מומלצי השבוע.

אני מוצאת כאן פקשוש..

כי לדוגמא אם לא הייתי מכירה את אביתר היום והיו אומרים לי שהוא כמו אריק ברמן.. ממש ממש ממש ממש חבל.. כי לא הייתי מנסה להכיר אותו אף פעם בערך..
וראיתי עוד הרבה השוואות בעבר שבעיניי הן ממש לא לעניין ושאם לא הייתי יודעת במי מדובר הייתי מוותרת על התענוג מראש וזה חבל.. וזה בלי לדבר על השוואות שהן בכלל לא על בסיס דמיון מוזיקלי, שזה בכלל מעצבן אותי, אבל אני לא אכנס לזה
בקיצור, אני באמת חושבת שהשוואות, מכל סוג שהן, הן רעות, לא משיגות שום מטרה ולפעמים מגיעות שם למצב שהן פוגעות..

B l a c k tears

New member
אני.

- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי:לא יותר מידי האמת. - שיר השבוע (של אביתר):שמח שבאת - שיר השבוע (כללי):הבוקר יאיר- שירה גבריאלוב. - אלבום השבוע:אביתר בנאי -ספר השבוע:לא קראתי - מאכל השבוע:סטייק,ראבק. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"עוד חיוך שחבוי בדמעה, בנשיקה של אוהבים שאף פעם לא הייתה.." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:בגדים חדשים,חג,חברים.. הודעה ממישהו מסויים. - משהו שהרס את השבוע:עצבים בבית,לא יודעת מה אני רוצה מעצמי.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ראיון עבודה.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):שירה גבריאלוב :) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):לכו לקנות בגדים הודגש באמצעות מדגישומטיק

blond ambition

New member
יאללה, גם אני.

- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי: הצטרפתי! - שיר השבוע (של אביתר): את שקט. שמעתי אותו השבוע בזמן שהייתי בתוך המכונה של הרחיצת מכוניות , זה היה הזוי. - שיר השבוע (כללי): Morrissey feat Siouxie - Interlude - אלבום השבוע: Robert Wyatt - Rock Bottom -ספר השבוע: יער נורווגי - הרוקי מורקמי - מאכל השבוע: שניצל תירס
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ועכשיו אני חוזרת לבקש את כל מה ששייך לי, לא מצטערת זה הזמן שלי לצעוק בחזרה, אני אדאג שיהיה לי טוב..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: להבריא ולחזור לעבוד - משהו שהרס את השבוע: להיות חולה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שההורים יטוסו לחו"ל - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): גבע אלון
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הסרט Ghost World. אחד האהובים עליי

למעלה