מומלצי ה- 16.1

שלמונזה

New member
גם לירמי קפלן יש שיר חדש ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

בואו לקרוא על ההופעה מיום שישי ולראות תמונות

הכי גאים שיש... (המלצת בלוג)

מיהם צמד ההומוסקסואלים הידוע במדינה?
שקע ותקע.
הצמד הזה חמוד לכל הדעות... אבל האם הזוג הזה באמת כל-כך חביב כפי שחברת החשמל מנסה להציג אותו? לא צריך להיות אילנה דיין בכדי להבין ששקע ותקע הם שני נערים חרמנים שאשכרה משחקים משחקים בעלי אופי מיני עם השכנה הזקנה שלהם, גב` סימן-טוב, סבתא פולנייה חביבה בשנות ה- 70 לחייה, שנוהגת לצווח "סחתיין עליכום" בכל פעם ששקע טורח לבדוק האם "האור כבה, המפסק תקין". הזוג הזה מחליא אותי. ובפוסט הבא אני מסביר מדוע.

גת וייס

New member
תחרות הביזאר של הפרסום

פנינה רוזנבלום בשיער לא בלונדיני, השיניים של יופלה, ג. יפית כתופעה... חברי פורום שיווק ופרסום בוחרים את התופעות הכי ביזאריות בפרסום לדעתם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=596&msgid=45818588

a e q u i t a s

New member
אנטישמיות ישראלית ../images/Emo15.gif לייף מעדכן

אנטישמיות ישראלית - "...הרי, אתם בעצם יודעים שביטויים נאציים, הצדעות במועל יד, קללות עם הקשרים של שואה, טרנסטר וטלאי צהוב הפכו כבר למושג יומימי, בכנסת, בחברה הישראלית..." לרשומה לחצו - קישור

לימור1977

New member
../images/Emo99.gifהפורום שכולם מדברים עליו

בואו לבקר בפורום מספר 1 בתפוז.

tamax

New member
אקסטרים...

תאר לעצמך גשר של 160 מטר. למטה זורם נהר הבטו-קאשי, אחד הנהרות הפראיים ביותר באסיה. עכשיו קפוץ!

ה מוזה

New member
../images/Emo141.gif הרס טבע מצולם

"..אתמול הזדמן לי לרואת תוכנית "ספורט", או יותר נכון הרס טבע מצולם, בערוץ 5. הספורט נקרא ספורט מוטורי, מגרש המשחקים הוא הטבע שלנו. הליגה הזאת כנראה מחליפה את ליגת יונדאי שהתבטלה, ונושאת את השם קרוס קנטרי אבל השם היותר מתאים לה לדעתי, הוא דיסטרוי קנטרי !".. המשך ההודעה בפורום שמירת טבע

למעלה