^מומלצי השבוע^

Walk Two Moons

New member
^מומלצי השבוע^

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

נהנהנהנהנה :)

שיר השבוע (של אביתר): ואם לא שמעתי בכלל השבוע אביתר, להמציא?
שיר השבוע (כללי): יוני בלוך - כשאת איתי
אלבום השבוע: יוני בלוך החדש!!
ספר השבוע: פו הדב
ציטוט השבוע: "הנה היטלר הנה היטלר!! אבל... איפה חומוס?"
סרט \ סדרת השבוע: סקס אין דה סיטי
משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אם נשרוד את המבול הפעם, כל חיוך יהיה שונה, נגוע".
אמוטיקון השבוע: |חומוס| [אז מה אם הוא לא קיים :)]
משהו שעשה לכם את השבוע: הפסדתי את הרכבת הביתה מב"ש לחיפה ונתקלתי בשני חיילים מקסימים שלקחו אותי תחת חסותם ועזרו לי להגיע עד הצומת בכניסה ליישוב. פשוט נפלאלראות שיש אנשים כל כך טובים בעולם.
משהו שהרס את השבוע: יש דברים שצריך לא להזכיר.
משהו שאתם מחכים לו השבוע: דייט עם שתי חברות שלי אחרי שבועיים שלמים שלא יצאנו!! [יש לנו כמעט כל שבוע דייט, אבל עדיין כל שבוע זה משהו מיוחד
]
תמונה מגניבה שבא לכם להראות: לא בא לי.
המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נעם רותם :)
המלצה על משהו (שהוא לא אמן): נסיעות ארוכות ברכבת/אוטובוס, בלי מוזיקה, רק אתה ועצמך עם השקט והנוף. אה, ובדיחות שחורות - כמה שיותר יותר טוב. שבוע מצויין לכולם :)

ח ל ו ן

New member
רק בשבילך

- שיר השבוע (של אביתר): פתיחה - שיר השבוע (כללי): Since i've been loving you, פנקס הקטן, Fast Car - אלבום השבוע: מאחורי הצלילים, טרייסי צ'פמן - ספר השבוע: צפון פרוע
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "A change is gonna come" - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: סופ"ש
? - משהו שהרס את השבוע: שאר השבוע
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש הבא??
- המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): טרייסי צ'פמן, שלמה גרוניך (יחד עם מתי כספי אפילו יותר טוב) - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): שינה

פנקס הקטן? עלק!!

זה כזה שיר ילדות שלי :) [זכורות לי נסיעות ארוכות ברחבי צרפת, אמא איתנו במאחורה של האוטו שרה לנו את זה בלופים.. כל כך אהבנו את זה]

Walk Two Moons

New member
Hey men, Slow down...

- שיר השבוע (של אביתר): יש לי סיכוי ותחרות כלבים, שמתקשר לי מאוד בזמן האחרון ל"OK Computer" של רדיוהד, ובעיקר ל-The tourist. - שיר השבוע (כללי): מאיר בנאי - מחפש את הכיוון, קורין אלאל - השקט, דוגית, נדב אזולאי - ניצנים, קבוצת גוטל בוטל - שיר הגורו. - אלבום השבוע: קורין אלאל - פשוט כל כך, קבוצת גוטל בוטל - מופע החיים של מוטי פנאן. (דיסק שקיבלתי במתנה בלי לדעת עליו כמעט כלום, חוץ מזה שמדובר באופרת רוק מטורללת עם שם ארוך ומוזר, לא סוג המוזיקה החביב עליי, אבל מה יש להגיד - הופתעתי. דיסק מצויין. מצחיק, משמח, מוזיקה מצויינת.) - ספר השבוע: מירה מגן - ימים יגידו אנה. אחד הספרים הכי טובים שקראתי. - ציטוט השבוע: "אין אלוהים, אבל אם יש, אכלתי אותה בגדול."
- סרט \ סדרת השבוע: האביר האפל. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "אני מרגיש שמשהו משתנה." - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: עבודה על הסרט של הגרעין, שהייתה אחד הדברים המשעשעים והמשוגעים שעשיתי לאחרונה, שבזכותו אפשר להגיד שגיליתי מחדש כמה חברים. וגם הופעה מאלפת של מאיר בנאי, שאחרי שחשבתי שכבר מיציתי את המוזיקה שלו ובעיקר את ההופעות שלו, פתחה לי את הלב כמו שמזמן לא קרה. - משהו שהרס את השבוע: נההה. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שבת ארגון. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): נדב אזולאי. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): פשטות.

Walk Two Moons

New member
בהחלט!

וגם רונה קינן, נעם רותם, ניק דרייק, אתי אנקרי, רות דולורס-וייס, אליוט סמית', מאיר אריאל וכו'... וגם הבנאים לדורותיהם, כמובן (חוץ מבעז
). את מי אתה אוהב לשמוע?

ח ל ו ן

New member
../images/Emo12.gif

היי, אמרת את כל אלה בכוונה כי אתה יודע שגם אני אוהב אותם או שסתם במקרה? כי זה ממש מוזר. אני שומע גם ניל יאנג, רדיוהד, ביירות, ניק קייב, לד זפלין, פינק פלויד, קינג קרימזון, ביטלס, אריק קלפטון, הדורז, סיגר רוס, אלבוו, דבנדרה בנהרט, רופוס וויינרייט, ג'ף באקלי, סם קוק, בי.בי. קינג, טרייסי צ'פמן, קולדפליי, פורטיס, צליל מכוון, ברי סחרוף ויש עוד הרבה..

למעלה