מומלצי השבוע

Walk Two Moons

New member
מומלצי השבוע

- שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - ספר השבוע: - ציטוט השבוע: - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): - המלצה על משהו (שהוא לא אמן):

Walk Two Moons

New member
קצת אמונה,היא תחזור,הוא שמחץ הוא שירפא מיד...

- שיר השבוע (של אביתר): היו המון, בנקודות משמעותיות השבוע. יש לי סיכוי וטיפה של אור בעיקר. - שיר השבוע (כללי): נעם רותם - בשורות רעות. - אלבום השבוע: 'עזרה בדרך' של נעם רותם. - ספר השבוע: הארי פוטר 3 ו-7. - ציטוט השבוע: "סרטן. כי לכולם יש כבר כלב!" - סרט \ סדרת השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "למשחק הניחושים הזה יש כללים משלו, ולא תמיד טוב מנצח, או שכן או שלא..." - אמוטיקון השבוע:
,
- משהו שעשה לכם את השבוע: שבת. - משהו שהרס את השבוע: בשורות רעות ופסימיות. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כשהוא יעבור תהיה הקלה גדולה. - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): פעם קראתי איפשהו שנעם רותם וה'עזרה בדרך' שלו יכולים להוות איכשהו תחליף לפסיכולוג. אז אני לא יודע בקשר לתחליף, אבל הוא ליווה אותי השבוע ועשה זאת מצויין כשהקונספט שלו פתאום התממש בחיים של אחד האנשים הקרובים אליי, והעציב מאוד. - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): להזכיר לי כשאני שוכח לפרסם את "השיר של אביתר".

מתנות

New member
אני לא יודעת אם תחליף לפסיכולוג,

אבל מוזיקה שנוגעת לך בננשמה היא מרפא.
אל תפחד.

Evi Virus

New member
אש נופלת מהשמש...

- שיר השבוע (של אביתר): יש לי סיכוי. - שיר השבוע (כללי): אהוד בנאי - טיפ טיפה, אל תפחד, דממה דקה, רוחות הצפון
מאיר בנאי - שמע קולי, בזכרי על משכבי, כמה אהבה, ברחוב הזה - אלבום השבוע: מאיר בנאי - 'שמע קולי' - ספר השבוע: איזושהי סדרת ספרים - ציטוט השבוע: "נו, תהיי גבר, תקראי" או מסצנת ה'מיהו ישראלי' שלנו: "ישראלי הוא אחד שמקווה לטוב ביותר, אבל מכין את עצמו לרע ביותר" - תכלס. - סרט \ סדרת השבוע: צצט, הלוואי, אבל
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "ביום שהחלטתי לברוח הלב כמעט נשבר, אבל הכל בער..." / "בשדות הרחוקים, שם המלאכים..." / "בואי נתחיל את המשחק מהתחלה, וכך תמיד זה יימשך" - אמוטיקון השבוע:
,
- משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה (על פי דעת הקהל, הריקוד היפה ביותר היה 'יש לי סיכוי'
), חזרות, ויותר מכל - ההופעה של מאיר ואביתר ביום חמישי
- משהו שהרס את השבוע: היה לי שיעור פסנתר אחרון לשנה, וגילינו את זה רק בסוף השיעור, שגם ככה הלך לא משהו
וגם, כל מיני שטויות של אנשים. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אהה
שבוע מלא אחרון בביה"ס הזה (!), ובעיקר טקסי הסיום
(איזה רמת גני בא לוינטר?
) - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאיר בנאי ואהוד בנאי
- המלצה על משהו (שהוא לא אמן): לעשות דברים שבאמת רוצים ואוהבים.

TEENAGER1

New member
בדיליי היסטרי

- שיר השבוע (של אביתר): עוד תראי את הדרך, טיפה של אור, יש לי סיכוי, תחרות כלבים - שיר השבוע (כללי): שלום לך דודי, מחפש את הכיוון, חלומות אחרים, האור בקצה - אלבום השבוע: נקודה טובה, הכבש הששה-עשר, לב סדוק - ספר השבוע: מיקודיות מתמטיקה - ציטוט השבוע: "יש 18 לחופה, ויש 18 לאלכוהול. תבחרי" - סרט \ סדרת השבוע: אין - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמתאים לכם עכשיו \ לשבוע שלכם): "התבגרת, וכל כך מהר, והם אומרים שלא תהיה בן 17 יותר..." - אמוטיקון השבוע: וואו, באמת שאין - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של מאיר ואביתר, אנשים יקרים מאד מאד, ושבת - משהו שהרס את השבוע: הרבה דיכאון, לחץ, עייפות וכאבים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא ברור - תמונה מגניבה שבא לכם להראות: - המלצה על אמן (שהוא לא אביתר): מאיר בנאי - המלצה על משהו (שהוא לא אמן): הופעות של מאיר

למעלה