מומלצי השבוע ../images/Emo194.gif

מומלצי השבוע ../images/Emo194.gif

באיחור של יום, אבל תסלחו לי ../images/Emo140.gif. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

כולם יודעים ש.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): "תאספי אותי מהרצפה" - שיר השבוע (כללי): "בתי קפה", עברי לידר - אלבום השבוע: "זה לא אותו דבר", עברי לידר - האדם שעשה לכם את השבוע: - - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "רציתי לשתף, ולא ידעתי איך". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "מה, זה בשבילנו?". אח, הילדות. - דבר שהשגתם השבוע: נעליים לטקס סיום וגופייה מגניבה מקסטרו ../images/Emo3.gif. - מאכל השבוע: אפשר משקה? נסטי החדש! ../images/Emo99.gif - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבת סיום של הכיתה - משהו שהרס את השבוע: כאבי בטן :S - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נעלי בובה הורסות את הרגליים. ../images/Emo122.gif השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: טקס ונשף סיום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב ^^ -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "תגידי שטוב", כנסיית השכל -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את השכבה שלי בבגדים יפים של נשף ../images/Emo6.gif. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): הודגש באמצעות מדגישומטיק ../images/Emo13.gif

הההה דומיה סביב......

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): כורש 11 - שיר השבוע (כללי): שלום חנוך - קרן שמש מאוחרת - אלבום השבוע: האמפ. - האדם שעשה לכם את השבוע: אוהבתי שהפתיעה אותי בביקור מדהים|מאוה| - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "זה לא מרגיש בסדר בלעדייך" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) לא עולה לי משהו לראש<: - דבר שהשגתם השבוע: תובנה אמיתית - מאכל השבוע: עוגת שוקולד! - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבת הפתעה שעשו לי../images/Emo2.gif - משהו שהרס את השבוע: הריב בשבת בערב, אבל זה עבר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חברים טובים זה הכי חשוב בעולם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יומולדת ../images/Emo9.gif - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: ממ <: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שלמה ארצי - אף פעם לא תדעי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: קרן../images/Emo99.gif סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש): :)

grace00

New member
i am waiting here for more

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): לאט ומהר... לאט ומהר... הכל עובר.. לידי - שיר השבוע (כללי): Garbage - cup of coffee, Damien rice - Rootless tree, Pink - Centerfold, Heart - If looks could kill, Radiohead - How to disappear completely - אלבום השבוע: heart - brigade - האדם שעשה לכם את השבוע: אף אחד - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I smoke your brand of cigarettes And pray that you might give me a call I lie around in bed all day just staring at the walls Hanging round bars at night wishing I had never been born And give myself to anyone who wants to take me home ... My friends all say theyre worried Im looking far too skinny Ive stopped returning all their calls" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - אין - דבר שהשגתם השבוע: עוד כאב לב - מאכל השבוע: אין - משהו שעשה לכם את השבוע: שום דבר - משהו שהרס את השבוע: הכל - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא כדאי לדבר איתי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: רק שיגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאולי...... -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Fiona Apple - Slow Like Honey -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מה זה משנה זה לא יקרה יותר סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

בדיליי משהו פחד. :)

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): לילה/כורש11/הרגע - שיר השבוע (כללי): ככלות הקול והתמונה/ריאנה-אמברלה - אלבום השבוע: שילה פרבר-תתנהגי יפה/מתוק שחור - האדם שעשה לכם את השבוע: אם נחשיב את אתמול גם אז משפחת ראש העין ../images/Emo13.gif. - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אין לי שום כיוון..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : ממ לא היו משפטים מוחצים השבוע. - דבר שהשגתם השבוע: נראה לי רק דברים שיתגלו בדיעבד. - מאכל השבוע: ושוב אם מחשיבים את אתמול אז פסטה פסטו. - משהו שעשה לכם את השבוע: שבוע שעבר היה אחד השבועות הפחות מוצלחים. - משהו שהרס את השבוע: בעיקר שבת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: נראה לי שאחרי הכל יש איזה קטע לכל החיים האלה ../images/Emo13.gif. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נגיד שלהופעה של אוונסנס למרות שזה לא אירוע כזה משמעותי מבחינתי ../images/Emo3.gif. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיו כמה שיחות חשובות עם אנשים שצריך לדבר איתם. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: וואלה לא זוכר... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא שישתבח שמו! ../images/Emo3.gif. סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

ortovi1

New member
כמה זמן לא הייתי כאן...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של שילה): רק לנו ברגע מאוד מסוים - שיר השבוע (כללי): מיליון פעם מלכת הפלקט - אלבום השבוע: אני לא שומעת מוזיקה - האדם שעשה לכם את השבוע: בוטן אבל בעיקרון השבוע הזה די הרוס אז אפשר להגיד שיעל - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא יודעת מה עלי לעשות, מה עלי לחפש, כי הכל כלכך חשוב ולא חשוב." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: עוד כאב ואכזבה - מאכל השבוע: הבסיס אין אוכל - משהו שעשה לכם את השבוע: שיצאתי יופ לפני בלי שאף אחד ידע - משהו שהרס את השבוע: יעל הקצינה הזונה שלי. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תעשו בעצמכם כי לאף אחד לא באמת אכפת מכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עברי עם אהבותי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: פשוט שהזמן יעצור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יש בזה טעם -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: טישלר!!!! (אני חיה בסרט) סתם: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (ואם לא מצאתם עופו לחפש):

למעלה