מומלצי השבוע.

TEENAGER1

New member
מומלצי השבוע.

קודם כל, תודה גדולה לאלעד שפתח את הפינה עד כה. אם יש מישהו שמעוניין לפתוח אותה מעכשיו - מוזמן לשלוח אליי מסר
- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי: - שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: -ספר השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

"מה הוא חושב אותה- לא יודעת, הוא גם

לא אמר. מחכה לו, מחכה..."
- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי: כלום? - שיר השבוע (של אביתר): שוב אני לבד - שיר השבוע (כללי): קטע מסוכן/ דני רובס!
- אלבום השבוע: פנים ושמות/ דני רובס -ספר השבוע: אישה של אור ירח/ / אורי שורצמן - מאכל השבוע: חלומות על מופלטה נחשב?
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הוא יגע בה ולרגע, היא תחלץ מכאן. זה רגע אושר, זה אסור לה, זה קטע מסוכן" (התמכרתי בצורה עצבנית
) - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: זה שהחלטנו לעשות מימונה גם השנה
- משהו שהרס את השבוע: הידיעה שכל החג אני אמורה ללמוד ואני בספק אם זה באמת יקרה..
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיסתיים.. (כבר ציינתי שאת פסח עצמו אני לא מחבבת במיוחד?
) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): אין לי זמן.. אבל שמתי תמונה מדהימה על השולחן עבודה (פעם ראשונה בשנים האחרונות שאין שם את מאיר בנאי..
) - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): דני רובס
וגבע אלון (אני מקבלת סופסוף את האלבום שלו מתנה לחג
) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שחררו עכבות..
ולכו למימונה! (לא אצל כאלו שמרביצים לאורחים בכניסה עם חסה טבולה בחלב
תודה לאל הברכות אצלנו על השולחן ויש גם אופציה להתעלם מהן
)

BecKiY

New member
בוקר טווב ../images/Emo13.gif

- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי: הגבתי
- שיר השבוע (של אביתר): "הזאב והאיילה", "טיפה של אור". - שיר השבוע (כללי): נראה לי "אליה", של מאיר, ו"יהיה לנו טוב" של אתניקס (אתניקס???? אני????
) - אלבום השבוע: שלושה דיסקים של אביב גפן נראה לי. -ספר השבוע: "אשראם", רם אורן. - מאכל השבוע: קוטג'
(הנה, עכשיו אני משתמשת באמוטיקון הזה הרבה כדי להצדיק את השאלה השניה אחריי
) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "הכל נכון, אני מודה באשמה, אני מודה באשמה, אני מודה באשמה" (אחי: "איזה בחור ישר!"
) - אמוטיקון השבוע:
. - משהו שעשה לכם את השבוע: מממ היו כמה כאלה. - משהו שהרס את השבוע: ננננ היו כמה כאלה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יש כמה כאלה
- תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): זהו, לפעם הבאה בלי נדר אני מוצאת אחת כזאת!! - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): גוון סטפאני. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): בדרך כלל מחביאים את האפיקומן בתוך תמונות או בשידה. בהצלחה לכם.

אין לי בעיה עם

אתניקס חלילה.. אבל למה לשים אותם עם מאיר באותו משפט?
הייתי חייבת

darling2

New member
../images/Emo192.gif

- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי: כלום - שיר השבוע (של אביתר): חלון - שיר השבוע (כללי): עכשיו אתה חוזר בחזרה-מירי מסיקה - אלבום השבוע: יהודית רביץ- עיר קטנה
סוף סוף האלבום אצלי! -ספר השבוע: לא קראתי השבוע.. - מאכל השבוע: שניצל ואורז..אוכל תנועתי..מהטיול.. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם תסתכלי בתוך עיני ותראי שם משהו טוב חולף, אל תופתעי אם תגלי שזה הטוב שבך שמשתקף." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: טיול והנוף של המדבר
- משהו שהרס את השבוע: אין.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: ת"א ברביעי חמישי - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): יהודית. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): סעו לטיול במדבר!

