מומלצי השבוע......

rachelia78

New member
מומלצי השבוע......

מה שיר השבוע שלכם (של מייק)? "הציפור השחורה והציפור הלבנה" מה שיר השבוע שלכם (לא של מייק)? סינטטי (סינרגיה) תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם-> עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: 3 ימי חופש בין הסמסטרים משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "מאזנת את עצמך, אבל כדור של אש בפנים".... משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אבל כבודו רואה שהוא לא חש בטוב"...... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט: "המין היפה" (stage beauty) משהו שהרס לכם את השבוע: עצם קיומו של השבוע.... משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: הסוף שלו.... ואתם מוזמנים לתת קצת "כיפי" למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: לכווווווווווולם..... מסר לאומה: "באומנות כמו באומנות, אין דבר כזה שאין דבר כזה"........... רייצ'

rachelia78

New member
חבר'ה מה נסגר?

כבר שכחתם? אתם אמורים להעתיק את המומלצים ולכתוב את שלכם.....עם היענות כזו באמת אפשר להבין עוד יותר את סיגוש שכל הזמן מנסה להוציא אתכם מהתרדמת ויוצאת מתוסכלת.....ואין מצב שלא ידעתם כי כתבתי את זה גם בסוף השרשור של שבוע שעבר..... קיצר הבנתי את ה"רמז"....גם ככה אין לי טונות של זמן פנוי........

למה רחלי אני תמיד זורמת איתך..

הכוונה אזרום כי זרמתי לבנתיים פעם אחת אהבתי ת'קטע פשוט.... קבלי ח"ח

יאללה אני מתחילה

מה שיר השבוע שלכם (של מייק)? qui poura te dire מה שיר השבוע שלכם (לא של מייק)?quando caliente el sol שיר בספרדית תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->נמצאת פה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: עשיתי קצת שופינג אחרי כמעט שנה (באמת) שזה לא קרה.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"פחות ועדיין, עדיין פוגע זה בא והולך את יודעת..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה אוטו עזוב ת'אוטו הלכה לי כל הקססה"... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט: סיפור מרובע ברונקס משהו שהרס לכם את השבוע: שונאת ת'עבודה שלי שונאתת יש אנשים מגעילים בעולם שזה לא להאמין!! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: איזה נס חד פעמי שכזה... כיפי" למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: בהחלט כולםם! מסר לאומה: מכל מלמדיי השכלתי.... מור:)

יאללה אני מתחילה

מה שיר השבוע שלכם (של מייק)? qui poura te dire מה שיר השבוע שלכם (לא של מייק)?quando caliente el sol שיר בספרדית תמונה שראיתם לאחרונה ברשת ואהבתם->נמצאת פה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע: עשיתי קצת שופינג אחרי כמעט שנה (באמת) שזה לא קרה.. משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"פחות ועדיין, עדיין פוגע זה בא והולך את יודעת..." משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "מה אוטו עזוב ת'אוטו הלכה לי כל הקססה"... סרט/ספר/דיסק/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סרט: סיפור מרובע ברונקס משהו שהרס לכם את השבוע: שונאת ת'עבודה שלי שונאתת יש אנשים מגעילים בעולם שזה לא להאמין!! משהו שאתם מחכים שיקרה השבוע: איזה נס חד פעמי שכזה... כיפי" למישהו מהפורום שאתם חושבים שמגיע לו: בהחלט כולםם! מסר לאומה: מכל מלמדיי השכלתי.... מור:)

התמונות שצילם עיתונאי ערוץ 2

ב 28 לינואר ליד הקבר, עד היום הוא לא שלח לנו את התמונות. הוא צילם את כולנו ואין לי ספק שהתמונות הן מאיכות טובה. שמישהו ינסה ליצור איתו קשר ולבקש שיביא לכאן, לפורום, את כל התמונות הדיגיטליות שצילם באותו יום. אנחנו רוצות ורוצים לראות אותן. שיר השבוע של מייק : במבינה שיר השבוע ( לא של מייק ) חווה אלברשטיין " גשם ביום חמסין גאות ושפל, מה הפשר, אהבה " שכחתי את השם של השיר. ברשת, אני אוהבת רק את התמונות של מייק. משפט השבוע ( משיר ) - ערב של שושנים, נצאה אל הבוסתן, מור בשמים ולבונה, לרגלך .... ספר שאני רוצה להמליץ עליו : קריאה לשינוי ( קרישנמורטי ). משהו שאנחנו מחכים לו השבוע - כמו רחלי אני מחכה לסוף השבוע. רחלי, לך מגיע כיפי, אני מאחלת לך שכל הלימודים האילו יהיו כבר מאחורייך, כי נראה לי שהם כל כך מעצבנים אותך, שאת מצטערת שבכלל התחלת ללמוד את הנושא הזה. מסר לאומה : אחד מהקטעים מהספרים המעולים של קרישנמורטי. מי שמעוניין לקרוא על מה הוא מדבר ועל משנתו של גידו קרישנמורטי, מוזמן להיכנס לאחת מחנויות הספרים או לספריה ולקנות או להשאיל את אחד מספריו ( הקלים יותר, כמו, " שיחרור מהידוע, לגעת במהות, קריאה לשינוי ). שמה יש המון המון מסרים.

rachelia78

New member
../images/Emo51.gif

תודה מאיה.....כן הלימודים שלי לרוב מעצבנים, אני לא מצטערת שהתחלתי ללמוד כי זה היה צעד חשוב, אבל אולי הייתי צריכה בכ"ז ללמוד את מה שאני אוהבת נטו בלי להחליט בצורה פרקטית מה עדיף...קשה לשרוד ככה 4 שנים.... תודה וסופ"ש נעים

למעלה