מומלצי השבוע..

TEENAGER1

New member
מומלצי השבוע.. ../images/Emo9.gif

כי אלעד לא כאן. - שיר השבוע (של אביתר): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (לא חייבים): - המלצה על משהו:

בלרינה24

New member
עונה בפעם הראשונה=]

שיר השבוע (של אביתר): תתחנני אלי (תודה אדם=]) שיר השבוע (כללי): כל הציפורים אלבום השבוע: האלבום החדש של הראל סקעת מאכל השבוע: אממ לא ממש אכלתי אין לי תאבון=[ משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אם הוא ילך, אז תתני לו וכישלך תדעי אם הוא ילך תחייכי לו אם הוא ילך, אל תבכי" תהפכו את זה לנקבה.. בעצם זה בסדר גם ככה... צבע השבוע: אמממ כחול כהה אפילו שחור אמוטיקון השבוע:
ו-
משהו שעשה לכם את השבוע: אין משהו כזה.. השבוע הכי גרוע בחיים שלי
משהו שהרס לכם את השבוע: החברה הכי טובה שלי שהיא ממש כמו אחותי עוזבת לעיר אחרת... משהו שאתם מחכים לו השבוע: אממ אני בכלל מחכה לזה.. שיודיעו לי שהיא לא עוזבת בסוף.. ושהוא ידבר איתי כבר.. תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (לא חייבים): אממ לא מצאתי את זה ברשת אבל זאת היא ואני.. המלצה על משהו: תרקדו! זה עוזר לשכוח קצת...

darling2

New member
אני../images/Emo192.gif

- שיר השבוע (של אביתר): מנגינה יקרה - שיר השבוע (כללי): Fiona Apple-The Way Things Are - אלבום השבוע: Fiona Apple-When the Pawn
- מאכל השבוע:
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בכל יום שעובר זה עדיין מפתיע כשהגשם יורד את שואלת מתי השמש תגיע...."
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): ורוד! - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: סופשבוע עם עומר בת"א+ הופעה של יהודית רביץ "ילדות" מומלץ בחום!
- משהו שהרס את השבוע: כלום. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אחותי חוזרת מחו"ל אחרי חודש בקנדה!וטיול סוף קיץ! - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (לא חייבים): לא. - המלצה על משהו: יהודית רביץ! במיוחד במופע "ילדות" זה מקסים
עומר
מזל טוב כפרע שלי

מיכלי ../images/Emo99.gif

- שיר השבוע (של אביתר): "משיב הרוח" - שיר השבוע (כללי): "בעולם הזה"/ מאיר בנאי - אלבום השבוע: "לב סדוק"/ מאיר בנאי - מאכל השבוע: עוגות, והרבה
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אדם בלילה בעיר זרה גם בדידותו אחרת, רגליו פוסעות בלי מטרה זהיר, נוגעות בדרך, עלים שטים בזרם רכבת לא עוצרת." (עיר זרה/ שלום חנוך) - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): הממ פלטינה
- אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: המתנה ממיכלי
- משהו שהרס את השבוע: כלום
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של אביתר בחמישי.. אולי
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (לא חייבים): חייבים, חייבים, שכולם יראו כמה את מוכשרת
זו המתנה ממיכלי.. - המלצה על משהו: רגעי שיא, זה כיף

bזוהר

New member
עונה

- שיר השבוע (של אביתר): מתי נתנשק - שיר השבוע (כללי): כל הזמן אני חושב עליה..עללליייה
- אלבום השבוע:i'm your fan - מאכל השבוע:שניצל ואורז..האוכל של הקיבוץ - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל מה שנשאר מהדם של נוני השחרחר אשמור לי למחר בצנצנת עם בשר"
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): לבן - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: הייתי כל השבוע במחנה קיץ! מה שעשה אותו זה המחנה ומה שעשה את המחנה זה האנשים - משהו שהרס את השבוע: הוירוס שהיה לי בימים הראשונים - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שייגמר!! שאני אסיים כבר את כל העבודות...ואז יוון
- תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (לא חייבים): מה שעדי שמה
- המלצה על משהו: סלט ירקות

itoosh2

New member
גם אנחנו אוהבים אותך../images/Emo3.gif

ואיזה שיר מגניב יצא מ"כל מה שנשאר" "למה לא תבוא תשב, אל תפחד זה לא כואב, זאת רק נשיכה אחת קטנה בעורף. כל מה שאני צריכה, זה ליטר מהדם שלך, תחשוף בשר, עכשיו זה עוד לא חורף. את כל מה שנשאר, מהדם של נוני השחרחר, אשמור לי למחר, בצנצנת עם בשר" מיץ תפוזים

bmt29

New member
../images/Emo6.gif

אני מופתע בכלל שהיא זוכרת משהו... חשבתי שהיא הסתפקה בלשכב על המיטה ולתת לכולם להביא לה אוכל...
JB

bזוהר

New member
../images/Emo46.gif אתה חייב להפסיק

להראות את זה כאילו התפנקתי בכוונה!! אני ממש ממש סבלתי! ממש אבל
וחוצמזה הבראתי אחרי יומיים אז ברור שאני זוכרת
! אני אוהב מיץ תפוזים זה גם בריא וגם טעים הוא בשבילי כמו סמים בלילות ובימים השורה שליייי: ערב בוקר צהריים גם
השורה של יססססס: אני שותה את אותו מיץ כתמתמם
זהו אין לי כוח להמשיך
שמעת תדיסק?:) נחנח

bmt29

New member
טוב נו... ../images/Emo3.gif

נפצה/נפנק אותך כבר ב28....
פששש סחתיין על הזיכרון... אבל אם אפשר תיקון קטן - השורה של יססססס [יש לשיר באינפוף קל] : אני שותה את אותו מיץ כתמתם
אחח זוהר... אם רק היית קצת יותר גדולה
JB