eliavtu

New member
Dancing with the moonlit knight

- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי: - שיר השבוע (של אביתר): את שקט/הזאב והאיילה - שיר השבוע (כללי): כנסיית השכל - Let love in - אלבום השבוע: כנסיית השכל - אוטוביוגרפיה
-ספר השבוע: - מאכל השבוע: חמץ
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה קורה לי בעיקר כשאני חושב עלייך סף הרגש שלי עולה ואני מאבד את עצמי לדעת לא מרגיש כלום או מרגיש זמן רב מדי כאב עמוק מדי." <ארקדי דוכין - זה קורה לי בעיקר כשאני חושב עלייך> - אמוטיקון השבוע:
ו-
- משהו שעשה לכם את השבוע: אחת, היא הייתה שמחה, וכיף לראות אנשים כמוה שמחים. :) - משהו שהרס את השבוע: האקסית הטיפשה שלי. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: חופששש.. אני רוצה לצאת קצת מהחור הזה, לא משנה לאן.. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): כנסיית השכל :) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): תהנו מפסח

../images/Emo9.gif

- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי: אממ.. - שיר השבוע (של אביתר): את שקט, היה לי קטע מה זה מגניב! אתמול בלילה קראתי בחדר, והטלוויזיה הייתה פתוחה על ערוץ 24 בתקוווה שיהיה שיר של אביתר
ככה קראתי כמעט שעה, שכל הזמן הצצתי לטלוויזיה לראות מה קורה.. ואז הפסקתי את הקריאה, ואמרתי לעצמי "אם השיר הבא לא של אביתר, אני הולכת לישון". ואז היה את יש לי סיכוי ומיד אחריו את את שקט!!! איזה כיף זה היה
- שיר השבוע (כללי): אממ לא זוכרת איך קוראים לו P: - אלבום השבוע: כל מיני מעורבבים -ספר השבוע: יש ילדים זיגזג (גרוסמן
) - מאכל השבוע: עוגת תותים ממש טעימה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לא עולה לי כלום לראש - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הייתי היום בסופרלנד, היה לאבא יום הולדת, אמרו לי שאני יכולה להצטרף למשלחת לחו"ל למרות שהבי"ס שלי לא משתתף בתוכנית, וסיימתי היום עם האנטיביוטיקה! ויש לי קעקוע פרפר עם נצנצים
- משהו שהרס את השבוע: אממ שום דבר.. רק היה קצת משעמם ויותר מדי גשם
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: ליל הסדר, לראות חברה שלא ראיתי הרבה זמן, יםםם - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): ברי סחרוף - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שוקולד נוטלה

TEENAGER1

New member
../images/Emo162.gif

- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי: לא יותר מדי. מצטערת. - שיר השבוע (של אביתר): סוס עץ בביצוע שלו - שיר השבוע (כללי): לא נראה לי שיש אחד מסוים - אלבום השבוע: ממשיך לנסוע - ספר השבוע: עדיין אבדות - מאכל השבוע:
שאריות חמץ שצריך לחסל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "החיים, ילדתי, זה סיפור רציני..." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: עבדתי והיה לי ממש ממש כיף
החדר שלי נקי ומסודר ומאוורר. היה לי ערב נפלא עם חברה שלי שעשה לי באמת טוב, ובחמישי בערב הייתה לי שיחת טלפון שעשתה לי את השנה בערך. טוב, הגזמתי, אבל היא עשתה לי טוב מאד על הלב. - משהו שהרס את השבוע: התפרצויות מיותרות קצת. וגם היה די מעיק לנקות.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מקווה שיהיה כיף בסדר. מעבר לזה אין לי מושג מה הולך להיות, כך שאין לי ציפיות כרגע. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):
צילום מסך משירונט - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): אריק איינשטיין - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לסדר את החדר, לזרוק את כל מה שלא באמת צריכים (או לפחות הרבה מזה, האמת היא שגם אני לא הצלחתי לזרוק הכל
) ולפנות מקום ואוויר לדברים חדשים.

תשובות לשאלות :)

- מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי:הודעות מפעם לפעם - שיר השבוע (של אביתר):לא ידעתי שתילכי ממני... - שיר השבוע (כללי):בית הבובות...של בית הבובות חח - אלבום השבוע:אריק ברמן הראשון -ספר השבוע:מתכונים לפסח - מאכל השבוע:עוגת קרםשניט - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):האומנות הפכה ליומנות. - אמוטיקון השבוע:אין - משהו שעשה לכם את השבוע:הופעה בקאמל :) - משהו שהרס את השבוע:גשם... - משהו שאתם מחכים לו השבוע:יום שלישי - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים):לא חייבים אז לא חייבים - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר):אריק ברמן..שוב - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):האלפים...יש שם נוף מדהים

הוא אומר שם יומנות? ../images/Emo122.gif

הייתי בטוחה שהוא אומר אומנות בשני חלקי המשפט..
מה זה יומנות למען השם? מלשון יומן כאילו? או שהוא התכוון ליומרנות? הוא בכלל יודע למה הוא התכוון?

