמת שאתם התקווה היחידה שלי.... קישור

sh53

New member
שרשור היכרות

בא לכם להכיר אותו / אותה? מחפשים קשר לידידות / לחברות? נמאס לכם להיות לבד ובא לכם כבר להכיר את הצד השני? קישור

sh53

New member
הערצתי אותה עד כדי אובססיביות

אממ.. האמת היא שעכשיו אני דיי שבורה,אני סיימתי תקופה של יותר מחברות הערצה אל מישהי,יותר מהערצה זאת הייתה,פעם אובססיביות מטומטמת ,מטומטמת ביותר כי פשוט רציתי "חברות טובות" אתם בטח מכירים את אלו.. שתמיד ביחד,כל הזמן בבצפר יושבות אחת ליד השנייה,כל הזמן הולכות ביחד בהפסקות,לא נפרדות לשנייה,תמיד מדברות ביחד,תמיד עוזרות,תמיד משתפות. הגיע הזמן שנמאס לי להיות לבד,להיות שונה, אולי אפילו להיות מיוחדת.. החלטתי לוותר על הכל בשביל להשיג חברה טובה, מצאתי אחת והחלטתי שהיא תהייה כזאת. ויתרתי על הכל למענה, נהייתי אובססיבית -בטירוף- דיברתי עלייה 24 שעות ,כאילו אני מאוהבת בה [ואז בעצם גיליתי שאנשים היום לא יודעים מזה לאהוב אהבה של חברות אמיתיות .. אבל זה לא הנושא.] דאגתי לה,דאגתי לה כל כך.. כי היא סיפרה לי משהו עלייה שהיה גורם לכל אחד לדאוג לה. דאגתי לה,בכיתי בלילות בגללה,תמיד הייתי שם בשבילה,התחלתי להבריז כי לא היה לי ראש ללימודים..,היא הייתה מנצלת אותי,כולם הזהירו אותי,כולם אמרו לי שהשתנתי,כולם כבר לא האמינו לי כי יום אחד שאמרתי "דיי,אני לא אדבר איתה יותר"-למחרת כבר דיברתי איתה,דבר שמאוד כאב לי בלב כי תמיד הייתי מאוד החלטתית. פשוט תמיד תמיד דאגתי וחשבתי רק עלייה,כבר לא הרגשתי את עצמי מרוב שהחיים שלי היו :היא היא והיא. אבל בסופו של דבר..מאוד נפגעתי כשהבנתי שאפעם שהייתי צריכה אותה היא לא הייתה שם בשבילי,אפעם היא לא יזמה פגישה,אפעם היא לא קיימה להבטחות שהבטיחה,תמיד הייתי צריכה להתחנן בשביל שהדברים ייקרו,או לריב. היום אנחנו סיימנו את הקשר, האמת שסיימתי את הקשר הזה לפניי שבוע ביום שבת. אבל לא יכלתי יותר.. כי חשבתי עלייה ודאגתי לה..[שוב.] אז השלמנו.. ושוב..שמתי לב אייך שמדברים רק עלייה ועלייה,לא עליי.[ואם זה עליי אז זה להודעה אחת מתוך שיחה שלמה.] רבנו.ועכשיו אני מרגישה ממוטטת,מרגישה שבורה. אבל את השלב הקשה עברתי,את הבכי הרב עברתי, את הגעגועים הבאמת קשים לאובססיביות המטומטמת שלי [ולרצון ולשאיפה שלי] עברתי, השלמתי עם זה שהיא רק ניצלה אותי ושהחברות הזאת הייתה לא הדדית. אבל דבר אחד פגע בי ,שאמרה "תמיד גם כשניסית לעשות לי טוב עשית לי רע" זה הרג אותי,בלב. כי כשנפגשנו...וחזרנו מעזריאלי,היא ידעה להגיד "אין לי מושגכ אייך אבל תמיד כשאני חוזרת איתך מכל מניי מקומות אני מאושרת.." זה יעבור לי,והסיפור הזה לגמריי גרוע כי אני קצת מותשת מהיום הגדול הזה,בטח מחר אני אספר לכם יותר,אם בכלללמישהו יש חשק להקשיב לבלה בלה הזה. קישור

deena

New member
יופי פנימי או יופי חיצוני?

לוותר על קשר שעלול להיות נפלא- בגלל שהמראה החיצוני של האיש לא משהו?

deena

New member
היא פרודה טריה

היא חוששת שהתהליך עלול לקחת הרבה זמן עד הגט המיוחל. האם עליה להתנזר לגמרי מקשרים רומנטיים (או סקס) כדי להמנע מבעיות אם הרבנות? ואם כן- מה האלטרנטיבות?

למעלה