ח ל ו ן

New member
אלעד כאן../images/Emo11.gif

- שיר השבוע (של אביתר):שן לידי, אין ספק
- שיר השבוע (כללי):Queen- Bohemian Raphsody - אלבום השבוע:גוספל ג'אז לייב - מאכל השבוע:לחמניות עם חמאה - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "איחוויצינזי כוח איחוויצינזי שיין" - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):זהב - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע:אממ, ספרד? - משהו שהרס את השבוע:מחשבות.. מחשבות.. - משהו שאתם מחכים לו השבוע:להחליט כבר
- המלצה על משהו:לכו לגן החיות בספרד, כ"כ כיף שם

MikeY fReAk

New member
אני..../images/Emo79.gif

- שיר השבוע (של אביתר): המון אנשים..בעיקר בזכות קרת - שיר השבוע (כללי): כל מה שנשאר (ככה קוראים לזה, נכון?:p) - אלבום השבוע: בלאקפילד - מאכל השבוע: פסטה/מקרוני - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): עזבו.. - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): לבן - אמוטיקון השבוע:
- משהו שעשה לכם את השבוע: אביתר מזמין חצי מנה בסטקיית חצות. אבל בעיקר ההופעה עצמה:) - משהו שהרס את השבוע: לא רוצה לדבר על זה, ממש לא. - משהו שאתם מחכים לו השבוע: משו:) - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (לא חייבים): - המלצה על משהו: המלצה שאני מפנה לאביתר..להיעלם זה רע, רע זה להיעלם. לא להיעלם=טוב. אז אל תעלם לנו, טוב? כי קשה פה בלעדיך..:( *מחכה לסינגל הבא בקוצר רוח*

itoosh2

New member
עונה...

- שיר השבוע (של אביתר): כלום לא עצוב - שיר השבוע (כללי): tanecios d - tribute - אלבום השבוע: alice in chains - unppluged - מאכל השבוע: מיץ תפוזים!! - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אני מור הערפדית, יש לי רק ילדים בתפריט" מור הערפדית/מחנ"ק 2006 - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כתום! - אמוטיקון השבוע: מיץ תפוזים - משהו שעשה לכם את השבוע: מחנ"ק 2006! - משהו שהרס את השבוע: לחזור לרעננה - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר - תמונה מגניבה שמצאתם ברשת (לא חייבים): - המלצה על משהו: מיץ תפוזים

בלרינה24

New member
חחחחחח

איתמר מה יש לך מהמיץ תפוזים הזה???? זה מתוק מדי מיץ תפוזים בעעע

itoosh2

New member
מתוק מדי?

כנראה שאף פעם לא טעמת מיץ תפוזים נוסח משאבים.. כל השאר זה חיקויים זולים...

בלרינה24

New member
אמממממ

לא טעמתי נוסח משאבים אבל טעמתי "סחוט טבעי" וזה מתוק מדי... המשקה הכי שולט זה נסטי דיאט ומים בטעם תפוח

bmt29

New member
חזרתי

- שיר השבוע (של אביתר): הרמח"ל...
- שיר השבוע (כללי): Tanecios d - Tribute בגרסת חברת החשמל...
(והמבין יבין...
) - אלבום השבוע: דמיאן מארלי - ג'מרוק / פרל ג'אם - טן / תומר יוסף - צוחקים מתחת לאדמה
- מאכל השבוע: מיץ תפוזים וחביתה עם ביצה...
- משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בוקר טוב שיינר"
- צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): המממ - אמוטיקון השבוע:
+
- משהו שעשה לכם את השבוע: המחנה...
- משהו שהרס את השבוע: סוף המחנה
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: כל דבר טוב שיגיע יתקבל בברכה
- המלצה על משהו: פאנקנשטיין + פאנסט סוף החודש בבארבי!!! אנשים, ת-ל-כ-ו!!!
JB

../images/Emo192.gif

טיפה של אור. אט אט- התקווה 6. התקווה 6 LIVE. כשנזכרים במשהו פעם אחת לפעמים זה לא יוצא :) גלידה בהולנד. but if u never try u never know just what you worth. בורדו כרגיל.
כרגיל. טיסה להולנד, ספר, שיחה שהייתה צריכה להעשות ונעשה, אהבה מחברים. לא הרס, אבל היה חיובי פחות- הטיסה המפחידה חזרה לארץ וסירוב שקיבלתי. לסיים את הש"ב בגאומטריה ולהיות מוכנה למבחן, להנות מהרגעים האחרונים של החופש. ממליצה בחום מאוד חם על "פרא"\גבי ניצן. בין הספרים המדהימים ביותר שניתן לקרוא לדעתי.

למעלה