לא הבנת?

נורא פשוט לא עושים אומנות כמו פעם..לפחות רוב האמנים... היום כול אחד שמוציא דיסק מעניין אותו כבר איפה ומתי הוא מופיע וכמה מגניב הוא ייראה יש המשך..למשל שהוא אומר על המאבקי כוחות עם ברביות וחיילי צעצוע.....הכול על אותו רעיון פה גדול יש לארקי ברמן...כול הכבוד לו

את השיר עצמו הבנתי!

את המילה "יומנות" לא.. אבל נראה לי שאני צודקת וזה המצאה שלו מלשון יומן כי לדעתי מיד אח"כ הוא אומר "אתה מלחין תאריכים ושעות בשבוע".. זה דווקא השיר היחיד של הבחור שאני עוד איכשהו מסתדרת איתו

הבחור גאון!

יש לו לחנים מדהימים וטקסטים ממש טוביםם הוא גם נורא ייחודי כמו אביתר חח

אם אתה אומר..

אבל למה לבוא בהשוואות למה?
אף פעם לא הבנתי את דחף ה"כמו.." שיש לכולם
כנראה שזו רק אני

רק בייחודיות הוא כמו אביתר

חחחח אין כמו אביתר תירגעי חחחחחח לא אבל רצינות,אין כמוהו בארץ.... זה אומר שהוא ייחודי חח :)

אין כמו הרבה אמנים בארץ ובעולם

ואני לא מנסה לומר שאין כמו אביתר.. זה לחלוטין לא מה שניסיתי להגיד
אני פשוט שונאת השוואות מכל סוג שהוא.. (במיוחד כשמערבבים אמנים שאני אוהבת עם אמנים שאני לא
) אני מאמינה שלכל אומן (בהנחה שהוא באמת נכנס להגדרה "אומן") יש קו ייחודי משלו וסגנון משלו.. זה מה שהופך אותו לכזה..
אבל משום מה בציבור משהו כל הזמן מתפקשש ותמיד יש נהירה אל ה"כמו".. אני נגד זה לחלוטין.. זה כל מה שאמרתי

orit a3at

New member
עונה עונה.... כנסו

מה אני עשיתי השבוע בשביל לשמור על הפורום חי: השבוע הכרתי אותו, עצם זה שנכנסתי לא עוזר לשמור אותו חי??? - שיר השבוע (של אביתר): וואו...אבות ובנים, תתחנני אליי ותיאטרון רוסי (אדיררר) - שיר השבוע (כללי): incubus- zee devel - אלבום השבוע: incubus- a crow left of the murder -ספר השבוע:האלכימאי- פאולו קואלו - מאכל השבוע: עוגיות של פסח...(רצוי בוטנים) - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "היחיד שאני שלו הוא אני וגם אני בוגדני" - אמוטיקון השבוע: בכלל אני שונאת אותם..... - משהו שעשה לכם את השבוע: חופש מהשירות הלאומי - משהו שהרס את השבוע: שאני לא מצליחה להיכנס לאתר של אביתר בנאי.... למה god למה? - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממממ שאחותי תחזור מהבסיס - תמונה מגניבה שבא לכם להראות (לא חייבים): לא מצליחה להעלות תמונות...אבל אם יכולתי סביר להניח תמונה שלי ושל חברות עם חברי אינקיובוס כשהיו בארץ או תמונה של טום יורק - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): incubus, thom yorke - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): בופוררררר אנשים תלכו....אתם לא יודעים איזה סרט נק, ולא ראיתי סרט ישאלי מאז קזבלן

BecKiY

New member
חח ברוכה הבאה, ו....

תלמדי לשרשר. אלא אם כן זה קרה בטעות, ואז רק ברוכה הבאה. אה וחג שמיייח (זה בשני המקרים
)

Saffron

New member
למה "מתפקשש"?

אני לא רואה שום דבר רע בהשוואות. לא אומרים שהוא דומה לאמן המדובר בדיוק, הרי ברור שלכל אחד (טוב, כמעט לכל אחד) יש קו ייחודי וסגנון משלו, אלא רק שיש בו תכונות שמזכירות אותו. במקרה של ברמן, אגב, אני לא מסכימה עם ההשוואה.

למעלה